2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042796 بازدید | 684272 پست
سلام عزیزم. ناراحت نباش، ان شاءالله خیره.منم این سیکلم تو سونوی روز ۱۰ اندومترم خوب نبود و یه حالت پ ...

خداروشکر عزیزم انشاله بسلامتی بغلش کنی،انشاله که برای منم اینجور بشه

خداروشکر عزیزم انشاله بسلامتی بغلش کنی،انشاله که برای منم اینجور بشه

ممنون عزیزم.

بسپار به خدا و امام حسین، ان شاءالله بهترین برات پیش میاد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم دکتر ،گفت موقعی که برات عمق زدیم همون موقع هم خراش زدم،امروز اول گفت سیکلت ...

سلام عزیزم نگران نباش فرتیل سی ام میخوری؟ روزی 3تابخوراگ دوتامیخوردی ورزش دوچرخه هم میگن خیلی خوبه واسه خونرسانی رحم. مایعات زیاد آب جوشیده خنک شده. راستی ضخامتت چندبود

سلام دوستان من امروز رفتم دکتر ،گفت موقعی که برات عمق زدیم همون موقع هم خراش زدم،امروز اول گفت سیکلت ...

ان شالله که ضخامتتون به حد نرمال و مورد قبولی برسه. دکتر پیشنهاد بچ استرادول نداد بهتون؟

سلام دوستان شبتون بخیر. خوردن خرما بعده انتقال باعث سقط میشه؟

سلام عزیزم دکتر خیراندیش استاد طب سنتیه میگفتن 1تا3عدددخرما جنین وقوی میکنه مثل پهلوون میشه من عیناحرفاشونوگفتم ولی بازخاستی بیشترتحقیق کن اگ می‌ترسی.

سلام عزیزم نگران نباش فرتیل سی ام میخوری؟ روزی 3تابخوراگ دوتامیخوردی ورزش دوچرخه هم میگن خیلی خوبه و ...

سلام عزیزم ،آره میخورم ،دکتر نگفت ولی استرادیول رو کرد روزی ۶تا ،ورزش هم روزی تقریبا ۲۰ دقیقه دوچرخه میرم در کنار بدنسازی،ولا نگفت ضخامت چنده فقط گفت سونوت خوب نیست 

ان شالله که ضخامتتون به حد نرمال و مورد قبولی برسه. دکتر پیشنهاد بچ استرادول نداد بهتون؟

ممنون عزیزم،قبلا روزی ۴تا استرادیول میخوردم گفت بکن روزی ۶تا،شما چیکار کردین،بسلامتی انتقال دادی؟

سلام دخترا 

همه مامانا تبریک 

همه انتقالیا مثبت 

همه منتظرا حاجت روا 

کسی اینجا از ثمین حبر داره ؟اون که چندین بار انتقال داده بود و هی منفی میشد 

یا از مامان صوفی کسی خبر داره ؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم ،آره میخورم ،دکتر نگفت ولی استرادیول رو کرد روزی ۶تا ،ورزش هم روزی تقریبا ۲۰ دقیقه دوچرخه ...

عزیزم کاش میپرسیدی ازچ لحظخوب نیس صخامت منظورش یاچیزدیگه؟ کیست و.... نداری؟ اگ نداری کیست پس ضخامت منظورشه چون میگی استرادیول و6تاکرد. نگران نباش6تاخیلیه اثرمیکنه عزیزدل فرتیل سی ام حداقلروزی2تابخورچون دوزاستردایولم برده بالا2تاکافیه فرتیل خیلی ازبچه هابدون اینکه دکتر بگه خودشون خریدن وخوردن تاثیرداره هابازخودت تصمیم گیرنده ای انشاءالله قسمت میشه انتقال میدی بسلامتی

2810