2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست
ای جانمنم رفتم رویان برای دو تا جنین باقی مونده البته بعد دوسال حالا باید برم هیسترو بشم بعد دیگ دار ...

ااای جاااااانم 😍 ان شاالله پر از خیر و برکت عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم برام خیلی دعا کن ایندفعه بگیره

ان شاالله ان شاالله 😍 بقول بچه ها ظاهراً این جنینای آخر باوفاترن😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه ها

من امروز رفتم سونو، قلب نی نی میزد خداروشکر.

قسمت همه تون بشه ان شاءالله

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دوستان بنظرتون این عوارض دوفامد هست یا همون التهابی ک تو سونو مشخص شدسر درد ( شبا میاد فقط )تکرر ادر ...

وای فاطمه جون نمیدونم چرا یهوبدلم افتادانشاالله مامان شدی ای خدا خودت نظرکن ب دوست مهربونم🥹🙏من توگوگل خونده بودم چ لقاح طبیعی چ مصنوعی بستگی ب کیفیت جنین هم داره 3تا7روزمتغیره اگ بخوادجنین شکل بگیره تواین تایم میگیره ولی چون کوچیکه توخونه وبیبی نشون نمیده بعضیاهم نشون میده دوستم بالقاح مصنوعی رو ششم بی‌بی مثبت نشون دادجنینش خوب بودالانم بچش 5یا6ماهشه.انشاالله واسه توهم گرفته عزیزدل

@سپیدارجوجو عزیزم نبودی تو سایت ، حالت خوبه؟

دورت بگردم بخوبیت توخوبی عزیزدل؟ ممنون ک یادم کردی. 🥰❤️‍🔥😍همسرم خونه بود وق نکردم بیام سایت.وای فاطمه دارم روزارومیشمارم  جواب مثبتی توروببینم😍😍😍😍

سلام بچه ها من امروز رفتم سونو، قلب نی نی میزد خداروشکر.قسمت همه تون بشه ان شاءالله

واااااای الهی شکر😍😍😍😍😍ان شالله ب سلامتی تا آخر.

چند هفته بودی عزیزم ؟

سلام عزیزم خداروشکر انشالله بسلامتی بدنیا میاد

ممنون عزیزم. ان شاءالله قسمت خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
واااااای الهی شکر😍😍😍😍😍ان شالله ب سلامتی تا آخر.چند هفته بودی عزیزم ؟

ممنون عزیزم.

۶هفته و ۴روز

البته دوتا ساک بود. یکیش قلب داشت، اون یکی کوچیک تر بود، کیسه زرد و جنین بود، هنوز قلبش مشخص نبود. دکتر گفت ۲هفته دیگه بیا اونم چک کنیم ببینیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم.۶هفته و ۴روزالبته دوتا ساک بود. یکیش قلب داشت، اون یکی کوچیک تر بود، کیسه زرد و جنین بود ...

الهی هزاران بار شکر 

ممنون عزیزم.۶هفته و ۴روزالبته دوتا ساک بود. یکیش قلب داشت، اون یکی کوچیک تر بود، کیسه زرد و جنین بود ...

😍😍😍 مباررررکه عزیزم 

با نینی ها دعا کن برامون

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من حافظم ضعیف شده نمیتونم تکت کنم

اون دوستمون ک خونریزی داشت 

اگه پیامم رو میبینی از احوالاتت بهم بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شالله که خیره و نشانه مثبت😍

ممکنه 🥲

منکه فکر میکنم زوده برای علایم 

ولی خاله جون خیلی بیخواب شدم ، مثلا دیشب یک خوابیدم ۳ بیدار شدم دوباره ۵ خوابیدم ۸ صب بیدار شدم دیگه نخوابیدم ...

خوابم خیلی کمه ، از بیخوابی چشام بی رمق شده

دوست دارم بییی بزنم ولی آزاد سازی زدم 😬😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله مامان شدی عزیزم ، نگران هیچی هم نباش خدا بزرگه

قربونت برم نگار جون 😍🫂

خوندم مجدد میخوای شروع کنی انشالله بسلامتی باشه 

انشالله مامان بشی باهاشون کلی ما ذوق کنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810