2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042785 بازدید | 684272 پست
دورت بگردم اترین جون خواننده خواموشهفکر کنم تو سیکل نرفتن چون حرفی نزدن اینجا..مثبتی این ماه خدارو ه ...

الهی شکر 😍😍😍ایشالا خبر مثبتی خودت به امید خدا😍😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه ها من قبلا هیستروسکوپی انجام دادم و همون موقع هم خراش اندومتر رو انجام دادن

ماه بعدش انتقال دادم که متاسفانه منفی شد

اخرین انتقالی بود که انجام دادم

الان میخوام قبل از اینکه آبان برم واسه انتقال اگر کمک کننده ست مجدد خراش و چسب جنین رو انجام بدم

چسب جنین رو گفتن نیم ساعت قبل از انتقال انجام میشه

خراش رو باید ماه قبلش برم؟

بدون بیهوشی انجام میشه؟ چطوریاست؟ درد داره؟

اصلا تاثیر تو مثبت شدن میذاره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم اترین جون خواننده خواموشهفکر کنم تو سیکل نرفتن چون حرفی نزدن اینجا..مثبتی این ماه خدارو ه ...

بعد از مدت ها امدم این سایت خدارو هزار بار شکر الا ی عزیزم بارداره😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز بیستم به نیت حاجت روایی:@مارپلههههههه ۱- leila1 ...

سلام عزیزم وای چقد خوشحال شدم خداروشکر که بارداری بعد از اون همه سختی که کشیدی تبریک میگم قشنگم 🥲🥲 خیلی خوشحال شدم برات انشالله سلامت بغلش کنی😍🥰😍😍

بچه ها من قبلا هیستروسکوپی انجام دادم و همون موقع هم خراش اندومتر رو انجام دادنماه بعدش انتقال دادم ...

خراش رو میگن تا دو ماه اثرش باقی میمونه. زمان پاکی باید برید. و چون داروهای انتقال از پریود شروع میشه پس خراش رو از ماه قبل باید انجام بدید. باز از دکتر سوال کنید بابت تایمش. در مورد دردش هم بله درد داره ولی قابل تحمله. مثل درد پریوده و خیلی سریع هم خراش انجام میشه تموم میشه. قبلش میتونید مسکن بخورید، بعضیا هم میگن شیاف بذارید. ولی من که انجام دادم دیدم ترسش از خودش خیلی بزرگتر بود

وییی سلااااام عزیز دلم خوبی پسر قشنگت خوبهممنون عزیز دلم به فسقلی بگو برای هممون دعا کنهمنم دیروز iu ...

فاطمه جان به سلامتی انشالله ی نی نی سالم بچسبه به دلت قشنگم😍😍

سلام عزیزم وای چقد خوشحال شدم خداروشکر که بارداری بعد از اون همه سختی که کشیدی تبریک میگم قشنگم 🥲🥲 ...

قربوووونت برم عزیزم ممنووونم😘😘❤️ خودت در چ حالی؟ خیلی وقت بود نبودی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من قبلا هیستروسکوپی انجام دادم و همون موقع هم خراش اندومتر رو انجام دادنماه بعدش انتقال دادم ...

من خراش بدون‌ بیهوشی انجام دادم ولی منفی شدم، خیلی هم درد داشت، منم سه چهارماه میگذره از خراشم که دوباره میخوام انتقال بدم ولی بدون بیهوشی دیگه نمیتونم با توجه به اینکه سری پیش کلی درد تحمل کردم ولی منفی شدم 

اگه خراش تنها باشه بدون بیهوشی داخل مطب هست ولی با هیستروسکوپی که در واقع با دوربین داخل رحم رو میبینن اگه باشه حتما یه بیهوشی کوتاه داره و بعدش دردی در حد کمتر از  پریودی داری و مختصر خونریزی .

دکتر من معتقده تا یک سال اثرش میمونه، قطعا بدون تاثیر نیست دلیلش رو سرچ کنید متوجه میشید.

بچه ها برای ناهار روز انتقال و کلا اون یکی دو روز اول پیشنهادتون چیه؟ بعضیا میگن ماکارونی خوبه. چی ب ...

بهتره غذاهای نشاسته دار بخورین مثل ماکارونی با سویا و لوبیا سبز بخورین، سیب زمینی بخورین البته از پروتئین هم غافل نشید، حتی به نظر من روزی یک لیوان آب و نشاسته هم بخورین، سوپ پای مرغ هم خوبه چون ژلاتین داره، آب زیاد بخورین، آب انار اگه پیدا کردین بخورین، شیر سویا بخورین، و مراقب باشین یبوست نشین

الهی بزودی زود زوووود نی نی های گل خودت بیای دنبال اسم باشی براشون😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼یذره زیر دلم ...

عزیزم انشالله به سلامت زایمان کنی الان ۲ قلو نی نی داری یا یکی ؟ 🧿🧿

2810