2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
ممنون عزیزم ❤️ 😘 الهی شکر ان شاالله همه چی خوووب پیش میره😍واقعیتش نمی‌دونم فک نکنم مشکلی باشه فقط ...

راستی شما با کدوم پزشک و مجموعه جلو بردید کار رو؟

به نظرت اگر‌ من ابن سری هم سقط شده باشه بهتر نیس آزمایش ژنتیک و کروموزومی انجام بدم برا سقط مکرر؟

در مورد pgd اطلاعاتی دارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اساس کشی دارم دیگه 😁🤦🏼‍♀️

امشب مادرشوهرم مهمون داره نتونستم خونشون بمونم یعنی دوست نداشتم ، چون سعید اینا نمیزارن تا دستشویی برم😬

بعد جلو مهمونشون مجبور بودم همش دراز بکشم معذب میشدم 

اومدم تو خونه‌ی بهم ریخته😂😶

بچه ها اتاق رو نگا🥹 سعید درست کرده 

این خونمون یه خوابس😁 بچه بیاد باهاش شریک میشم اتاقو بهش نمیدم

طرح دیوار اتاق🥹

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا نشه عزیزم حتما حتماحتمااا میشه ته دلم دعاتون میکنم فدای نی نیات بشم از همین الان😍😍😍۲۱ هفته هس ...

دورت بگردم عزیزدلم. خدانکنه. 🥰❤️‍🔥🥰❤️‍🔥چشام پرشدشماهاک میگین میشه دلم قرص میشه میگم خدا ب حرمت دعاهای شما ب منم نگاه میکنه. چشم اگ قابل باشم من همیشه لحظه ب لحظه ب یادهمتونم همتونودعامیکنم. قربونت توهم نگران نباش خداخودش مواظب خودت ودخمل نازت هست. 

ای خدا🥰🥰🥰ان شالله بزودی میاد تو اتاقش❤️😁

ممنون قشنگم ♥️ 

حالا دختر دوست داره ها نمیدونم چرا ابی🤭

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من اساس کشی دارم دیگه 😁🤦🏼‍♀️امشب مادرشوهرم مهمون داره نتونستم خونشون بمونم یعنی دوست نداشتم ، چون ...

ای جونمممم مبارکش باشه خیلی قشنگه😍😍😍😍😍انشاءالله بسلامتی بدنیامیادلالامیکنه تواتاق قشنگش

سلام دخترا جواب ازمایش من منفی شد دیگه قسمتم نبود و کلا این پروسه رو ادامه نخواهم داد حتما قسمتم نبو ...

الان ناراحتی و هرچی بگیم تاثیر آنچنانی نداره

متاسفم این اتفاق افتاد 

ولی یه چیزی میگم،یا به اون بالایی اعتقاد داریم یا نداریم

اگر اعتقاد داریم ( که داریم ) به حکمتش هم به قول شما معتقدیم و ایمان و اعتماد داریم.

منم روز اول بعد از خونریزی خیلی افسرده و غمگین شدم.

ولی الان خیلی آروم ترم.

فقط زود تصمیم نگیر.بذار یه مدت بگذره و ایشالا قوی تر از قبل پروسه رو تا انتها پیش ببری و بالاخره موفق بشی عزیزم 

برات دعا میکنم و آرامش آرزو میکنم

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️#دعای_توسلبرای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

قربوووون محبتت برم عزیز دلم❤️❤️😘😘😘الهی هر چی میخوای خدا حاجت دلتو برآورده به خیر کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی شما با کدوم پزشک و مجموعه جلو بردید کار رو؟به نظرت اگر‌ من ابن سری هم سقط شده باشه بهتر نیس آز ...

قربونت برم اصلااااا فکرای منفی نکن. بسپارشون دست خدا . منم از دیشب حالم بده همش فکرای منفی میاد سراغم ولی بهش فک کنیم رها مون نمیکنه. ان شاالله عالیه همه چی.

نه متاسفانه خیلی اطلاعاتی در مورد این آزمایشا ندارم.

من تبریزم رها جون . اینجا تو مرکز نهال انجام دادم با دکتر سید حسینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من اساس کشی دارم دیگه 😁🤦🏼‍♀️امشب مادرشوهرم مهمون داره نتونستم خونشون بمونم یعنی دوست نداشتم ، چون ...

ااای جاااااانم😍😍 ان شالله نی نی میاد همچین هنر باباش رو آباد میکنه که حظ کنی😂😂

2810