2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042857 بازدید | 684276 پست
من همیشه بار اول یه چیزی برام ترسناکهبه دفعات بعدی بره ن استرس میگیرم ن هیچی😬ولی ابن سینا ک میرفتم ...

چه خوب که اینجوری هستین

من دفعه اول که رفتم فکر میکردم آی وی اف یعنی گرفتن نتیجه، میگفتم دیگه تمومه، اصلا فکرش رو‌نمیکردم بعد این همه سال بدون نتیجه هنوز در حال درمان باشم

هر دفعه استرسم بیشتر شده هی یاد قبل میفتم و اینکه نسبت به قبل امیدم کمتر شده، دیگه الان چون سنم هم بالاست خیلی بیشتر میترسم

شما قرص خوردین تاثیر داشت؟استرستون کم شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید به خاطر اینه زیاد زدی جاش سفت شده،شمام از دوم قاعدگی شروع کردین؟تا آخر بارداری باید اینو زد؟

نه برا من بعد انتقال شروع کرد. ولی اینکه تا کی باید زده باشه هنوز نمی‌دونم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه خوب که اینجوری هستینمن دفعه اول که رفتم فکر میکردم آی وی اف یعنی گرفتن نتیجه، میگفتم دیگه تمومه، ...

دقیقا منم همینطور،تا قبل از ای وی اف استرس و فکر و خیال داشتم که نکنه کارم به آی وی اف برسه، وقتی هم که انجام دادم و نتیجه نگرفتم حالم خرابتر شد

عزیییییییزم ان شاالله ب سلامتی بری با نی هات برگردی و ۱۴روز دیگه خبر خوش بدی بحق امام حسن ع

🥹🫂🫀

دورت بگردم خاله ی مهربونم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چه خوب که اینجوری هستینمن دفعه اول که رفتم فکر میکردم آی وی اف یعنی گرفتن نتیجه، میگفتم دیگه تمومه، ...

امان از بار اول 

هنوزم یادم میاد اولین ivf یا iui  چه به سر و روزم اومد حالم بد میشه، چون فکر میکردم صد درصد نتیجه مثبت میشه وقتی منفی شد انگار دنیا رو سرم خراب شد مخصوصا ivf اول سنمم کم بود بی‌تجربه‌ بودم خیلی سخت گذشت تا حضم شد

ولی دفعه های بعدی برام عادی شده بود

برای استرس ک دکتر دارو داد نمیدونم تاثیر داشت یا ن چون خودم ریلکس بودم

ولی قرص خواب خوب بود ، اسماشون یادم نیست ملاتونین؟  یه همچنین چیزی دوز ۵

الان من ناامید نیستم ولی میدونم دکترا کاره ای نیستن حتی بدن ما یا جنینی ک انتقال میدن ، فقط باید بالایی بخوادو بس🤍

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم انشالله انتظارت به زودی تموم شه و مادر بشی😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از چند وقت قبل از انتقال خوردین؟زمان انتقال هم میخوردین؟

اره عزیزم من از قبل انتقال و بعد انتقال خوردم منفی شد دیگه ول کردم

ولی اسماشون یادم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه منم تو تموم این سالها لحظه ای نتونستم آروم باشم

اتی جون اینجوری زندگی برای خودت سخت میشه 

من استرسی نیستم ولی شدیدا حسرت به دلم 

خوبم خوبم یهو میبرم از زندگی 

خسرت خیلی چیزا رو دلمه نه فقط بچه 

ولی میدونم یه روزی برام جبران میکنه🥲 یعنی اینطوری خودمو اروم میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از چند وقت قبل از انتقال خوردین؟زمان انتقال هم میخوردین؟

من سر دخترم که بعد از منفی شدن انتقال اولم خیلی حال روحیم بد شد، اضطراب و افسردگی داشتم، کلا رفتم زیر نظر روان پزشک و ۶ماهی دارو خوردم. اخرش دیگه فقط آسنترا میخوردم که دکتر گفت برای بارداری مشکلی نداره و میتونی اقدام کنی به بارداری.

این سری هم شبایی که خوابم نمیبرد و استرس میگرفتم، خودم آلپرازولام میخوردم. ولی بعد انتقال دیگه نخوردم و استرس رو تحمل کردم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اسم قرصتون رو‌ میشه بگین؟

عزیزم تو کامنت بالا توضیح دادم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اتی جون اینجوری زندگی برای خودت سخت میشه من استرسی نیستم ولی شدیدا حسرت به دلم خوبم خوبم یهو میبرم ا ...

آره عزیزم واقعا داره بهم سخت میگذره،خیلی زیاد ولی نمیتونم هضم کنم این خلأ رو، فقط گاهی اگه مقایسه کنم با از دست دادن یکی از عزیزام، آرومتر میشم، میگم این امتحان قابل تحمل تر هست تا فقدان و مرگ، درکل بخوام بگم، ذهنم خیلی سیاه و منفی شده، میبینی که حتی برای آروم شدنمم باید فکرهای بدتری کنم،احساس میکنم واقعا باید بستری بشم دیگه  

2810