2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042874 بازدید | 684276 پست
همون بلای سری پیش دوباره سرم داره میاد😭😭😭به خونریزی افتادمتماس گرفتم و گفتن شیاف پروژسترون مقعدی ...

به خاطر تجربه ی قبلیت ترسیدی

قرار نیست اون قضیه تکرار شه عزیزم

بتات عالی بوده، جنین هات هم عالی هستن

هر کاری دکترت گفته انجام بده

ایشالله صحیح و سالم بغلشون میکنی عزیزم

آهان، اهدایی داری میگیری. به سلامتی عزیزم😍 کلی آرزوی خوب.من ۱۱سال تهران زندگی میکردم، ۴ساله اومدم ا ...

انشالله هرجا هستید بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم 

انشالله به آرزو های قشنگت برسی 🧿 🤍 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون بلای سری پیش دوباره سرم داره میاد😭😭😭به خونریزی افتادمتماس گرفتم و گفتن شیاف پروژسترون مقعدی ...

عزیزم نترس ، احتمالا جنینی ک گفتی ضعیفه داره براش یه تغیراتی رقم می‌خوره

من بهت قول میدم که بارداری سالمی تا انتها داری و نینی رو ب سلامت بغل میگیری 

برای سلامتی شما و جنین های قشنگت ایت الکرسی میخونم 🧿🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها شما تونستید استرستون رو‌ کم کنید و کمتر به این موضوع فکر کنید؟من دو ماه فاصله دارم با انتقال ...

من همیشه بار اول یه چیزی برام ترسناکه

به دفعات بعدی بره ن استرس میگیرم ن هیچی😬

ولی ابن سینا ک میرفتم خود دکترم بهم قرص ضد استرس داده بود ، قرص خوابم داده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان مهربونم من راه افتادم ب سمت اصفهاندعای خیرتون پشت سرم❤️می‌بوسمتون😚

عزیییییییزم ان شاالله ب سلامتی بری با نی هات برگردی و ۱۴روز دیگه خبر خوش بدی بحق امام حسن ع

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
لکه بینی نیس خونریزی کم نبود.الان قطع شده شیاف رو که استفاده کردممث سری پیش خودم رو از این سونو به ا ...

منم یه مقدار خون ریزی داشتم. خون قرمز روشن. بعد ۳روز قطع شد کلا.

امید به خدا

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
انشالله هرجا هستید بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم انشالله به آرزو های قشنگت برسی 🧿 🤍

ممنون عزیزم. همچنین😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

عزیز دلم قربووونت برم می‌دونم خیلی سخته که آدم فکر و خیال نکنه ولی خودت که می‌دونی تو ivf. این چیزا طبیعیه قربونت برم. مخصوصا ک میگی با شیاف قطع شده شکر خدا.

بچه ها یادمه قبلنا بودن که با عرض معذرت انقد خونریزی داشت که از شلوارش میچکیده پایین و با ترس رفته بیمارستان دیدن قلب جنین ها هم میزنه شکر خدا😍

برا شمام اینجوریه حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر که اینبار مثبت شد،انشاله بسلامتی بغلش کنی

ممنونم عزیزم ❤️ 😘 ان شاالله با دعای شما ❤️ ان شالله حاجت روایی خودتون

بچه ها شما تونستید استرستون رو‌ کم کنید و کمتر به این موضوع فکر کنید؟من دو ماه فاصله دارم با انتقال ...

منم همین جور بودم.

قرص بخور عیب نداره، منم میخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم ❤️ 😘 ان شاالله با دعای شما ❤️ ان شالله حاجت روایی خودتون

ممنون گلی ،راستی شما آمپول ناکسپرین زدی؟من این چند روزه شروع کردم جای همش کبود شده برا شمام اینجوریه؟

ممنون گلی ،راستی شما آمپول ناکسپرین زدی؟من این چند روزه شروع کردم جای همش کبود شده برا شمام اینجوریه ...

آره عزیزم. اولا نه اتفاقا خودم تعجب میکردم ک این دفعه کبود نشد. خودمو چشم زدم الان نزدیک ۵ روز ایناس که کبود شده و ی طرفمم علاوه بر کبودی سفت هم شده. نمی‌دونم چرا

برا فردا یکم نگرانم. شنبه بتام ۳۸۵ بود. بنظرتون فردا تو سونو چیزی دیده میشه؟

آره عزیزم. اولا نه اتفاقا خودم تعجب میکردم ک این دفعه کبود نشد. خودمو چشم زدم الان نزدیک ۵ روز ایناس ...

شاید به خاطر اینه زیاد زدی جاش سفت شده،شمام از دوم قاعدگی شروع کردین؟تا آخر بارداری باید اینو زد؟

2810