2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042827 بازدید | 684273 پست
همین الان رسیدم خونههنو تو شوکم دو تا ساک بارداری ،دو قلوولی میگه یکیش ضعیفتر از اون یکی هس احتمالش ...

ای جانممممممممم مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی وهردوشونوسلامت بغل میگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله ان شالله ❤️ 😘 ممنونم عزیزم ❤️ خدا کنه منم تکلیفم مشخص بشه. من تا مرحله سونو ساک بیشتر جل ...

آلاجونم ان شالله این دفه تا اخرش میری بسلامتی بغلش میگیری عزیزدلم اون فندقامگ میتونن مامان ب این مهربونیوتنهابزارن انشاءالله خداحافظشونه

رادیس جونم متوجه نشدم 🥲 یعنی باید پیگیری میکردم واسه چیه؟بخاطر رابطه نیست 🙈 ببخشید بی پروا حرف میز ...

عه من اون قسمت ندیدم الان رفتم سونوتوبازدیدم چون من خودم مشکل ضخامت دارم زودضخامت وفولیتودیدم رادیس جان راست میگه سونوتودکترت دیده؟  ان‌شاءالله ک چیزی نیست ولی محض احتیاط بپرس

آره خونده بودم که نمونه گرفتن با پاپیل .منظورم اینه دوباره دردش رو میتونی تحمل کنی که نمونه با پاپیل ...

فدات شم انشاءالله هممون. میگم رخ گیره هم دوباره نمونه گرف ازم دیگ اون دنیارودیدم ازبس دردداشتم

آلاجونم ان شالله این دفه تا اخرش میری بسلامتی بغلش میگیری عزیزدلم اون فندقامگ میتونن مامان ب این مهر ...

😭😭😘😘😘 قربونت برم مهربونم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم انشاءالله هممون. میگم رخ گیره هم دوباره نمونه گرف ازم دیگ اون دنیارودیدم ازبس دردداشتم

الهیییی عزیزم. ان شالله خییییییلی زود جواب این صبوریاتونو بگیرید❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کدوم مرکزی عزیزم؟انشاله خدا بهت یه کوچولوی ناز بده💙

من رویان رفتم اونجا نتیجه نگرفتم

بعدم با دکتر طرازی که اونم نشد

الان مام میرم

چهار انتقال داشتم تا الان در کل، سه منفی یه خارج رحمی

چندین سیکل هم کنسل شده داشتم بعد از زدن آمپولا

امسال دارم اخرین شانس هام رو امتحان میکنم، امیدوارم وقتش شده باشه که مادر بشم

۹ ساله در تلاشم و منتظر

ایشالله که خدا همه منتظرا رو با نی نی های نازشون شاد کنه

2810