2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042926 بازدید | 684276 پست
سلام برات خیلی خوشحال شدم ان شاءالله جواب بقیه هم مثبت باشه فاطمه هم بزودی ان شاءالله ذوق کنه از مثب ...

دورت بگردم من 🥹🫂

وقتی اینطوری مهربونید شرمنده میشم🥲

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانما شما همه تون امپول پروژسترون رو رفتین بیرون زدین؟ هیچکدومتون همسرتون براتون نزده؟ زدنش سخته؟ ال ...

عزیز دل همسر من هیچ تجربه ای نداره 

منم تجربه ای نداشتم ولی میدیم بابام چطور میزنه همونو ب شوهرم توضیح دادم ، هر موقع بهش میگم امپول بزنه تنو بدنش میلرزه دستشم سنگینه پوست منم کلفت😂😫

هروقتم میخواد بزنه یادش میندازم کدوم ناحیه بزنه یه بار میخواست ب نخاعم بژنه🥴🤦🏼‍♀️

خلاصه ک ما خودمون دکتری میکنیم😁😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از استرس باشه چون همه آزمایشها نرمال هستن

دورت بگردم شایدم از امپول های حساسیتی ک هفته ای یکی میزدم..

اون موقع نمیدونستم ب چی حساسیت دارم الان یواش یواش داره برام روشن میشه🤦🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

وااای خدایا شکرت 

الا جان بخدا وقتی دیدم مثبت شدی گریه ام گرفت بخدا 

انشالله که این دفعه صحیح و سالم کوچولوت بغل بگیری عزیزدلم 

نمیدووووونی چقد خوشحال شدم

خانما شما همه تون امپول پروژسترون رو رفتین بیرون زدین؟ هیچکدومتون همسرتون براتون نزده؟ زدنش سخته؟ ال ...

من خودم میزنم عزیزم. البته خییییلی اولش استرس داشتم ولی چند تا کلیپ دیدم دستم راه افتاد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

وقتی دوره تزریقاتم گذروندم که دیگه چه بهتر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وقتی دوره تزریقاتم گذروندم که دیگه چه بهتر

*گذروندن

وااای خدایا شکرت الا جان بخدا وقتی دیدم مثبت شدی گریه ام گرفت بخدا انشالله که این دفعه صحیح و سالم ک ...

قربوووونت برم سحر جان😘😘❤️❤️❤️ همیشه کمکم بودی ب درددلام گوش میدادی😘 هنوزم محتاج دعای خیرت هستم

قربونت برم عزیز دلم😘❤️ چ خبر از خودت؟

خدا نکنه مامان مهربون😍

والا قشنگم نمیدونم از وضعیتم راضی باشم یا ن

کلا داروی ایرانی رو بدنم جواب نمی‌ده ، منم با خود دکتر هیچوقت هم‌صحبت نمیشم با خانمش صحبت میکنم ک یه کوچولو بد اخلاقه 🤧 نمیتونم توضیح بدم از خودم

امروز روز ۱۲ سیکلم بود منم لترزول ایرانی داشتم با دوتا امپول hmg

جواب سونو:

سونوگرافی ترانس واژینال لگن:

رحم از نظر اندازه، شکل و اکو میومتر طبیعی است.

ابعاد رحم (71*45*35 میلی متر)

ضخامت آندومتر 9 میلی متر و همگن است.

مقدار کمی مایع (خون یا ترشحات التهابی) در دهانه رحم دیده می شود

حفره آندومتر

تخمدان ها از نظر اندازه و شکل طبیعی هستند.

‏Rt.Ov (33*18 میلی‌متر)

‏Lt.Ov (31*23 میلی متر)

دو فولیکول 17.5 میلی متری و 13.3 میلی متری در تخمدان RT دیده می شود.

فضای اشغال کننده ضایعه یا مایع آزاد دیده نمی شود

گفت سه شنبه بیا برای تزریق

منم از این طرف بهم کلید ندادن مجبورم با همین وضعیت خونه برم

وقتی برگردم میرم خونه ی مادر شوهرم استراحت ، سعید و مامانش خونه رو میچینن ( خیلی رو استراحتم حساسن 😬😶 )

انشالله بشه خدا بخواد منم مادر بشم یه طایفه خوشحال میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم خواهش میکنم گلم خداروشکر استرس نداری. شایدبخاطرداروهای هورمونی باشه چون میگی چن ماه اخیر ...

ممنون عزیز دلم 

خوندم امروز رو چطور گذروندی .. اتفاقا امروز منم همش بیرون بودم تو دکتر رو صندلی نشسته بودم یاد شما افتادم که چ تحملی کردی چندین ساعت رو این صندلیا ، پاهام داشت میشکست!

عزیز دلم انشالله اگه به غم مبتلا شدی پناهی ام داشته باشی♥️

انشالله مسیر برات باز بشه و راحت بشی از این همه بلاتکلیفی 

انشالله نتیجه بخش باشه و به زودی زود معجزه خدارو ببینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تاحالا آمپول پروژسترون نداشتم ولی هرچی آمپول تو سیکل ای وی افه شوهرم میزنه، بدون اینکه بلد باشه،از نت

دخترا تا حالا کدومتون دو تا بلاست انتقال دادین و نتیجه چیشد؟

من دادم عزیزم

یه دفعه ش خارج از رحمی شذ یه دفعه منفی

دیگه به این نتیجه رسیدم که نه بلاست بودن دلیل مثبت شدنه نه نبودنش دلیل منفی شدن

این چیزا و کارایی که میکنیم واسه راضی کردن دل خودمونه که بگیم بهترین شرایطه

من بارها رفتم تلاش کردم و با کلی امید انتقال دادم، قسمت نبوده تا الان که بشه ولی باز پاشدم ادامه دادم

انگار وقتش که بشه حتی تو شرایط سخت هم میشه، ایشالله وقت مادر شدن همگی مون تو انتقال الان یا انتقالی که در انتظارشیم باشه

وای آتی انقد ناراحتم ازدست دکترای بی فکرسهل انگار😭😭من تیرماه رفتم ی دکتردیگ مایع رحمموکشیدبیرون با ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی

ایشالله که به زودی خدا دلت رو شاد میکنه

میای خبر خوش میدی

نه جانم این چه حرفیهبه امید خدا که مشکلت تو سریع ترین زمان و بی درد سر حل میشه میری برای انتقال ایشا ...

قربونت برم مهربون همچنین انشاءالله توام همه کارات بخوشی انجام میشه ونتیجه خوب میگیری ب امیدخدا

2810