2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042871 بازدید | 684276 پست
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز پانزدهمبه نیت حاجت روایی:@زلیخاه۱۴۰۲ ۱- lei ...

سلام عزيزم خيلي ممنونم، ايشالله به همه ارزوهات برسي، هم شما و هم همه بچه هاي گروه🙏🙏❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلم انشاءالله همیشه پرخون باشی 😍من خودم تاالان ک آزمایشم نرمال بوده ولی طب سنتی گف کم خون ...

طب سنتی عزیزم اصلا آزمایشهارو قبول ندارن، میگن مشخص نمیکنه، منم تو آزمایش نرمال بودم ولی چندتا طب سنتی بهم گفتن کم خونی داری

منم دو سال و هفت هشت ماهه قند و شکر رو کامل حذف کردم. ینی فکر میکنین اگه بعد از انتقال هم ادامه بدم ...

منم بیشتر از دوساله حذف کردم،گفتن با اصلاح سبک طبیعی میشی ولی نشد،خسته شدم ازین همه رعایت و پرهیز، دلم میخواد دیگه کنار بگذارم  

سلام عزيزم خيلي ممنونم، ايشالله به همه ارزوهات برسي، هم شما و هم همه بچه هاي گروه🙏🙏❤️❤️❤️

ممنووونم عزیزم همچنین شما ان شالله خییییییلی زود 😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم بیشتر از دوساله حذف کردم،گفتن با اصلاح سبک طبیعی میشی ولی نشد،خسته شدم ازین همه رعایت و پرهیز، د ...

انشاءالله اون روز نزدیکه میدونم خیلی سخته واقعا. ولی چاره چیه. 5شنبه دکتر بودم. الان بازاومدم پیش دکتر رخ گیره. پاهام دردمیکنه خسته شدم ازنشستن 😔ولی چاره چیه ب هر دری میزنم شابدیکیش بازشه ب امیدخدا. 

سلام عزیزم آزمایش دادی؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون اول ازهمه استرس استرس استرس. کم خونی کمبوداهن. کمبود ویتامین ب. اختلال هورمونی تعادل نداشت ...

وای نه من اصلا استرسی نیستم 

هم ب ۶ میخورم روزانه ، هم هفته ای ب ۱۲ یا ب کمپلکس میزنم

تیروئید هم نرمال بود 

این ریزش شاید سه چهار ماهی هست ک بامنه🥲

فکر کنم فاکتور های دیگه رو باید در نظر بگیرم ممنون عزیزم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آلا جون آزمایشتو تکرار کردی؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم آزمایش دادی؟

آره عزیزم تازه برگشتم. توکل ب خدا 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون آزمایشتو تکرار کردی؟

آره عزیزم. همچنان محتاج دعاتونم❤️

آره عزیزم. همچنان محتاج دعاتونم❤️

منتظر خبر خوشحالیتم عزیزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810