2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042988 بازدید | 684278 پست
خدلردشکر خیلی خوب داره میره بالاانشاالله ۱۵۰۰ بشه ساک رو میبینن و بعدش جنین و قلب و ...همه مراحل رو ...

ان شاالله ❤️ 😘 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدون ...

آره واقعا😅

کی ان شالله میری سونو؟ من جای شما بودم الان جلو سونوگرافی بودم😅 اندازه سرسوزنی نگران نباش. شایدم دو قلوان😍 یکی از بچه ها الان میگف بتاش ۲۳ هزار بود و تک قلو. اینام هست. هر چی که باشه ان شاالله سر موقع صحیح و سلامت بغلش بگیری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتای اولم ۲۳۸۰ بودبتا الان ۵۷۱۰سرچ که میزنم نوشته ممکنه و احتمال داره مول باشه یا خارج رحمی

نه بابا معقول بالا رفته دیگه. نت رو ول کن کلا. الان تو نت برا هر علایمی بزنی دور از جون ی سرطان میچسبونن ب آدم. 

ما چاره ای نداریم جز اعتماد به دکترا.میگه سه شنبه بری برا سونو باید بری دیگه😂ایشالا سه شنبه میری و ...

ان شالله ان شالله 😭😍❤️

آره واقعا😅کی ان شالله میری سونو؟ من جای شما بودم الان جلو سونوگرافی بودم😅 اندازه سرسوزنی نگران نبا ...

با بدبختی از کلینیک ابن سینا برا فردا وقت گرفتم.استرسم بیشتر روی  مول و خارج رحمی هس

آلا سن جنین رو تو میدونی چجوری محاسبه میکنن؟

الان مثلا من بلاست انتقال دادم و هفده روز از انتقال میگذره چجوری محاسبه میشه که هفته چندم محسوب میشه

یکی میگفت ۱۴ + تعداد روز انتقال + سن جنین ، درسته ؟ 

از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدون ...

حداقل ۱.۵ تا ۲ برابر

الان شما بری دکتر راحت سونو میکنه و ساک و کیسه زرده رو میبینه

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

الحمدالله رب العالمین

خدا رو هزاران بار برات شکر میگم فاطمه جان بالاخره جواب صبوری و قوی بودنت رو گرفتی

خیلیییی مبارکت باشه عزیزم

دیگه لطفا استرس رو کنار بزار و فقط به خودت و آرامشت و سلامت نی نی فک کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بتای اولم ۲۳۸۰ بودبتا الان ۵۷۱۰سرچ که میزنم نوشته ممکنه و احتمال داره مول باشه یا خارج رحمی

عزیزم لطفا سرچ نکن فکر بدهم نکن 

ماشالا خیلی خوبه بتات و ممکنه دوقلو باشه 

آخه همه آرزو دارن یه همچین عددهای بتایی رو ببینم تو چرا باید براش نگران باش

مبارکت باشه الهی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم لطفا سرچ نکن فکر بدهم نکن ماشالا خیلی خوبه بتات و ممکنه دوقلو باشه آخه همه آرزو دارن یه همچین ...

میدونم عزیزم

آخه تو تجربه قبلیم هم عدد بتای اولم ۸۲۰ بود و خوب بود

برا همین زیاد به بتا دقت نمیکنم

ایشالا دعا کن برام که فردا برم سونو و همه چیز خوب پیش بره

با بدبختی از کلینیک ابن سینا برا فردا وقت گرفتم.استرسم بیشتر روی مول و خارج رحمی هسآلا سن جنین رو ت ...

میفهمم نگرانیتو ولی همین موردایی که بتاشون بالا بوده و هیچ مشکلی رو نداشتن ب یادت بیار. ببین به عنوان کسی ک ۳ بار خارج رحمی شدم میگم، خارج رحمی درد وحشتنااااااک یک طرفه داره ، خونریزی یا لکه بینی داره، درد کتف یا شونه داره و.... وقتی هیچ کدوم نداری دلت و خیالت راحت باشه عزیزم. اصلااا بهشون فک نکن.

مطمئنم فردا با خبر خوشش میای😍

تا وقتی یادم بیفته برا آرامش دلت صلوات میفرستم

میفهمم نگرانیتو ولی همین موردایی که بتاشون بالا بوده و هیچ مشکلی رو نداشتن ب یادت بیار. ببین به عنوا ...

مرسی عزیزم حتما میام خبرش رو میدم بهتون، ایشالا توام سه شنبه دست پر بیای بیرون و حسابی خوشحالمون کنی 

الحمدالله رب العالمینخدا رو هزاران بار برات شکر میگم فاطمه جان بالاخره جواب صبوری و قوی بودنت رو گرف ...

قربونت برم نهال جون😘❤️ چشم. 

یادم میاد روزایی ک فک میکردم دیگه دنیا برام تنگ شده فک میکردم هیچ وقت نمیشه که نمیشه. ولی لطف خدا بالاتر از این حرفهاست.

می‌دونم خییییییلی زود شما و همه دوستایی که از قدیم اینجا داشتم که خیلیاشون دیگه نمیان، میاین ی پیام می‌ذارین و از معجزه خدا میگین😍 شما، نیلو، سروسهی، پروانه، مهربان،ثمین و.....

شما میدونی سن بارداری رو تو ای وی اف چجوری حساب میکنن ؟

آهان راستی سن رو پرسیدی منم نمی‌دونم 

2810