2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست
ممنون عزیزدلم انشاءالله همیشه پرخون باشی 😍من خودم تاالان ک آزمایشم نرمال بوده ولی طب سنتی گف کم خون ...

سپیدار جون علت های ریزش مو چیه 😫 خسته شدم انقد ریزش داشتم

این مدت کلی دارم ویتامین میخورم انگار ن انگار 

قبل آزمایش فکر میکردم بخاطر تیروئید باشه ولی اونم نرمال بود

خیلی میریزه خیلی اصلا نمیدونم با چی توصیف کنم تا عمق فاجعه رو برسونم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من RBC و هموگلوبینم پایینه. البته خیلی نزدیک به مرزه ولی بهرحال همیشه اندکی کمتره. دارو هم خوردم هی ...

عزیزجان خودتم میدونی ک وجود آهن برای هموگلوبین ضروریه. فقراهن یاکمبوداهن هم باعث کم خونی میشه وکمبوب12وفولیک اسیدهم.شاید ب 12پایینه ک قرص میخوری تاثیرنمیزاره. چک کن ایناروعزیزم. ارده وشیره خوبه برات. گیاه گزنه. یونجه ایناخوبن واست ولی جعفری بهتره چون ب طعمش آشناهستی وسرشازاملاح معدنی وخونسازه. کنارسبزی خوردن این سبزی روهم بخور. یاتوماکارانی هم بریزی خیلی خوشمزه میشه. آبشم بگیری بخوری ی مدت مداومت کن نتیجشو میبینی گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمایی که توی فاز انتقال هستن رژیم غذایی دارین؟رعایت میکنین؟؟؟

من هیچی رعایت نکردم. فقط از دوماه قبلش برا لاغری تو رژیم بودم و آت و آشغال و قند و شکر نخوردم. ولی به محض انتقال رژیممو شکستم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مگه دیابت داری ک هفته ای ۲ بار میری؟من هفته ی ۳۸ یکبار رفتم .و سری بعدش موقع زایمانم.اولش سخت بود ک ...

نگران نباش بارداری توام برای ما زود گذشت 😂😂😂😂

بارداری چون سخته بخصوص ای وی اف ....همه فکر میکنن مال خودشون سخته درحالی که بارداری هر کسی برای خودش پر از زحمته 

انشالله که همه بارداری راحتی داشته باشن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزدلم انشاءالله همیشه پرخون باشی 😍من خودم تاالان ک آزمایشم نرمال بوده ولی طب سنتی گف کم خون ...

شاید  فقط احتمال داده کم خون هستید.البته حواستون باشه خیلیا به اسم طب سنتی حرف میزنن و تجویز دارن ولی فقط یه تعداد هستن که درسش رو خوندن و بعد از دوره پزشکی عمومی تخصص طب سنتی رو تو دانشگاه خوندن

شاید فقط احتمال داده کم خون هستید.البته حواستون باشه خیلیا به اسم طب سنتی حرف میزنن و تجویز دارن ول ...

و یه نکته دیگه اینکه من فقط در مورد ازمایش خودم گفتم. شاید فاکتورهای تاثیر گذار دیگری هم وجود داره در تشخیص کم خونی که من ازش بی اطلاعم

عزیزجان خودتم میدونی ک وجود آهن برای هموگلوبین ضروریه. فقراهن یاکمبوداهن هم باعث کم خونی میشه وکمبوب ...

اره اسید فولیک که مدتهاست میخورم

ویتامین  ب ۱۲ هم یه دوره خوردم

مرسی عزیزم از راهنماییت چشم جعفری بیشتر مصرف میکنم

من هیچی رعایت نکردم. فقط از دوماه قبلش برا لاغری تو رژیم بودم و آت و آشغال و قند و شکر نخوردم. ولی ب ...

منم دو سال و هفت هشت ماهه قند و شکر رو کامل حذف کردم. ینی فکر میکنین اگه بعد از انتقال هم ادامه بدم ممکنه اثر منفی بذاره؟  شما چرا رژیمتون حذف قند و شکر رو کنار گذاشتین؟

منم دو سال و هفت هشت ماهه قند و شکر رو کامل حذف کردم. ینی فکر میکنین اگه بعد از انتقال هم ادامه بدم ...

نه من دیگه حالشو نداشتم ادامه بدم، وگرنه که ادامه دادنش عالیه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سپیدار جون علت های ریزش مو چیه 😫 خسته شدم انقد ریزش داشتماین مدت کلی دارم ویتامین میخورم انگار ن ان ...

فاطمه جون اول ازهمه استرس استرس استرس. کم خونی کمبوداهن. کمبود ویتامین ب. اختلال هورمونی تعادل نداشتن استروژن پروژسترون. اگ هورمون آندروژن ک همون تستسترونه هورمون مردانه زیادباشه باعث ریزش میشه پلی کیستیک. تیروئید.یائسگی. خیلی علتهاداره عزیزم. واسه توفک کنم ازاسترسو داروهای هورمونیه گلم. جناب سرگذاشتن هم روی مغزتاثیرخوب داره هم ریزش مو درمان میشه بهترین روش درمانیه ولی خوب هرکسی حنادوسنداره

و یه نکته دیگه اینکه من فقط در مورد ازمایش خودم گفتم. شاید فاکتورهای تاثیر گذار دیگری هم وجود داره د ...

ن عزیزتوک گفتی مطمئن ترشدم همینه. ببین اولین لیست آزمایشها برای چکاب کامل تست cbcهست چون ازروی این تست هزاران بیماری درمیاد بیرون حتی عفونت سرطان خون و...... اگ این تستهاحجم و وزنوتعداد گلبول‌های قرمز پلاکتو.... خوب بودولی بیماری اون شخص پیداشد میرن دنبال فاکتورهای دیگ رانمونه خون میگیرن آزمایش میکنن

مگه دیابت داری ک هفته ای ۲ بار میری؟من هفته ی ۳۸ یکبار رفتم .و سری بعدش موقع زایمانم.اولش سخت بود ک ...

اره 2 ماهی هست که دیابت گرفتم انسولین میزنم

خدا حفظ کنه دختر خوشگلت رو 

زیر سایه شما بزرگ بشه

35 هفته وزنش 2700 بود

خداروشکر مشکلی نداره بچم فقط منتظرم تاریخ زایمان مشخص کنه و زودتر بغلش کنم 

2810