2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست
فاطمه😭😭 دلم طاقت نیاورد رفتم بی بی چک زدم مثبت شد😭 تو رو خدا دعا کن با آزمایش ضدحال نخورم🥺

سلام عزیزم .تبریک میگم خیلی خیلی برات خوشحال شدم الهی به دل خوش باشه برات

فاطمه😭😭 دلم طاقت نیاورد رفتم بی بی چک زدم مثبت شد😭 تو رو خدا دعا کن با آزمایش ضدحال نخورم🥺

واییییییییییییی 😭🫂😍 انشالله آزمایش هم مثبته 

انشالله بارداری سالمی داشته باشی ۳۸ هفته ی دیگه سالم بغلش کنی

الهی شکر الهی شکر 🥹🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونتون برم بچه ها😘❤️ انقد ک بی بی سرم ادا درآورده هنوز نتونستم ذوق کنم🥺 خدایا دل همه چشم انتظارا رو شاد کنه🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانمی عزیز سوال دارم. میشه کمکم کنین .تا حالا آنلاین دارو خریداری کردین؟چطوریه؟قابل اعتماد هستن؟

مامانم قبلا آنلاین می‌خرید ، مشکلی براش پیش نیومده بود 

ولی خب خودم ترجیحم اینه حضوری بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونتون برم بچه ها😘❤️ انقد ک بی بی سرم ادا درآورده هنوز نتونستم ذوق کنم🥺 خدایا دل همه چشم انتظارا ...

عکسشو بزار فاطمه 🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمی عزیز سوال دارم. میشه کمکم کنین .تا حالا آنلاین دارو خریداری کردین؟چطوریه؟قابل اعتماد هستن؟

من از ی آقایی که تو نی نی سایت تبلیغ دارو گذاشته بود پچ استرادیول خریدم، راضی بودم. البته باید تحقیق کنی معتبر باشه ک سر آدم کلاه نره. چون یکی از دوستام گف مطمئنه و خریده از طرف و از طرفی منم جای دیگه یا پیدا نکردم یا قیمت شون تفاوت داشت باهم، اعتماد کردم. 

ی بارم از داروخانه ای تو تهران خریدم و ارسال کردن و خب داروخانه معمولا معتبره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عکسشو بزار فاطمه 🥹

کشت منو نمیومد که😬😅

عزیزم میشه بگین از چه سایتی؟

باید ازش بپرسم عزیزم بهت خبر میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عکسش رو بزار ذوق کنیم چشممون روشن شه .بد به دلت راه نده الا جون .من مطمئنم بتا هم عالیه

قربونت برم ان شالله ب دعای شما😭❤️

ببخشید گوشیم خراب شده کیفیت دوربینم خوب نیس

کشت منو نمیومد که😬😅

واییییییییییییی فاطمه 😍😍 الهی ک بتاتم عالی عالی باشه 

روزمو ساخت این بیبیچکت🥹🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از ی آقایی که تو نی نی سایت تبلیغ دارو گذاشته بود پچ استرادیول خریدم، راضی بودم. البته باید تحقیق ...

الا جون میشه اسم داروخونه و شمارش رو برام بفرستی .ممنون میشم

2810