2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042833 بازدید | 684273 پست
الا جون میشه اسم داروخونه و شمارش رو برام بفرستی .ممنون میشم

داروخانه دکتر نازنین رحمانیان بود اونی ک من پارسال خریدم. تو نت بزنی میاره. داروخانه دکتر تشیدی هم ارسال داره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه😭😭 دلم طاقت نیاورد رفتم بی بی چک زدم مثبت شد😭 تو رو خدا دعا کن با آزمایش ضدحال نخورم🥺

مبارک باشه فاطمه جان نمیدونی چقدر خوشحال شدم ❤️🥰 ان شاالله که ازمایش هم مثبت هست و تا اخر هم برات میمونه ❤️🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
باشه عزیزم .مرسی که راهنمایی کردی .

ببخشید عزیزم گوشیم ک خراب شد مجبور شدم ریست کنم کل شماره هامو از دست دادم برا همین نتونستم بفرستم برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارک باشه فاطمه جان نمیدونی چقدر خوشحال شدم ❤️🥰 ان شاالله که ازمایش هم مثبت هست و تا اخر هم برات م ...

😘😘😭❤️

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭

دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه 

پایینه 😅 حالا بشینم استرس اینو بکشم؟🥴 نه نمی‌کشم چون کاری ازم برنمی‌آید. خل شدم😭😅

@نگار80    

@صدف_69    

عزیزم چون گفته بودین جواب اومد تگ تون کنم مزاحم شدم ❤️

ان شالله خبر خوش رها جون ❤️

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

بتا هم خوبه الا جون .دوباره تکرار کن میره بالا.بچه ها بزارین منم خوشحالتون کنم امروز .رحم اجاره منم بی بی زد دو روز پشت هم مثبت بود البته آزمایش روز دوشنبه باید بده

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

فاطمه جون🤩😭

مبارک باشه عزیزم

ان شا الله خوب بالا میره 

ریلکس باش عشقم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه عزیزم به تشکیل قلب نرسید و فقط ساک بارداری همینجوری به رشد خودش ادامه می‌داد تا خود هفته ۹.آخر با ...

عزیزم

ان شا الله خدا برات جبران کنه و به زودی دلت شاد بشه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بتا هم خوبه الا جون .دوباره تکرار کن میره بالا.بچه ها بزارین منم خوشحالتون کنم امروز .رحم اجاره منم ...

وااااااااااای خدایا شکرت😭😭😭😭💐😍😍😍😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر.

باورت میشه برا مال خودم این قد ذوق نکردم. اشکم در اومد😭

2810