2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042815 بازدید | 684273 پست
انشاءالله باخبرخوش میای

ان شاءالله. استرسم تا آسمونه. ما تمام مراحلمون رو باید با ترس بگذرونیم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم آزمایش دادم ، خونم داخل سرنگ نمیومد 

پرستاره میگف رگتم خوبه نمیدونم چرا خونت نمیاد 

دست راستم رو دوبار سرنگ زد هیچی نیومد 

دست چپم رو مجدد زد دو میل خون جمع شد کلا...

امروز هم وقت حجامت گرفتم ک مثلا خون کثیف بره بیرون خون تمیز بمونه

بنظرتون آسپرین رو هم شروع کنم به خوردن یا نکنم؟

برای پسر عمم لباس سفارش دادم ( همون عمم ک بارداره) امروز لباسه رسید کلی غرغر کردم ک من بچه میخوام چرا نمیاد و اینا 

سعید میگه اینم از اسپرم قوی چرا حامله نشدی😒

بعدش میگه اگ ۷ بارشم انجام دادیم و نشد چیکار کنیم..

واقعا بعدش باید چیکار کنم تسلیم شم؟

اندازه ی توانم تلاشمو کردم 

برای سری دوم نمیدونید چ استرسی دارم که ایا مثبت میشه یا بازم منفی...

برای آزمایشات هم سعید همکاری نمیکنه میگه اگ لازم باشه دکتر خودش می‌نویسه ‌...

آزمایش پرولاکتین رو هم گفتم دکتر اصفهان گفته انجام بدم🤧

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی رادیس جونم 🥹😭 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی شماهم

مرسی عزیزم 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز رفتم آزمایش دادم ، خونم داخل سرنگ نمیومد پرستاره میگف رگتم خوبه نمیدونم چرا خونت نمیاد دست راس ...

فاطمه ته راه نرفته رو نبین

تو اول راهی به همین مقصد فعلی فکر کن مثبت فکر کن

خداروشکر کن 

شکر که همدم داری شکر که خونه و سرپناه داری اگرچه از جایی که دوست داری باشی دورتره شکر که همسفر پدرت شدی در بهترین سفر زندگی شکر که کربلا رو دیدی😭

بهتر از بقیه دوستان میدونم چقدر سختی کشیدی ولی داشته ها تو ببین خداروشکر کن و بهش توکل کن 

به خودش بسپار خدا بهتر میدونه چی برات رقم بزنه 

منفی شدن دفعه پیش قرار نیست بازم تکرار بشه

تو میری که نتیجه بگیری نه اینکه برای بعد از ۷ بار منفی شدن که اصلا مشخص نیست اتفاق بیفته یا نه خودت رو ببازی

فاطمه این شبها نیمه شب سجاده تو باز کن وبا خدا حرف بزن 

بعد سرت رو روی سجده بذار و همه چیزو به خودش واگذار کن 

فاطمه حالت رو درک میکنم ولی قوی باش مثل همیشه 

مثل همه این سالها

خدا کمکت میکنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
امروز رفتم آزمایش دادم ، خونم داخل سرنگ نمیومد پرستاره میگف رگتم خوبه نمیدونم چرا خونت نمیاد دست راس ...

عزیزدلم انشاءالله این دفه مامان میشی ازالان پیش داوری نکن با این فکرا روحیتو تضعیف میکنی. برو امضاتوبخون انرژی بگیری ب قول خودت الان سختمونه می‌رسیم جایی ک حقمونه

ان شاءالله که خیره عزیزم. من کامل حالتو درک می کنم. برو کربلا ان شاءالله امام حسین دستتو بگیره. من ب ...

اهان ازمایشت امروزه؟ان شالله خیره بهم جوابو بگو،خیلی دلم میخواد برم اما اقا نمیطلبه ان شالله قسمت شه انقدر دلم گرفته راضیم صبح حداقل برم مشهد و برگردم  انقدر دلم گرفته🥺🥺🥺مدام پسرم میگه مامان چرا من ابجی داداش ندارم پریشب یر اینکه داداش نداره باهاش بازی کنه یه جوری گریه میکرد مونده بودم چه کنم کاش دردم فقط خودم بودم😭😭😭

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
@طلوع2 و@بانو113 ان شالله هر دو خوش خبر بیاین😍آیه الکرسی میخونم براتون

عزیزدلممممم ممنونم از مهربونیت دعام کنید حتی منفی باشه خدا بهم ارامش بده عین اسپند رو اتیشم نه میتونم گریه کنم نه اروم باشم😭😭😭😭

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزم حق داری میفهمم چی میگی خدابزرگه. هنوزجوابو نگرفتی

نه هنوز. تو برگه زده بود ۲/۵ آماده است. اما هرچی میزنم تو سامانه میزنه اماده نیست.

بخدا این چند روز انقدر استرس کشیدم همش سرم گیج و منگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اهان ازمایشت امروزه؟ان شالله خیره بهم جوابو بگو،خیلی دلم میخواد برم اما اقا نمیطلبه ان شالله قسمت شه ...

آره امروز بود. خودمو چشم زدم، استرس گرفتم، هنوز جواب آماده نیست.

ان شاءالله قسمتت بشه بری.

دختر منم انقدر گریه زاری میکنه برا خواهر و برادر که خدا میدونه.

ان شاءالله خدا به دل اینا نگاه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=351128942]سلام عزیزم بله ازمایش دادم اما گفتنفردا اماده میشه گفتم چقدر دیر گفتن اگر زودتر حاض ...

قربونت برم عزیزم دعام کن🥺🥺🥺چند روز پیش یه دکتر فوق تخصص پستی گذاشته بود خانم چون بی بی چکش منفی شده سرخود داروهاشو قطع کرده که من منفی شدم بعد که از مطب پیگیری کردن رفته ازمایش معلوم شده باردار بوده و بتا نهصد اما چون قطع کرده بود ازمایش سومش شد چهل و خورده ای و سقط منک برای همین رفتم مطمئن شم که فردا پشیمون نشم ان شالاه خیره

ممنون عشقم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم عزیزم دعام کن🥺🥺🥺چند روز پیش یه دکتر فوق تخصص پستی گذاشته بود خانم چون بی بی چکش منفی ش ...

جواب من اومد

۳۱۶۸

ان شاءالله برا شما هم مثبته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بتام شد ۳۱۶۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810