2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
من چند روز پیش رفتم مطبشون شده ۱۸ تومن برای ۷ بارفقط من چون اهدایی نیستم هر بار ۳ تومن.البته فعلا ان ...

عه نمیدونستم ، مرسی قشنگم ک اطلاع دادی

ای جان میخوای اسپرم رو هول بدی ب سمت تخمک😍🥹 انشالله بگیره به زودی زود خبر بارداری تو بهم بدی 

تلاش کردن و نرسیدن خیلی حس بدیه🥲

منم دارو هورمونی هام شروع شده این ماه هم اساس کشی دارم هم iui

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

زیارتت قبول باشه فاطمه جان ان شاالله مکه رفتنت ..‌امیدوارم سال دیگه با نی نی های قشنگت بری کربلا 🤲� ...

مرسی  رادیس جونم 🥹😭 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی شماهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکرخدا دختر گلتون رو ‌واستون نگه دارهخیلی خوشحال شدم که مادر هستین الانمنم تقریبا از ۹۳ ا ...

ان شا الله خیره و با این تلاشت مامان میشی

مهم اینه هرجا خسته شدی درمونده شدی یه کم که حالت جا اومد باز بگی یاعلی و دست از تلاش برنداری خدا قطعا دستت رو میگیره

طرازی وقتی دیده اینهمه سال پرونده ت راکد مونده و باز پیش خودش برگشتی دیگه کلا نا امیدت کرده ولی نا امیدی جایی نداره وقتی خدا هست وقتی میشه بازم سعی کنی وقتی هنوز امید هست و نفس میکشی

طرازی ویزیت اخر بمنم گفت من بهت قولی نمیدم که کی باردار میشی و اصلا باردار بشی یا نه اینقدر بیا و برو میکرو کن انتقال بده تا شاید شاید بشه 

با اینکه ما ناباروری بی علت بودیم و مشکلمون حاد نبود ولی تقریبا همه دکترهایی که پیششون رفتم بهم همینو گفتن

اخرین مراجعه هم پیش دکتر لواسانی بود قرار  بود بعد سقطی که داشتم جنین هامو از پیامبران بیارم مام که انتقال بدم که ماجرا طور دیگه ای رقم خورد. 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤 روز  نهم

به نیت حاجت روایی:

@فردایی_روشن    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶- پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66

۱۱- ۵golnarges

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره همون خط کمرنگ قشنگ مشخص بود صورتی کمرنگ و بلافاصله هم افتاد،امروز به بخش زنگ زدم و گفتم عصبانی ش ...

ان شاءالله برا هر دومون مثبته.

شما کجا انجام دادی؟ من ازمایشم فرداست که تعطیله، پس فردا میرم ان شاءالله

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
فاطمه جان الهی حاجت روا بشی عزیزم❤️

قربوووونت برم مهتاب جون😘😘❤️ همچنین ان شاالله ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها هیستروسکوپی رو‌ روز چندم پریود انجام میدن ؟ دکتر برای من برای روز ۱۸ پریود نوشت ،دیر نیست ؟ د ...

من انجام ندادم ولی فکر میکنم روزای اول پاکی باید باشه

حالا باز بقیه دوستان هم بیان نظر بدن شاید من اشتباه میکنم

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز نهمبه نیت حاجت روایی:@فردایی_روشن ۱- leila193‍ ...

دورت بگردم مرسی خاله ی مهربونم انشالله به آرزو های قشنگت برسی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز نهمبه نیت حاجت روایی:@فردایی_روشن ۱- leila193‍ ...

دورت بگردم مرسی خاله ی مهربونم انشالله به آرزو های قشنگت برسی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چند روز پیش رفتم مطبشون شده ۱۸ تومن برای ۷ بارفقط من چون اهدایی نیستم هر بار ۳ تومن.البته فعلا ان ...

عزیزم اطلاع نداری تعطیلات دکتر میاد مطب یا ن؟

این ماه ۱۲ و ۱۴ تعطیله و منم تقریباً همون موقع ها باید برم تزریق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه نمیدونستم ، مرسی قشنگم ک اطلاع دادیای جان میخوای اسپرم رو هول بدی ب سمت تخمک😍🥹 انشالله بگیره به ...

خیر باشه عزیزم

اتفاقا فلوراتاجیک تو پیجش میگه بارداری و اسباب کشی و خونه تکونی رابطه مستقیم دارن. چون ذهن مشغول کاره و بی خیالی عامل مثبت شدنه. 

فقط به خودت خیلی فشار نیار.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم اطلاع نداری تعطیلات دکتر میاد مطب یا ن؟این ماه ۱۲ و ۱۴ تعطیله و منم تقریباً همون موقع ها باید ...

اگر تعطیل رسمی باشه احتمالا نباشن مطب.

ولی بهتره تلفنی بپرسی ازشون که مطمئن بشی

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من انجام ندادم ولی فکر میکنم روزای اول پاکی باید باشهحالا باز بقیه دوستان هم بیان نظر بدن شاید من اش ...

منم همینطور فکر میکردم ولی دکترم میره مسافرت دیر وقت داد. بهم ....روز ۱۸ پری 

ولی دوتا از دوستان گفتن یه هفته مونده به پریود هم هیسترو شدن 

والا دکتر من خیلی بیخیاله برای همین به همه کارش شک میکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان من همیشه آزمایش تیروئید رو بدون تجویز پزشک میدادم اگ نرمال میبود ک هیچی با همون مموال ادامه میدادم

اگ بالا پایین میشد می‌بردم دکتر غدد

الان آزمایش پرولاکتین رو هم همینطوری میتونم بدم؟

اخه وقت های دکتر پره پره دیر میشه بخوام برم پیشش

دارو های هورمونی رو شروع کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810