2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042705 بازدید | 684270 پست
بچه ها من دارم دیگه خیلی نگران میشم😭😭 چیکار کنمانقددد دردهای پریودیم زیاااااااده ک حد نداره‌می‌زنه ...

نگران نباش فاطمه جان ان شاالله که علائم مثبت بودن باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که با ای وی اف باردار شدین شماهم مدام خونریزی و لکه بيني داشتین؟ من کلافه شدم دیگه یه روز خو ...

سلام عزیزم اصلا نگران خونریزی و لک نباش

فقط اگه همراه با درد بود به دکترت خبر بده

اکثرا خونریزی و لک دارن که معمولا هماتوم هست

به خودت استرس وارد نکن و شیاف و امپول و داروهات سر ساعت استفاده کن

ضخامتم همیشه پایینه سپیدار جون اصلا تا حالا بالاتر از ۵ نرفته حتی روزای آخر پریودی 🤧🤧🤧دکتر گفت ان ...

عزیزم دوم سوم پریودی حتما3تافرتیل سی ام بخور. چون میخاد هیسترو کنه ماه بعدمیشه انتقالت  اگ باپایپل انجام میدادخراشوهمون ماه انتقال میداد

اره خودمم نمیتونم درست حسابی تنظیم کنم آخه چندتا دارو میخورم قبل پریود ،قراره سه هفته قبلش پردنیزولو ...

ن خیالت راحت باهیسترویی ک میشی این ماه نمیشه انتقالت البته چیزایی ک من میدونم آدم ازکاردکتراسردرنمیاره. ولی اگ باپایپل بودخراشت احتمالش بودهمین ماه انتقال بده

بچه ها من دارم دیگه خیلی نگران میشم😭😭 چیکار کنمانقددد دردهای پریودیم زیاااااااده ک حد نداره‌می‌زنه ...

عزیزم چون موعد پریودته این حالت طبیعیه برات پیش بیاد حتی در ماه های بالاتر بارداری هم،سر موعد پریود یه دردهایی میادسراغ ادم پس ناامید نشو،ازمایشت فکر کنم دو سه روز دیگه باشه برای منکه فرداست دعام کن خیلی استرس دارم توکل بر خدا ان شالله هرچی خیره برای هممون مقدر شه🙏🏻

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

کسی آنلاین هست؟

من امروز زیاد خوابیدم ، فردا میخوام برم آز پرولاکتین و تیروئید بدم

میشه قرص ملاتونین بخورم واسه خواب؟

بعد الان سوتینم رو در اوردم فردا میتونم آزمایش بدم دیگه ؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کسی آنلاین هست؟من امروز زیاد خوابیدم ، فردا میخوام برم آز پرولاکتین و تیروئید بدممیشه قرص ملاتونین ب ...

فاطمه جون

ملاتونین با ازمایش پرولاکتین تداخل داره 

اگر میخای حتما بری ازمایش بدی نخور

همیشه میخوری یا امشب میخوای بخوری؟

اگر توی سیکل هستی سعی کن دیگه نخوری مگر با تجویز و نظارت پزشکت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فاطمه جون ملاتونین با ازمایش پرولاکتین تداخل داره اگر میخای حتما بری ازمایش بدی نخورهمیشه میخوری یا ...

قبلا با تجویز پزشک ivf میخورم ، الان خیلی وقته نمیخورم

چون گفتن ۸ ساعت خواب مفید ، منم ک امروز خیلی خوابیدم میخواستم بخورم پس نمیخورم

خوابم اصلا تنظیم نمیشه 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پیش یه دکتر غددی ببر که سرش خلوت باشه بتونه ویزیتت کنه

🥲

فردا ازاد میدم این آزمایش رو

جوابش رو‌ اگر حیاتی بود میبرم غدد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810