2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
من برای انتقال دوم ایمنی و انعقادی رو داده بودم که نشدو چون کیست آندومتریوز داشتم سیکل قبل از انتقال ...

عزیزم نسخه طب سنتی شما، اقدام عمومی نداشت که به من بگین رعایت کنم؟ منم گفتم دوسه ماه یکم تقویت کنم خودمو بعد برم تخمک کشی و انتقال مجدد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دارم دیگه خیلی نگران میشم😭😭 چیکار کنم

انقددد دردهای پریودیم زیاااااااده ک حد نداره‌

می‌زنه ب پهلوهام درداش ‌وحشتناک میشه.

احساس میکنم تو فشاره بدنم . انگار که خییییلی ببخشید پریود میخواد بیاد ولی جلوش گرفته شده و اون تو در حال انفجاره😭😭امیدم داره از دستم می‌ره کم کم😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤣🤣🤣🤣رز میگم هیسترو برای چ کاری انجام میدی؟ برای خراش؟

ضخامتم همیشه پایینه سپیدار جون 

اصلا تا حالا بالاتر از ۵ نرفته حتی روزای آخر پریودی 🤧🤧🤧

دکتر گفت انجام بدیم ببینیم چی میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوب قشنگم 18سیکل بری واسه هیسترو اگ سیکلت 28روزه باشه 10روزدیگ پریودمیشی تاداروهای ای وی اف بخوری می ...

اره خودمم نمیتونم درست حسابی تنظیم کنم آخه چندتا دارو میخورم قبل پریود ،قراره سه هفته قبلش پردنیزولون اینا شروع کنم .....خودمم قاطی کردم نمی‌دونم کی میوفته اصلا 

باید بشینم تقویم نگا کنم ببینم کی جور در میاد

سلام خانمها من واقعا نمیدونم چکار کنم یه بار آی وی اف تعیین جنسیت کردم جواب نداد ۴۰ سالمه دیگه ...

بچه داری ؟ برای دومی تعیین جنسیت می‌کنی ؟ 

نه بابا نا امید نشو اکثرا اینجا ۴۰ ساله هستیم 😂😂😂.....اگه خدا بخواد میشه 

اتفاقا ای وی اف برای سن بالاهاست 

بچه ها من دارم دیگه خیلی نگران میشم😭😭 چیکار کنمانقددد دردهای پریودیم زیاااااااده ک حد نداره‌می‌زنه ...

دیگه چیزی به آزمایش نمونده ،این چند روز سعی کن فکرتو‌ با چیزای دیگه مشغول کنی ....بهش فکر نکن ....انشالله خیره 

سلام فاطمه روز چندمی؟

سلام عزیزم اگه روز انتقال و حساب نکنم، روز ۱۱

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دیگه چیزی به آزمایش نمونده ،این چند روز سعی کن فکرتو‌ با چیزای دیگه مشغول کنی ....بهش فکر نکن ....ان ...

سعیمو میکنم. واقعا خیلی بهش فک نمیکنم. این دوره خیلی برام خوب گذشت اذیت نشدم. ولی این آخرا از بس درد بهم فشار میاره ذهنم درگیر میشه ناخودآگاه😭

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴به لطف خدا از اول محرم تا اربعین زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دو ...

خیلی ممنون بابت دعاهات در حق ما .ان شاالله حاجت روایی خود شما مهتاب جون ❤️🤲 ثواب این دعاها برگرده به زندگی خودتون 🥰 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810