2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
عزیزم هاله بود یا خط کمرنگ؟منم روز ۱۱انتقال بی بی زدم، زیر۱دقیقه خط دوم افتاد ولی کمرنگ بود. هاله نب ...

اره همون خط کمرنگ قشنگ مشخص بود صورتی کمرنگ و بلافاصله هم افتاد،امروز به بخش زنگ زدم و گفتم عصبانی شدند که اگه نیاز به بی بی چک بود ما خومون میگفتیم بی بی چک پراز خطاست چه مثبتش چه منفیش، وقتی گفتیم روز ۱۵ تیتر بتا پس اون نیازه.کار درستی میکنه همسرت منو ببین به چه استرسی افتادم دیگه نزن و فقط روز ازمایشت برو ازمایش بده اون دقیقه.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دقیقا ب اون چیزی ک داریم راضی نیستیم 🥴قربونت برم انشاالله توام ب وزن ایده آلت میرسی

مرسی عزیزم 😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رادیس جان الان ی مطلبی خوندم گفته هرکسی ب طورمنظم آووکادو بخوره باعث میشه هوس ب غذا تنقلات کم بشه.وز ...

اا چه جالب ،یعنی بصورت روزانه مصرف کنیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگر هر دو مرکز جنین داری بپرس کدوماش قوی ترنبرو همونجا انتقال بده اگر مشکلت با شیوه دکتره میخوای ر ...

جنین مام بهتره

منم قبلا یه خارج رحمی و یه منفی با طرازی داشتم

این دفعه هم یه ویزیت رفتم

خیلی ناامیدم کرد یه جورایی

وگرنه چون تعداد جنین آبان بیشتر بود میخواستم برم اونم اول انتقال بدم

ولی هم اینکه حس خوبی نگرفتم هم اینکه یادمه قدیم بدون سونوگرافی انتقال میدان، با سونوگرافی خیلی بهتره

شما الان تو چه مرحله ای هستین؟

بچه ها هیستروسکوپی رو‌ روز چندم پریود انجام میدن ؟ دکتر برای من برای روز ۱۸ پریود نوشت ،دیر نیست ؟ د ...

من حدود یک هفته به پریودم مونده بود انجام دادم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

جنین مام بهترهمنم قبلا یه خارج رحمی و یه منفی با طرازی داشتماین دفعه هم یه ویزیت رفتمخیلی ناامیدم کر ...

بنظرم جنین های مام رو انتقال بده 

اگر کم هستن جنین های آبان رو ببر مام 

راستش نخواستم اونموقع بگم ولی منم دیگه با طرازی حس خوب نگرفتم که رهاش کردم

داستان من با طرازی برای سال ۹۴_۹۵ هست 

بعد اون ۹۷ در پیامبران باز پانکچر شدم  انتقال دادم منفی شدم دیگه شرایطم برای انتقال جور نشد تا اینکه بعد دو سه سال از انتقال اخر الحمدلله خدا دخترمو بهم داد 

بعد از ۱۲ سال انتظار و ماجراهای طولانی درمانی که قبل از طرازی با مراکز و دکترهای دیگه هم باهاش درگیر بودم.

ان شا الله به زودی دل شما هم شاد میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من حدود یک هفته به پریودم مونده بود انجام دادم.

ممنون نسل جون خیالمو راحت کردی ،برای منم یه هفته قبل پریودیم میشه ♥️♥️♥️♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ایشالله ک ب مراد دلت می‌رسی به حق همون حضرت عباس که به پابوسش رفتی ، ایشالله ک حاجت روا میشی عزیزم.. ...

مرسی دورت بگردم ♥️ انشالله ههمون

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزییییز دلم😍😘😘😘 زیارت قبول کربلایی😍 برگشتی ب سلامتی ؟قربوووون دل مهربونت برم. ان شاالله عزیزم ا ...

اره دورت بگردم برگشتم 

ممنون عزیزم انشالله اولین خبر مثبتی از طرف شما باشه 😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من هربار که میرم سونوگرافی میگم خدایا قسمت همه دوستام بشه به زودی زود

جون دلم بسکه مهربونی🥹🤍

انشالله بسلامتی فارغ بشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم جنین های مام رو انتقال بده اگر کم هستن جنین های آبان رو ببر مام راستش نخواستم اونموقع بگم ولی ...

عزیزم خداروشکر

خدا دختر گلتون رو ‌واستون نگه داره

خیلی خوشحال شدم که مادر هستین الان

منم تقریبا از ۹۳ اقدام به بارداری رو شروع کردم

وقتی بعد از یه مدت آزمایش دادیم متوجه شدیم که باید میکرو انجام بدیم

اول رفتم رویان، اونجا نتیجه نگرفتم

سال ۹۶ رفتم پیش طرازی

دیگه بعد از منفی آخر انرژی نمونده بود واسم

چند سالی پیگیری نکردم

تا امسال که رفتم مام

چون جنین کم تشکیل شد مجدد رفتم پیش طرازی هم ویزیت شدم

ولی یه جوری حرف زد که بیشتر حالم بد شد

راجع به جابجایی جنین هم از مام پرسیدم

ولی فعلا جابجا نکردم

گفتم اول مام انتقال بدم، ایشالله که همون بشه ولی اگه خدایی نکرده نشد بعد برم سراغ بسته ی فریز آبان

بنظرم جنین های مام رو انتقال بده اگر کم هستن جنین های آبان رو ببر مام راستش نخواستم اونموقع بگم ولی ...

عزیزم خداروشکر

خدا دختر گلتون رو ‌واستون نگه داره

خیلی خوشحال شدم که مادر هستین الان

منم تقریبا از ۹۳ اقدام به بارداری رو شروع کردم

وقتی بعد از یه مدت آزمایش دادیم متوجه شدیم که باید میکرو انجام بدیم

اول رفتم رویان، اونجا نتیجه نگرفتم

سال ۹۶ رفتم پیش طرازی

دیگه بعد از منفی آخر انرژی نمونده بود واسم

چند سالی پیگیری نکردم

تا امسال که رفتم مام

چون جنین کم تشکیل شد مجدد رفتم پیش طرازی هم ویزیت شدم

ولی یه جوری حرف زد که بیشتر حالم بد شد

راجع به جابجایی جنین هم از مام پرسیدم

ولی فعلا جابجا نکردم

گفتم اول مام انتقال بدم، ایشالله که همون بشه ولی اگه خدایی نکرده نشد بعد برم سراغ بسته ی فریز آبان

ممنونم گلم فاطمه جون ان شا الله تو هم به مراد دلت برسی

🤍🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810