2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042837 بازدید | 684274 پست
اتفاقا سخترین کار برای من وزن کم کردن شده چون امکان ورزش کردن اصلا ندارم و حتی با یه پیاده روی ساده ...

عزیزم تیروئیدت نرماله؟ زنداداشم من توخونه وزن کم کرد ماشالا انقدخوب وزن کم کرد.من چون خودم استرس بگیرم بشدت لاغرمیشم اصلانمیتونم درک کنم ک چجوری با استرس پرخوری داری.رادیس کاش جامون عوض میشد ی مدت من چاق میشدم توهم یکم وزن کم میکردی😆ماک خانوادگی استرس بگیریم ازغذامیفیتم🫤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از دیشب بدجور سرگیجه دارم تا می‌خوام پاشم سرم گیج می‌ره . امروز موعد پریودمه و من همیشه قب ...

عزیزم بخاطرشیاف نیست؟ چون من هم شیاف پروژسترون هم مترونیدازول استفاده کردم هردوش باعث سرگیجه میشه 

سلام ممنون که جواب دادی خواهری آره اتفاقا نصفشون رفت برا گربه ها دلمون نمیومد تنهایی بخوریم آخرش طاق ...

سلام عزیزم قربونت. ان‌شاءالله جواب این کارخوبت پیش خدامحفوظه. غذادادن ب حیوانات خیلی خیلی اجروپاداش داره پیش خدا

یه دنیا ممنونتم خواهرعزیزم که وقت گذاشتی واسم توضیح دادی انشالله هرچی ازخدا بخوای بهترینهاش نصیبت بش ...

عزیزم یکی ازبچه هابسلامتی رفتن کربلا. بیان کامل توضیح میدن. ایشون اسپرم اهدایی گرفتن تواصفهان بادکترایزدی. ای یو ای. 7بارمیتونن ای یو ای کنن وهزینه 7بارفک کنم گفتن17ملیون شده که بایدهمون اول بدن هزینه رو

عزیزم بخاطرشیاف نیست؟ چون من هم شیاف پروژسترون هم مترونیدازول استفاده کردم هردوش باعث سرگیجه میشه

نمی‌دونم والا ولی آخه قبلش نداشتم. امروزم بدجوووور درد پریودی دارم. از بس تجربه های مختلف داشتم اصلا پیگیر علائم نیستم این چند روزه هم راحت بودم . الآنم چون موعد پریودم بود یکم نگران شدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم عفونت دارم عه 2تامیشه پس. چون توبروشورش نوشته بودشبی یکی منم یکی استفاده کردم. نوشته بودبی ...

اگه تو بروشو نوشته یکی همون یک دونه استفاده کن چون با قرصش متفاوته احتمالا ،ممکنه بهش حساسیت داشته باشی به دکتر بگو و یه دارو دیگه بهت بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمی‌دونم والا ولی آخه قبلش نداشتم. امروزم بدجوووور درد پریودی دارم. از بس تجربه های مختلف داشتم اصلا ...

نگران نباش من حتی حالت های روحی پریودی رو هم داشتم نه فقط درد پریودی اصلا به علائم توجه نکن

عزیزم تیروئیدت نرماله؟ زنداداشم من توخونه وزن کم کرد ماشالا انقدخوب وزن کم کرد.من چون خودم استرس بگی ...

آره تیروئیدم نرمال هست ولی چون برای انتقال باید زیر ۲ باشه دارو مصرف میکنم .چقدر خوب چه کار کرد تو خونه حتما ورزشم میکرده ؟ من ورزش نمیتونم انجام بدم اصلا 😏 قدیما با استرس لاغر میکردم منم ولی جدیدا برعکس شدم هله هوله خوردنم بیشتر میشه من غذا خور نیستم تو این مواقع بیشتر چیپس و پفک و بستنی و شیرینی و شکلات میخورم که کالریشون بالاست و کارو خراب میکنه ...آره بیا جامون رو عوض کنیم 😀😆

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون الا جون😘انشاالله بهترینا نصیبت بشه🙏

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم ممنون میشم جواب بدی فقط ببخش طولانی میشه،

شما یادمه خونریزی داشتی خاطرت هست چه هفته هايي از بارداری داشتی و چه مقدار بود و چقدر طول می‌کشید تا قطع بشه و اینکه چیکار میکردی برای قطع شدنش

نگران نباش من حتی حالت های روحی پریودی رو هم داشتم نه فقط درد پریودی اصلا به علائم توجه نکن

👌👌❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه دنیا ممنونتم خواهرعزیزم که وقت گذاشتی واسم توضیح دادی انشالله هرچی ازخدا بخوای بهترینهاش نصیبت بش ...

عزیزم منظورتون از ازواسپرم اینه که تو ازمایش صفر بوده؟ بعضیا ازمایششون صفر هست اما از بیضه طی عمل جراحی به نام تسه اسپرم میگیرن و با ای وی اف بچه دار میشن. نمیدونم چطور میشه تشخیص داد کسی این قابلیت رو داره که از بیضه ازش اسپرم بگیرن یا نه، ولی این روش هم در نظر بگیرید. یا به دکترتون پیشنهاد بدید. 

شاید هم این راه رو هم رفتید و نشده. در هر حال ارزو میکنم مشکلتون حل بشه

2810