2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042831 بازدید | 684273 پست
چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز سومبه نیت حاجت روایی:@ریحانه57 ۱- leila193‍ 💐۲- ...

ممنونم از لطف و محبتت

انشاالله حاجت روایی خودت

منتظرم چند روز دیگه بیای و خبر بارداری تو بدی.

سلام عزیزمچه خوب که بهمون سر زدیخوشحال شدیمهنوزم دعا مون میکنی؟ یا با دختر کوچولوت سرت شلوغه وقت نمی ...

همیشه به یادتون هستم گلم، توی تمام لحظات ناب مادر بودنم همه بچه های اینجا و تمام آرزومندان رو یاد و دعا میکنم به شرط لیاقت، شما خودت چطوری مهربانو؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااااام عزیزی دلم خوبی؟ دلمون تنگ شده بود برات❤️❤️ماچ ب خودت و رقیه خاتون گل😘😘😘

ممنووووونم عزیز دلمممم، خودت چطوری؟ به سلامتی انتقال دادی؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم از لطف و محبتتانشاالله حاجت روایی خودتمنتظرم چند روز دیگه بیای و خبر بارداری تو بدی.

🥺❤️😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنووووونم عزیز دلمممم، خودت چطوری؟ به سلامتی انتقال دادی؟

آره عزیزم شکر خدا اون مرحله هم رد شد😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ووالا شوهرم مشکل داشت حرکت و مقدار اسپرم هاش خخخخخخ افتضاح 😮‍💨من یزد پیش دکتر افلاطونیان 5 تا انتق ...

ان شا الله خدا به دلت نظر کنه و حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب چهل و پنجم و چهل و ششم🖤

به نیت حاجت روایی @   

mahdis1390mm@

@mahdis1390mm    

@sooohaa    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا🏴

۳۶_الا11543🏴

۳۷_هیوا666🏴

۳۸_nesa66🏴

۳۹_atefeh88🏴

۴۰_ atitalebi🏴

۴۱_shervin68🏴

42_avaaajon🏴

43_بانو۱۱۳🏴

۴۴_گل_ نقره🏴

۴۵_mahdis1390mm🏴

46_sooohaa🏴

47_شطرنجی

48_ 2aftab

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
میگم خانما کسی که شوهرش از اسپرمه چجوری میتونن بچه دارشن مثلا با اسپرم اهدایی چیکارباید بکنن میشه مر ...

عزیزم  باید یا اسپرم اهدایی بگیری که توی ایران خیلی کم انجام میشه اصفهان میدونم دکتر ایزدی مجوز این کار رو داره  به روش iui. ایشونم سنش بالاست دیگه اگه میخوایی اقدام کنی زودتر بیا پیشش چون توی سایتش خوندم تا یکی دو سال دیگه مطبش بسته میشه. ایشون از همه جای ایران مراجعه کننده داره.

مرکز مام تهران هم قبلا با اسپرم اهدایی ivf انجام میدادیه سری بزن اگر تهرانی ببین هنوز دارن یا نه.

به جز این از جنین اهدایی هم می تونی استفاده کنی، ولی بهتره از اسپرم استفاده کنی چرا، چون که نصف ژنتیکش از خودته به خودت شباهت پیدا می کنه. و معمولا جنین های اهدایی مال زوج های مشکل دار هستند که از خوباش نتیجه گرفتن بقیه رو اهدا کردند. خیلی شانسیه بگیره یا نه. 

من یک بار با نمونه اسپرم همسرم پیش دکتر ایزدی iui انجام دادم  من نتیجه نگرفتم ولی خیلی مراجعه کننده هاش راضی بودن حتی برای بچه دوم و سوم  میومدن پیشش.

اول خودت چکاپ کامل شو پیش دکتر زنان همه آزمایشا رو بده خیالت راحت بشه مشکل نداری بعدا اقدام کن.

ان شاالله زود نتیجه بگیری.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ببخشیدمن جواب میدم. فک نکنم عزیزم مشکلی پیش بیاد حق داری دلچرکین بشی ولی آلودگی نداره. والا این تجرب ...

سلام ممنون که جواب دادی خواهری آره اتفاقا نصفشون رفت برا گربه ها دلمون نمیومد تنهایی بخوریم آخرش طاقت نیاوردم از دکتر پرسیدم گفت حساسی خیلی ن هیچی نمیشه مگه گاز بگیرن یا چنگ بندازن 😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم باید یا اسپرم اهدایی بگیری که توی ایران خیلی کم انجام میشه اصفهان میدونم دکتر ایزدی مجوز این ...

یه دنیا ممنونتم خواهرعزیزم که وقت گذاشتی واسم توضیح دادی انشالله هرچی ازخدا بخوای بهترینهاش نصیبت بشه .تهران نیستم جنوبم بعد دکتر که اصفهان اسپرم از خودشونه یا ماباید معرفی کنیم ؟ وکل هزینش چقد میشه تقریبا ی حدودی اگه میشه واسم بگید ؟ببخشید این همه سوال میپرسم 

من دوهفته استفاده میکردم روزی دوتا ۵۰۰.عفونت داری یا فقط برای آب تو رحمت میخوای مصرف کنی

ممنون گلم عفونت دارم عه 2تامیشه پس. چون توبروشورش نوشته بودشبی یکی منم یکی استفاده کردم. نوشته بودبیشترازده شب استفاده نشه. وای رادیس حتی شیافش حال ادمو بدمیکنه سرگیجه حالت تهوع

ان شاالله همینطور ..من که حقیقتا دیگه دعا کردنم نمیاد انقدر خواستم و نشده 😏

میفهمم چی میگی من خودمم ب این چیزافک میکنم ک ی مدتیه چرادعاهام مستجاب نمیشه. حالم بدمیشه زودفکرموعوض میکنم میگم انشاءالله خدا عاقبتمونوخوب رقم میزنه

2810