2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
دوستای عزیزم منم فردا راهی کربلام، تو تک تک قدمهام به یادتون هستم، به امید روزهای پراز شادی و سلامتی ...

سلام عزیزم از الان زیارت قبول بسلامت بری و برگردی و سوغاتی تو از امام حسین بگیری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز سومبه نیت حاجت روایی:@ریحانه57 ۱- leila193‍ 💐۲- ...

قبول باشه قشنگم قبول باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربوووونت برم عزیزم ❤️😘😘😘 ان شاالله با دعای شماشما در چ حالین؟ خوبه همه چی؟

درگیر بچه ها🥴

الهی ۲_۳ قلو روزیتون بشه پوستتون کنده بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
پیاما رو‌تفریبا خوندم..چقد از متلک پروندن و قایم کردن بارداریا ناراحت شدم..چقد بی معنی بودن.هرچند از ...

وای شما هم که زود پریود شدی..‌.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دیروز ۱۴ انتقالم بودآزمایش دادم ولی .... گریه هامم کردم ...

عزیزم نتیجه مثبت بوده انشاالله گریه از روی شوق بوده انشاالله 🙏

آره میفهمم. دکتر منم خودش تجویز نکرد. خودم پیشنهاد دادم گف اگر میتونی پیدا کنی اشکالی نداره استفاده ...

شرمنده روی ماهت قرار بود از دوستم نحوه استفاده از آمپول و بپرسم یادم رفت از بس فراموشی گرفتم 

مهتاب😭🫂🤍انگار از روی قلبم نوشتی با کلمه کلمه ای ک نوشتی از درون و بیرونم اشک ریختم الهی بمیرم برا ...

سلام عزیزم انشاالله زیارتت قبول حق باشه و از امام حسین سوغاتی تو بگیری گلم 

بسلامت بگردی عزیزم از طرف ما هم هر جا رفتی سلام برسون 

وووی دلم خواست🥺🙏

@alaae    

عزیزم خوندم انتقال دادی مواظب جوجوهای خاله خدای مهربونم باشه 

انشاالله بسلامت ۹ماه دیگه ثمره انتظار تو میبینی 

مواظب خودت هم باش😍😍😍🙏

دورت بگردم ممنون ازدلگرمیت و حرفای قشنگت.منم میگم مگه منو امثال من حسودیم ک پنهون میکنن باکارشون قشن ...

ایشالا عزیزم توکل به خدای بزرگ و مهربون 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ای دوای درونِ خسته‌ دلانمرهمِ سینۀ شکسته‌ دلانمرهمی لطف کن که خسته‌ دلممرحمت کن که بَس شکسته‌ دلمگرچ ...

چه قشنگ نوشتی مهتاب جان توکل به خدای شکسته دلان

مرسی از دلگرمیت

اااای جان دلم، الهی خییییییلی زود خوب و سر پا بشی.جمع جامونده ها جمعه😭😭😭 ان شالله سال دیگه با نی ...

ممنونم عزیزم 

ایشالا یه روزی با بچه هامون میریم کربلا خاطرات این روزای سخت از ذهنمون پاک میشه

دیروز ۱۴ انتقالم بودآزمایش دادم ولی .... گریه هامم کردم ...

ان شالله که خیره و خوش خبر باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول باشه قشنگم قبول باشه

😘❤️ اسم شمارم تو لیست خودم نوشتما. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شرمنده روی ماهت قرار بود از دوستم نحوه استفاده از آمپول و بپرسم یادم رفت از بس فراموشی گرفتم

واااااای😂😂 فاطمه باورت میشه خودمم یادم رفته بود ک قرار بوده بپرسی؟😂😂 

@alaae عزیزم خوندم انتقال دادی مواظب جوجوهای خاله خدای مهربونم باشه انشاالله بسلامت ۹ماه دیگه ثمره ...

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما😘😘❤️

2810