2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043018 بازدید | 684281 پست
قبلا یکبار انجام دادم.۴ سال پیشالان روزی ۲۴ واحد سینال باید بزنمدکتر هیچ سوالی ازم نپرسید منم اصلا ح ...

اون موقعم سینال داشتین؟ چطور بود نتیجه ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مممنونم عزيزم، آخه پچ باید دکتر تجویز کنه ولی دکتر منتظر بود با تخمک گذاری خود ضخامتم بدون دارو و ط ...

آره میفهمم. دکتر منم خودش تجویز نکرد. خودم پیشنهاد دادم گف اگر میتونی پیدا کنی اشکالی نداره استفاده کنی. آمپول رشد رو هم دکتر زرنانی نوشت.

بنظرم حتما بهش پیشنهاد بده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من زمان خاصی نگفتن😅. من بعداز ظهرها انوکسا رو میزنم شبا هم پروژسترون کاش می رسیدیم که فاصله میخو ...

راستش دوباره زنگ زدم یه مامای دیگه گفت نه نمیخواد صبح بزنی. هروقت تونستی بزن🙄

گفت فاصله انوکسا و پروژسترون مهم نیست بعدا دکتر بهت میگه، مهم فاصله بین امپول پروژسترون و شیاف ه

من آنوکسا رو صبحها میزدم آمپول پرژسترونم هم جوری تنطیم کرده بودم که همسرم قبل از رفتن سر کار بزنه بر ...

یعنی پروژسترون رو مثلا  ساعت ۵ یا ۶ صبح بزنم اوکی ه؟ شما چه ساعتی میزدین؟

چشم حتما عزیزم یکم درگیر بودم و همینطور بیحال و حوصله 😕 ان ازمایشگاهها هم پس ده صبح به بعد نمیگیرن ...

چشات پرفروغ عزیزم انشاءالله درگیرمسایل خوش باشی خدابدنده عزیزم جاییت دردمیکنه یابی حالی فقط؟ آره دیگ از10 ب بعد نمیگیرن. واقعا واسه من ک کم مونده اندازه جوش بشه😛🤣🤣. انقد دوسدارم برم زیبایی عمل کنم🫠🫣

😅نه برا من فکر و استرس نیس انگار کلا سیستم بدنم اینجوریه. از بچگی از زمانی ک یادم میاد همین جوری بو ...

جدی میگی عزیزم؟ ازبچگی؟ چقد سخت گذشته برات. من چن ساله اینطوری شدم درواقع بگم 2سال اخیربیشتروخیم شداوضام. ان‌شاءالله خداهممونوشفابده حتی روی سنگم خوابمون ببره😆

پس با دکتر صحبت کن یه نامه ای چیزی بده تا بتونی از دکتر وقت بگیری .چه سختگیر هست دکتر برای وقت دادن ...

رادیس جون امروز رفتم متخصص زنان سمت خودمون پا پ اسمیردادم اونم نمی‌دونست مشاوره مامایی چیه🤣🤣🤣 فک کن من میخاستم ازدکترمیپرسم من براش توضیح دادم😐البته شایدم این دکتر مشکل نداره چون بسیاردکترخوبیه هرکی رفته. من ک فقط واسه پاپ اسمیر میرم پیشش. مشکل ازدرخاست اوناست

آره ذهنم که خیلی درگیره و استرسم که واقعا زیاده و واقعا نمیتونم کنترل کنم سر هر چیز کوچک بیخودی استر ...

فدات بشم انشاءالله خدا دامنتوسبزمیکنه آرامش وسلامتیت برمیگرده. منی ک نمیدونستم استرس چیه واقعامیگما مفهوم استرسونمیدونستم چون استرس نداشتم اصلا الان یعنی مث توسرچیزای بیخوداسترس دلشوره میگیرم زودقران میخونم آروم بشم یامهدی صاحب الزمان ادرکنی  این ذکروزیاد بگو رادیس جون 

راستش دوباره زنگ زدم یه مامای دیگه گفت نه نمیخواد صبح بزنی. هروقت تونستی بزن🙄گفت فاصله انوکسا و پرو ...

خب خدارو شکر خیالت راحت شد😅

جدی میگی عزیزم؟ ازبچگی؟ چقد سخت گذشته برات. من چن ساله اینطوری شدم درواقع بگم 2سال اخیربیشتروخیم شدا ...

آره 😅کلا از بچگی عشق میکردم شبا بیدار باشم ، فیلم ببینم، کتاب بخونم و....

دوران مجردیم اصلاااااا مشکلی با این قضیه نداشتم. ولی تو متاهلی ب مشکل میخورم گاهی، مخصوصا وقتایی ک مادرشوهرم میاد، چون ایشون صبح زود بیدار میشه و منم مجبور میشم پاشم و خوابم خیلی کم میشه ولی بقیه اوقات مشکلی ندارم . اینکه ی مدته قرص خواب میخورم برا تنظیم خواب و سبک زندگی بود ولی خب اونم گاهی قرص هم اثر نمیذاره

خود دکتر رو من ندیدم ولی همون روز رفتم به ماما نشون دادم اون به دکتر نشون داده فقط نوشته هر ۶ ماه با ...

نگران نباش انشاءالله مانع انتقالت نمیشه. آره استروژن بالا دخیله..منم فیبروکیستیک سینه دارم بایدچکاب بشم 6ماه یاسالی یبار

خودت میزنی هزارماشالا داری والا دمتون گرم ک خودتون میتونین منم دستم میلرزه اولش ترسوام یادبگیرم دیگ ...

منم خیییییییلی میترسیدم، در واقع الآنم میترسم هنوز😅 ولی چاره ای نبود. تو نت چند تا کلیپ نگاه کردم تا مسلط بشم. ولی برا کسی نمیتونم بزنم دلشو ندارم. اون روز مامانم گفت امپولشو بزنم قبول نکردم😅 فقط ی بار تو کربلا مجبور شدم ، دوستم پاش گرفته بود و گفتن ی آمپول باید بزنه و دکتر نمیتونست بره با کلییییی استرس زدم 😫

وای برم یچی بخورم فردا ازمایش دارم آخ ک چقدبدم میادازاین آزمایش شبش دلم همه چی میخادولی 😤نبایدپرخور ...

🥴🥴 بعد فک کن تو این سیکل دکتر سه بار تکرار کرد برام 😬😬

2810