2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
اتفاقا عزیزم ویتامین دیم کم بود،۲۱شروع کردم قرص میخورم،سلنیوم هم دکتر به شوهرم داده بود چندتا دزدکی ...

🤣🤣🤣🤣خوب کردی بازم بدزد😆😜عزیزدل هر روز ویتامین دی بادوز1000بخورمن قبلا2هفته یباردی50000میخوردم البته من چون روماتیسم دارم باید2هفته یبار بخورم ن همه. بعد یم بالابودن دکترم گف چ خبره 2و3ماه یباربخوردیگ منم ب این روال پیش رفتم دیم اومدپایین بعدخودم تصمیم گرفتم روزی1000بخورم ک تعدیل بشه وشدب دکترمم گفتم گفت اینطوری خوبه. چون بدن هر روز هرویتامین جذب کنه بهتره تاماهی بادوزبالا. سلنیوم واسه پوست وموخوبه آسمان جون فقط دوزشون نمیدونم روزانه چقدازدکترت حتمابپرس

وای منم همینم چقدر دلم میخواد یه خواب درست داشته باشم 😩😩 منم قرص خواب میخورم اونم جدیدا خیلی روم ا ...

رادیس جون هممون مشکل ازمغزمونه بجای قرص خواب ک خیلی عوارض داره دارویی دکترمغزواعصاب میده ک هم استرست کنترل میشه وب جاهای دیگ بدنت نمیزنه هم خوابت تنظیم میشه خواهرمن واسه استرس میخوره خوابش انقدخوب شده خداروشکر میگ این داروها چیه معجزه میکنه دیگ ب چیزای منفی فک نمیکنم من یباری چن تاگرفتم خوردم انقدخوب بود.البته دیگ نخوردم چون هرکی داروش ودوزش فرق میکنه. منم میخام برم منتطرم ببینم ای وی اف چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چند ماه یکبار چک میکنم خداروشکر نرمالهفقط وقتی استرادیول میخورم کم کار میشه که دکتر قرص میدهدر ح ...

امان ازاین استرادیول ک چقدر عوارص داره خدابهمون رحم کنه زودمادربشیم ازاین داروهاراحت بشیم

بچه ها کسی میدونه disordered proliferative endometrium چه مشکلی ایجاد میکنه و کار خاصی برای درمانش ه ...

مربوط به چیه رادیس جون ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها کسی میدونه disordered proliferative endometrium چه مشکلی ایجاد میکنه و کار خاصی برای درمانش ه ...

رادیس جون همون هیپرپلازی بود اختلال خوش خیمه.ولی خوب باید درمان بشه فک کنم البته بخودی خود مشکل نداره اگ عوامل دیگ تحریک‌ نکنن. تو انتقال نمیدونم تاثیربزاره یانزاره. دکترت چی گف؟ 

خانما میشه منو راهنمایی کنیندر مورد مصرف داروهای انتقال, میخوام بدونم امپول انوکسا رو چه ساعتی از رو ...

عزیزم من دوستم میگف دکترش گفته پروژسترون صب زود تزریق بشه خوبه دوستم یکیشو5یا6صب میزد دومیو12ساعت بعد5یا6بعدازظهر. بایدسرساعت باشه هر روز ب این روال. وانوکسارو من چن تاتاپیک دیدم گفتن ظهراخوبه. انوکسا وخودت یادبگیربزن میگن راحته. حتی یکی ازدوستام همه امپولاشوخودش میزدحتی پروژسترون جلوی آینه 

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما😍❤️😘😘نه دوتا بود

ان شاالله هر دوتاشم بگیره و صاحب دوقلوی ناز بشی 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزدلم خوبی بیشتربهمون سربزن ❤️‍🔥🥰😍دورت بگردم ممنون. رادیس جونم من چن تا آزمایشگاه پرسیدم گ ...

چشم حتما عزیزم یکم درگیر بودم و همینطور بیحال و حوصله 😕 ان ازمایشگاهها هم پس ده صبح به بعد نمیگیرن ؟ خوب میکنی نمیبندی و چون بافتش چربی با کاهش وزن اونم آب میشه طبیعیه منم همینم 😁

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببینید اخه مشکل اینه که الان مامای مرکز گفت نه هردو رو باید صبح بزنی🙄🙄نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا ...

به من زمان خاصی نگفتن😅. من بعداز ظهرها انوکسا رو میزنم شبا هم پروژسترون 

کاش می رسیدیم که فاصله میخواد یا نه. حالا که اینجوری میگن حداقلش اینه که صبح قبل رفتن همسرتون پروژسترون رو تزریق کنن بعد دو س ساعت انوکسارو خودتون بزنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم گریه نکن خیلیا مث ماهستن تنهانیستی 😆😆😆هرچیه ازاین فکرواسترسه. من روزایی ک درد دارم یامریضم ...

😅

نه برا من فکر و استرس نیس انگار کلا سیستم بدنم اینجوریه. 

از بچگی از زمانی ک یادم میاد همین جوری بودم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یاخدا آخه اصلأ قضیه من فرق میکنه چندسال پیش جنین تشکیل دادن برام بخاطر بیماری‌هام پرونده ندارم ک

پس با دکتر صحبت کن یه نامه ای چیزی بده تا بتونی از دکتر وقت بگیری .چه سختگیر هست دکتر برای وقت دادن یه مشاوره است دیگه سوابق عکس و سونو اینا رو نشون بدی و انم یه نظری بده دیگه 

عزیزم من دوستم میگف دکترش گفته پروژسترون صب زود تزریق بشه خوبه دوستم یکیشو5یا6صب میزد دومیو12ساعت بع ...

منم خودم میزنم همین جوری ،😅

رادیس جون هممون مشکل ازمغزمونه بجای قرص خواب ک خیلی عوارض داره دارویی دکترمغزواعصاب میده ک هم استرست ...

آره ذهنم که خیلی درگیره و استرسم که واقعا زیاده و واقعا نمیتونم کنترل کنم سر هر چیز کوچک بیخودی استرس میگیرم .دکتر راونپزشک رفتم برای خوابم دارو داد که اصلا موثر نبود و قطع کردم و دیگه نرفتم انقدر دیگه قرص ودارو زیاد دارم واقعا حوصله هیچ دکتر دیگه و داروی اضافه ای رو ندارم همین داروهای خودمم خیلی وقتها یادم میره بخورم .این پروسه ivf و مشکلاتش تموم بشه نود درصد استرسمون هم تموم میشه 

ان شاالله هر دوتاشم بگیره و صاحب دوقلوی ناز بشی 🥰

🥺😭❤️❤️😘😘

مربوط به چیه رادیس جون ؟

نتیجه پاتولوژی هیستروم هستش 😏 به اضافه ی سرویست مزمن در کنارش 🫤 

2810