2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043087 بازدید | 684285 پست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب چهل و یکم🖤

@shervin68    

به نیت حاجت روایی @   

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا🏴

۳۶_الا11543🏴

۳۷_هیوا666🏴

۳۸_nesa66🏴

۳۹_atefeh88🏴

۴۰_ atitalebi🏴

۴۱_shervin68🏴

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الان دیدم ظاهرا دیروز انتقال دادینان شالله به حق حضرت علی اصغر و خانم رقیه دو هفته دیگه با تست مثبت ...

قربوووونت برم عزیزم ممنونم🥺😍ان شاالله با دعای شما❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم خاله ی. مهربونم انشالله تا من بر میگردم شما جواب مثبتت رو بگیری😍🥹🫀مامان بشی

😘😘❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مهتاب😭🫂🤍انگار از روی قلبم نوشتی با کلمه کلمه ای ک نوشتی از درون و بیرونم اشک ریختم الهی بمیرم برا ...

اااای جاااآاااااانم 😭😭😭😭😍😍😍ان شاالله ان شاالله 

😭😭🫂ژیان قشنگم ، دورت بگردم با اون خواب قشنگت انشالله همینطوره..الهی به زودی قسمتت بشه مامان بشی ق ...

عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتر ب مراد دلت برسی 😘😘 

انتظار خیلی بده 

بعضی وقتا از دست خدا خیلی گله مند میشم 

میگم کی نوبت ما میشه یا اصلا نوبتیم در کار هست،اصلا قرار هست نوبت ما بشه یا الکی چشم انتظاریم 😔

نه چرا غمگینه، خدا رو شکر این راهها هست که ما به آرزوهامون برسیم❤️

برای من غمگینه چون من سری اخره این راه ها رو میرم ان شالله خدا دل همه منتظران رو شاد کنه و اگر منم لایق دونست ممنونشم وگرنه میپذیرم قسمتم یه دونه بوده توکل بر خودش اما این همه سال انتظار و درمان دیگه سختمه خستم خیلی هستم🥺ممنونم عزیزم جوابمو دادین😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

دخترا من دوشنبه انتقال داشتم و از صبح امروز حالت های پریودی و حس گرفتگی و کمی درد شکم دارم نمیدونم چه خبره 😑 سری پیش از هفته دوم و دیرتر علایم پدیدار شدند و بعدهم که منفی🥴

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دخترا من دوشنبه انتقال داشتم و از صبح امروز حالت های پریودی و حس گرفتگی و کمی درد شکم دارم نمیدونم چ ...

ان شاالله این دفعه خوش خبر باشی😍

واقعا😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم بسلامتی. خیلی خوشحالم 🥹🥹🥹 ازته دل ذوق کردم برات. خداروهزاربارش ...

قربوووونت برم 😘😘❤️❤️❤️ ان شالله ذوق خبر خوش شماروبکنیم😍

آره نگران از فریز در اومدن این آخرین جنین ها بودم که شکر خدا این مرحله هم رد شد.

امیدوارم با نتیجه مثبت گرفتن، دوباره برا هیچ کدوممون از اول شروع کردن پیش نیاد 

عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتر ب مراد دلت برسی 😘😘 انتظار خیلی بده بعضی وقتا از دست خدا خیلی گله مند ...

🥲🫂

میرسه اون روز انشالله 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله این دفعه خوش خبر باشی😍

ممنونم مهربونم منم براتون کلی ارزوهای قشنگ ارزو میکنم😍

بچه ها منم که بعد از دوتا انتقال منفی دست رو دست گذاشتم،نمیدونم چیکار کنم! یه جنین دیگه دارم،نمیدونم ...

عزیزم اگر سنت زیر ۳۵ سال هست و میتونی یه مرکز خوب بری که بتونی جنین های خوب فریز کنی عالی میشه ،کاملا درکت می کنم چی میگی توسردرگمی ترین شرایط داریم زندگی میکنیم منم کار مورد علاقمو برای همین اگه ها و چه کنم ها از دست دادم 🥺 اما بشین خوب فکر کن ببین اگه خوب تلاشتو کردی و بعدها پشیمون نمیشی که هیچ وگرنه با تمام قدرتت تلاشتو چندوقتی بکن و ادامه بده بعدا راحت تصمیمتو بگیر.ان شالله بهترینها برات رقم میخوره😍

2810