2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
طنین جان آدم هزارتا فکر وخیال میکنه.تا ی روزنه ای پیداکنه. آره همه جا دکترای بی سواد داره. مرکزی ک م ...

همه جا دکتر خوب و بد هست ، ولی دکترهای خارج از ایران کلا با علم دنیا به روز تر هستند و سوادشون بیشتره

فقط و فقط بخاطر هزینه اس که میان ایران

چون هزینه ها خارج از ایران مخصوصا تو امریکا خیلی زیاده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید کسی میدونه ال دی رو قبل آی وی اف از روز۳ پری تا ۱۵روز باید خورد یا اینکه تا پانزده پری؟ دکتر ...

اگه دقیقا جمله اش این باشه یعنی گفته باشه از سوم پریود شروع کن تا ۱۵ روز بخور یعنی ۱۵ روز باید بخوری 

وگرنه می‌گفت از سوم پری تا ۱۵ پری بخور دیگه نمی‌گفت تا ۱۵ روز بخور 

ولی چرا گفته ۱۵ روز بخوری ؟ مگه اینجوری نیست که ال دی باید کامل خورده بشه .....اگه اشتباه نکنم کم خوردنش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پریود به هم می‌ریزه البته دقیق نمی‌دونم اینجوری فکر میکردم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوفاستون رو دکتر قبل از سیکل پانکچر داده بود برای تنظیم سایز فولیکول ها. تو سیکل انتقال هم قبلش داشت ...

اها متوجه شدم، برای تنظیم سایز فولیکول ها تاثیر داشت؟ چه مدت مصرف کردین؟

همیشه به هر چی خواستم با تلاش رسیدم، به اینم میرسم
اها متوجه شدم، برای تنظیم سایز فولیکول ها تاثیر داشت؟ چه مدت مصرف کردین؟

آره تأثیر داشت و سایزها نزدیک هم بود. فک کنم ی بیست روز اینا قبل پریودم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این سیکل پریودمه ۳۰دی۲۵ بهمن۲۱ اسفند۱۷ فروردین ۱۰ اردیبهشت ✔️۹ خرداد✔️. این سه ماه قرص فرتیل ا ...

اتفاقا پریودیات خوبن.کجاشون مشکل داره..

اره داروهاتو ببر.اونا ک یخچالی هستن بذار داخل پلاستیک و بنداز تو کلمن یخ.و ببرشون

این سیکل پریودمه ۳۰دی۲۵ بهمن۲۱ اسفند۱۷ فروردین ۱۰ اردیبهشت ✔️۹ خرداد✔️. این سه ماه قرص فرتیل ا ...

اتفاقا پریودیات خوبن.کجاشون مشکل داره..

اره داروهاتو ببر.اونا ک یخچالی هستن بذار داخل پلاستیک و بنداز تو کلمن یخ.و ببرشون

سلام خانم گل ها خوبین،یک سوال بعداز انتقال چرا باید مصرف استرادیول را ادامه داد،تو نت هم خوندم در دوران باردازی اکیدا ممنوعه و برای جنین خیلی مضره پس چرا باید اینو مصرف کنم☹️

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام خانم گل ها خوبین،یک سوال بعداز انتقال چرا باید مصرف استرادیول را ادامه داد،تو نت هم خوندم در دو ...

اون برای بارداریهای طبیعی هست، ما مجبوریم ادامه بدیم که هورمونهای مورد نیاز برای ادامه بارداری به بدنمون برسه. اگر ضخامت بیاد پایین که خدای نکرده بچه سقط میشه

معمولا تا هفته های ۱۰-۱۲ باید استرادیول رو ادامه داد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم کروناست🥺 کلا حس بویایی و چشاییم رفته اخرینسونو که رفتم حدس میزنم اونجا گرفتم.نگرانی ام اینه م ...

یک روز قبل انتقال آنفولانزا گرفتم.تب داشتم و بقیه علائم

اینقدر دپرس شده بودم فک میکردم زحماتمون هدر میره

خداروشکر مثبت شدم

نگران نباش 

خدا بخواد،جنین خوب باشه و شرایط رحم هم خوب باشه هیچ چیزی مانعش نمیشه .هیچ کار عجیب غریب هم نمیخاد فقط تعادل باید حفظ بشه

سلام خانماکسی میدونه استرادیول خارجی رو از کدوم داروخونه تو تهران میشه تهیه کرد؟ و قیمتش چنده؟

عزیزم از نت شماره داروخانه دکتر نازنین رحمانیان و دیگه، دکتر تشیدی رو بگیر این دوتا فک کنم داشته باشن . من پارسال و امسال پچ استرادیول رو از یکی از اینا پیدا کردم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810