2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043130 بازدید | 684289 پست
آره اونم برچسبی بود به بازو . فقط فرق شون اینه ک اون مال ترکیه بود این مال آلمان.اون دفعه هم ضخامتم ...

آلاجون گفتم یکی ازبچه هاتو تاپیک گفته بودضخامت از7وخورده ای بیشترنشدبامسیولیت خودم قبول کردم انتقال بدم دکترش گفته بود و 6انتقال بیاسونوک وضعیت ضخامت ببینم درسته سونوی زیادخوب نیس ولی ب نطرم درست واروم انجام بشه خوبه ک اگ پایین باشه کاری بکنن 

آره اونم برچسبی بود به بازو . فقط فرق شون اینه ک اون مال ترکیه بود این مال آلمان.اون دفعه هم ضخامتم ...

نه بابا این چیزا رو اصلا به ذهنت نیار ،همیشه یه چیزی که میشه بعدش عذاب وجدان میگیریم که اینکارو نکردیم اینجوری شده ،لکر نمیکنم افت بتا به خاطر ضخامت بوده باشه 

پس برچسبی هم باشن دوز دارن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا این چیزا رو اصلا به ذهنت نیار ،همیشه یه چیزی که میشه بعدش عذاب وجدان میگیریم که اینکارو نکرد ...

آره دوز دارن.

آخه دکتر زرنانی هم نظرش این بود ک علت نگرفتم جنین ها و یا سقط های من، یا از کیفت جنینه یا از نازکی آندومتر.

اون موقعم دکتر اصلا در مورد پچ راهنمایی نکرد ک تا کی استفاده کنم. اشتباه کردم. فک میکردم دیگه پروژسترون که شروع میشه ضخامت تغییری نمیکنه برا همین قطع کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رز توام نظرتوبگو رو سوم پریودی ضخامت 5/8زیاده؟

والا فکر نمیکنم زیاد باشه احتمالا نرماله 

من که خودم همیشه ضخامتم پایینه یعنی همینه ۵ و خورده ای اصلا تا حالا بالاتر از این نرفته حتی روزای آخر پریودی 

برای خودت روز سوم ۵ بود ؟ راستش تا حالا که انتقال ندادم زیاد از ضخامت سر در نمیارم فقط میدونم برای خودم همیشه خیلی پایینه🙈🙈🙈🙈

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم آخه همیشه روز11سیکل 5وخورده ای بودتعجب کردم این دفه قربون حکمت خدا بشم

الهییی.

ان شالله اون دفعه ای ک قراره انتقال بدی همه چی خووووب پیش می‌ره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا فکر نمیکنم زیاد باشه احتمالا نرماله من که خودم همیشه ضخامتم پایینه یعنی همینه ۵ و خورده ای اصلا ...

مرسی عزیزم واقعا؟! من فک میکردم انتقال دادی عزیزم. انشالله همین اولین بارک انتقال میدی مثبت میشی. دوز استرادیول ودرست تجویزکنن میره بالا

قربوووونت برم مهربونم😘😘❤️❤️❤️ خدا دلتو شاد کنه خیلی زود😍

😘💝

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کدوم مرکز بودی عزیزم؟ من روز پنجم هستم

ان شالله خوش خبر باشی😍 اکبرابادی میرم

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
قربونت آره با احتیاط کاراتوانجام بده.خیلیاتنهان خودشون کاراشونوانجام میدن ومثبت هم میشن چون اون بالا ...

منم بخاطر پسرم مدام باید تحرک داشته باشم اما احتیاط میکنم،قربونت انشالله خدا هدیه و نعمت زیبای دختردار شدنرو قسمت منم کنه خواهر هم ندارم دلم دو جین دختر میخواست🤭 ممنونم از دلگرمیها و دعاهای قشنگت ان شالله قسمت و روزی خودت بهترینها باشه❤

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
منم بخاطر پسرم مدام باید تحرک داشته باشم اما احتیاط میکنم،قربونت انشالله خدا هدیه و نعمت زیبای دخترد ...

خداگل پسرتوحفظ کنه عزیزم انشاءالله ی دخمل نازنازی هم میده جفتت جورمیشه میشه مونست. ممنون ازدعات مهربون❤️‍🔥

2810