2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043303 بازدید | 684297 پست
والا چند سال پیش مورفولوژیش مشکل داشت ولی بعد از اصلاح سبک که دوباره آزمایش داد نرمال شده بود، خودم ...

آتی جان چون ذخیره تخمک خوب بودمیگم فک نکنم ازتخمک باشه همسرت کی آزمایش مورفوشون نرمال بود.همون موقع ک جنین تشکیل دادن نرمال بود؟ دی اف آی چندبود؟ 

دقیقا درسته ، خدا ختم بخیر کنه اره استراخت مطلق نمیتونم باشم کلا بیش فعالم🤭😜 فقطدستشویی فرنگی استف ...

قربونت آره با احتیاط کاراتوانجام بده.خیلیاتنهان خودشون کاراشونوانجام میدن ومثبت هم میشن چون اون بالایی خاسته. ان‌شاءالله  برای بار دوم مامان ی دخمل نازلوپ لوپی میشی😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم انشاءالله خدایارته. ماهم دعاگوهستیم خداقبول کنه ازمون. آلاجون چی گفتن توچیزی نپرسیدی؟

نه چون سر دکتر شلوغ بود عمل و انتقال و منو پی ار پی و... جنین شناس هم زود رف. نشد بپرسم.

از ی طرفم واقعیتش نمی‌دونم چرا ترسیدم اصلا بپرسم از جوابی ک ممکن بود دکتر بده.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه چون سر دکتر شلوغ بود عمل و انتقال و منو پی ار پی و... جنین شناس هم زود رف. نشد بپرسم.از ی طرفم وا ...

قربونت برم میفهمم آدم استرس میگیره فقط دوسداره حرفای خوب بشنوه نگران نباش خدایی نکرده چیزی بودمیگفتن انشاءالله بسلامتی انتقال میدی مامان آلا

عزیزم شما چجوری مشکل ضخامت رحمت برطرف شد؟

واقعیتش نمی‌دونم به لطف خدا تاثیر کدوم بیشتر بوده، این سیکل هم پچ استرادیول استفاده کرده بودم و هم آمپول رشد . 

البته کنارشون ورزش هم میکردم تو خونه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه خارش سوزش نداشتم ترشح سفید داشتم حین انتقال

منم ترشح سفید خیلی دارم امکانش نیس از شیاف باشه؟

قربونت برم میفهمم آدم استرس میگیره فقط دوسداره حرفای خوب بشنوه نگران نباش خدایی نکرده چیزی بودمیگفتن ...

قربوووونت برم 😘 ❤️ 😭😭 نمی‌دونم چرا امشب بد دلم گرفته😭 البته ربطی ب جنین ها و استرس و... نداره. کلا ی ذوق خاصی هم دارم ولی یهوویی اینجوری شدم😭

قربوووونت برم 😘 ❤️ 😭😭 نمی‌دونم چرا امشب بد دلم گرفته😭 البته ربطی ب جنین ها و استرس و... نداره. ک ...

قربون دلت بشم انشاءالله حاجت دلتو میگیری عزیزدلم نینیا میان پیشت دیگ دلت نمیگیره. آدما وقتی دلشون عجیب میگیره دعاشون میگیره.آلاجون ازخدا باهمین دل گرفتت عمیق بخواه خواهش کن دست پربرگردی ازپیشش حتماجواب میده

قربون دلت بشم انشاءالله حاجت دلتو میگیری عزیزدلم نینیا میان پیشت دیگ دلت نمیگیره. آدما وقتی دلشون عج ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دعا میکنم اول برا همممون😭😭 الهی خییییلی زود همتون حاجت روا بشین و از خوشیا و احیانا کمی سختیای بارداری تعریف کنین😍😍😍

واقعیتش نمی‌دونم به لطف خدا تاثیر کدوم بیشتر بوده، این سیکل هم پچ استرادیول استفاده کرده بودم و هم آ ...

الا جون اگه درست یادم باشه دفعه پیش پچ استرادیول گرفته بودی از اینایی بود که به بازو میچسبوندن ؟ ایندفعه فرق میکرد یا اینا هم چسبوندنی بود ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دعا میکنم اول برا همممون😭😭 الهی خییییلی زود همتون حاجت روا بشین و از خوشیا ...

الهی امین🙏آلاجون روز سوم پریودی صخامت 5/8

زیاده؟ببخشیدیادم رفته قبل پاپ اسمیر چندروز ن زدی ک ی نباشه؟ 

الا جون اگه درست یادم باشه دفعه پیش پچ استرادیول گرفته بودی از اینایی بود که به بازو میچسبوندن ؟ این ...

آره اونم برچسبی بود به بازو . فقط فرق شون اینه ک اون مال ترکیه بود این مال آلمان.

اون دفعه هم ضخامتم بالا رفت ولی متاسفانه من ی اشتباهی ک کردم این بود که فک میکردم تا زمان اوکی شدن ضخامت، فقط باید استفاده کنم، بعدش استفاده نکردم. بعضی وقتا فک میکنم نکنه عامل افت بتام هم همون شد. 

الهی امین🙏آلاجون روز سوم پریودی صخامت 5/8زیاده؟ببخشیدیادم رفته قبل پاپ اسمیر چندروز ن زدی ک ی نباشه ...

نه فک نکنم . من انتقال اول روز دوم، ۴ بود ضخامتم، روز ۱۰, هم ۱۰دکتر خیلی تعریف میکرد. 

2810