2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043087 بازدید | 684285 پست
انشالله کارت خیلی راحت حل بشه عزیزم ....همینه دیگه اگه منشی و دکتر کار رو به درازا نکشونن ،کارمون خی ...

قربونت برم همچنین.بالاخره حق گو قبول کرد ویزیت بشم مدارکمو فرستادم منشیش باهام تماس گرف گف 26شهریوربیا بخاطرنامم وگرنه دی بهمن میخاس نوبت بده. ولی من مطمئنم الکی میخاد بکشونه آخرش بگه بیالاپرات کنم😤10شهریوربارخ گیره و25باسهیلاعارفی 26باحق گو11مهربااقصی ی چن تای دیگم هستن طب سنتی هم... وای خدایا پولشوجورکن😯

بچه ها چرا کسی جواب منو نمیده؟ هیسترو رو هر دکتری می‌تونه انجام بده ( منظورم دکترای ناباروری تو مرا ...

رز بعضی ازدکترای ناباروری انجام نمیدن بروببین اون مرکزی ک میری کدومش انجام میده شروع کن کارتو. گفتم ک عمل سختی نیست نگران نباش ولی خوب لاپرادکتربایدخیلی خوب باشه ب هرحال عملش فرق میکنه چن تاسوراخ میکنن شکمو ولی هیسترو مثل معاینس ی چیزی شبیه کتترک دوربین داره می‌فرستن داخل خراش میدن پاکسازی رحم همین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چرا کسی جواب منو نمیده؟ هیسترو رو هر دکتری می‌تونه انجام بده ( منظورم دکترای ناباروری تو مرا ...

من بودم میرفتم یه دکتر خوب عزیزم ،حالا نزنن، بیشتر خرابش نکنن، گاهی میبینی یکی هیسترو  میشه متوجه مشکلی نمیشن، دوباره توسط دکتر جدید هیسترو میشه میگه سپتوم داشتی 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

سلام عزیزم

عمل راحتیه

برو مرکز با یه دکتر خوب انجام بده

اشتباه منو نکن من سال  ۹۳  چهار میلیون هزینه عملم تو یه بیمارستان خصوصی شد که هم لاپارا شدم هم هیسترو 

درحالی که دکتر فروتن گفت با یک و نیم میتونست تو بیمارستان بهمن عملم کنه

ضمن اینکه برای هیسترو نه کاری برای سپتومم کرده بود نه گزارش درستی برای عمل نوشته بود 

فقط با لاپارا فولیکولهای ریز تخمدان رو کوتر کرده بود

مجبور شدم سال ۹۵ مجدد هیسترو کنم که سپتوم رو بردارن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانوما Prp همون خراشه؟ امروز روز اول پریودیمه رفتم دکتر داشت دارو میداد واسه انتقال از دهنم پری ...

دوستم بعد خراش و منفی شدن طبیعی باردار شد تاثیر داره به نظرم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
من بودم میرفتم یه دکتر خوب عزیزم ،حالا نزنن، بیشتر خرابش نکنن، گاهی میبینی یکی هیسترو میشه متوجه مش ...

درسته فقط دکتر خوب مهمه

ولی اینکه بیمارستان خصوصی با مرکز فرقی داشته باشه نه

اگر دکتر مرکز خوب باشه و این عملها روتین کارش باشه میشه تو مرکز انجام داد

بخاطر همین قضیه که شما گفتین من مجبور شدم مجدد هیسترو بشم

رز بعضی ازدکترای ناباروری انجام نمیدن بروببین اون مرکزی ک میری کدومش انجام میده شروع کن کارتو. گفتم ...

بله سپیدار جان درست میگه

لاپارا مهم و حساسه

هیسترو راحته

روز ۶ام انتقالمه هیچ علائمی ندارم جز یکم دردپریودی

خیلی بدنم خسته س 

خراش وپی ار پی هم انجام دادم

رحمم هم خوب بود 

جنینا هم خوب

اما حسم خوب نیست😔دیشب کلی گریه کردم یه دفعه دلم میگیره

دوستان آیا با ذخیره ۴ ممکنه هایپر بشم؟خانوما با ذخیره ۴ یا نزدیک به ۴ میشه بگید چندتا تخمک ازتون گرف ...

سلام ذخیره من ۴ 

۳۱تخمک ازم کشیدن که ۱۶تاش خوب بود

از اون ۱۶تا هم ۱۲تا جنین تشکیل شد

دوستان آیا با ذخیره ۴ ممکنه هایپر بشم؟خانوما با ذخیره ۴ یا نزدیک به ۴ میشه بگید چندتا تخمک ازتون گرف ...

هایپر شدم اما کارم به بیمارستان نکشید 

روزانه سرم زدم 

وامپولایی کا دکتر بعد عمل داد 

اما تا ۳ماه تخمدانام بزرگ بود 

خانما من ان شالله میخوام وارد سیکل انتقال بشم. در مورد استرادیول میشه راهنماییم کنید که بهتره خارجیش رو بگیرم یا ایرانی؟ 

کلا یه پک جنین دارم و میخوام هرکاری از دستم برمیاد انجام بدم. اگر خارجی بهتره خارجی بگیرم.

روز ۶ام انتقالمه هیچ علائمی ندارم جز یکم دردپریودیخیلی بدنم خسته س خراش وپی ار پی هم انجام دادمرحمم ...

توکل به خدا

انرژی منفی رو از خودتون دور کنین. سرگرم باشین کتاب بخونین فیلم ببینین. یجوری که فرصت فکر کردن نداشته باشین. فکر و خیال بدترین چیز برای این دورانه

2810