2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043016 بازدید | 684281 پست

بچه ها کسی آمپول gcsf خارجیش رو استفاده کرده؟ داروخانه گف هم ایرانی هست هم خارجی ولی خب تفاوت قیمتشون خیلی بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی آمپول gcsf خارجیش رو استفاده کرده؟ داروخانه گف هم ایرانی هست هم خارجی ولی خب تفاوت قیمتشو ...

کدوم‌ داروخونه خارجی داره ؟ بیمه شامل نمیشه ؟ 

قیمتش چقدر تفاوت داره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

وای بچه هامن دیگ واقعا  بدربسته خوردم. زنگ زدم مطب دکترحق گوب منشیش گفتم دکترعلیرضایی گفته بادکترحقگومشاوره بشم گف مشکلت چیه گفتم تجمع مایع توی رحمم گف توحیطه کاری دکترحقگواندومتریوزوامثال ایناس گفتم خوب دکترعلیرضایی خودش گفته برم پیشش گف ن. من دیگ نمیدونم چیکارکنم😤

کدوم‌ داروخونه خارجی داره ؟ بیمه شامل نمیشه ؟ قیمتش چقدر تفاوت داره ؟

داروخونه هلال احمر. بیمه متاسفانه تایید نکرد. ایرانیش ۲۵۰ بود خارجیش ۱۶۵۰ 

دفعه قبلی ایرانی گرفته بودم. این دفعه گفتم خارجی بگیرم ولی دیدم پولم برا انتقال کم میاد تازه دوشنبه پول تزریق این امپولم هست. دیگه همون ایرانی رو گرفتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اونایی که هیستروسکپی شدن قیمتش چقدر بود ؟

ببخشید هر دو هیسترو من مال جهاده و حدودا دو سه سال پیش برا همین اصلا یادم نمونده چقدر شد.

وای بچه هامن دیگ واقعا بدربسته خوردم. زنگ زدم مطب دکترحق گوب منشیش گفتم دکترعلیرضایی گفته بادکترحقگ ...

اااای  بابا.

میگم کاش اگه برات مقدوره مراکز دیگه هم ی پرس و جویی بکنی در مورد این تجمع مایع شاید کسی راه حلی داشت. 

گاهی ی مشکل بزرگ با ی دارو کوچک حل میشه.

مث تفاوت زیادی که همیشه سایز فولیکول های من تو پانکچر داشت ولی با ی دوفاستون قبل سیکل دکتر الانم، کنترلش کرد.

درحالی که مرکز قبلی جوری بود ک من فک میکردم خاصیت بدن و تخمدان های من اینه و کاری نمیشه کرد.

یا اگه ممکن بود ی طب سنتی هم کاش بری شاید اونا تشخیص دادن

بچه ها اونایی که هیستروسکپی شدن قیمتش چقدر بود ؟

برای من حدودا با وسیله های اتاق عمل و کورتاژی که برام انجام دادن تو رویان حدودا ۶ تومن شد که من قبلش ،قیمتی که گرفته بودم گفتن بستگی به شرایط بین ۴ تا ۱۳ تومن متغیر هست .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای بچه هامن دیگ واقعا بدربسته خوردم. زنگ زدم مطب دکترحق گوب منشیش گفتم دکترعلیرضایی گفته بادکترحقگ ...

خوب به منشی میگفتین حالا شما بزارین ویزیت بشم شاید علتش مرتبط با این شاخه ها باشه (که ان شاالله اینجور نیست فقط محض گرفتن وقت میگم که اینو بگی) حالا دکتری که پزشک خودتون معرفی کرده هم هست .میخواین یه ویزیت با یکی از دکترای رویان بشین چون انجا فکر کنم کارای تحقیقاتی انجام میدن ،توی اینهمه سال شاید کیس مشابه دیده باشن یا دکتر قبلی که من پیشش میرفتم دکتر عارفی مطبش سعادت آباده ولی تو بیمارستان بهمنم هست ،دکتر کاتبی تو فکر کنم آتیه باشه. یه دکتر هندی هم ظاهرا شنیدم فکر کنم کومار بود فامیلیش کارش خوبه شاید اونا بدونن ولی واقعااا امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه 😔😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دکتر حمید صاحب کشافم دکتر خوبیه 

دارو برا چی؟ خیلی درد کشیدم.چون امپول فشار زدنم تا دهانه رحم بازتر بشه..کمرم دونصف میشد شکمم افتضاح. ...

بچه ای که خیلی گریه میکنه و ناآرومه احتمال خیلی زیاد کولیک داره .دکتر اطفال ببینه تشخیص میده. داروهایی هم ک واسه کولیک میدن خوبن تاحدودی. هم بچه کمتر اذیت میشه هم مادر

@ssseffat تو تا حالا تو جهاد هیستروسکپی کردی ؟اگه آره با کدوم دکتر بوده ؟ راضی بودی ؟

من نه عزیزم سونو هیسترو کردن همون سونو با آب مشکلی نبود دکتر عبدالهی انجام داد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810