2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043046 بازدید | 684284 پست
عزیزم روقوطی توام نوشته بعداز بازشدن ی ماه تاریخ داره؟ آخه دکترم خیلی نوشته بودبرام الان مونده ازش چ ...

من وقتی درمورد فرتیا سی ام تو اینترنت تحقیق میکردم تو سایتی یه نفر همینو پرسیده بود یه داروساز بهش جواب نوشته بود که تا یکماه موثرتره ولی اگه درب بطریو محکم بستی و بقولی شرایط نگهداریشو رعایت کردی بعد از یک ماه هم اشکالی نداره استفاده کنی

اره عزیزم به ف ال نیک بگیریم من امروز انتقال دارم میشه برام دعا کنی یبار ساعت ۵ از خواب بیدار شدم یب ...

خوش بحال آقایون    انشالله حتما مثبت هستید عزيزم، ،، بله حتما به ف ال نیک میگیریم حتما بیاید بگید ببینیم بلاخره خوابیدیم یا نشستید، ، اتفاقا منم امروز برای شروع سیکل مرکز اومدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .به سلامتی دارین میرین تو سیکل ان شاالله که نتیجه بگیرین و مثبت بشین .آره دقیقا😃 هیچ اعتقادی ب ...

سلام ،اگه خدا بخواد امروز رفتم برای سونو اول فقط برای پنج روز لتروزل داده و دیگر هیچ نمیدونم انتقال فریز اینطوریه داروهاش و بعد از پنج روز شروع میشه یا نه ،،، بله کلا ایشون فقط دارو و روند عادی رو طی میکنن به ویتامین ها و اقدامات کمکی دیگر اعتقادی ندارن ولی خیلی شلوغه نسبت به دکترای دیگه نمیدونم شاید چون تعیین جنسیت هم قبول میکنه اینقدر شلوغه امروز از لحظه ورودم تا خروجی هشت ساعت معطل بودم چون اندازه گیری عمق هم انجام داد و خیلی هم شلوغ بود

دورت بگردم من بخاطر روماتیسمم دیگ جون ندارم وگرنه قبل روماتیسم عالی بودم اصلأ خستگی معنانداشت برام. ...

آره میفهمم عزیزم میدونم چی میگی ..نه عزیزم نمیشناسمش . ای بابا هی از این دکتر اکن دکتر رفتن خیلی کلافه کننده است .در این حین  پیش دکتر روماتوژ تونم برین بهش بگین شاید از دارویی چیزی باشه که استفاده میکنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام ،اگه خدا بخواد امروز رفتم برای سونو اول فقط برای پنج روز لتروزل داده و دیگر هیچ نمیدونم انتقال ...

به سلامتی ان شاالله فکر کنم سیکلی که با لترزول باشه سیکل طبیعی باشه که با زمان تخمک گذاری و آزادشدنش تخمک خودمون  انتقال بدن خیلی اطلاعی ندارم البته و درست گفته باشم  چون خودم تابحال اینجوری انتقال نداشتم  و همیشه با سینافکت و استرادیول و استرومارین بوده ، برای منم مصطفایی سیکل با لترزول نوشته که وقتی رفتم شروع کنم .آره خیلی شلوغه و معطلیش زیاده منم همیشه ۹ که میرم تا ساعت ۴ اینا کارای ویزیت دکتر و ماما و ...تمام میشه یکبار که بقدری طول کشید  همه رفته بودم من بودم و نگهبان و داروخانه فکر کنم ۶ و نیم ۷ بود 🙃 فقط دفعه قبل ساعت ۲ و نیم اینا نوبتم شد مابین ویزیت برای پانکچر و انتقال و گاهی سمیناری چیزی میره طول میکشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوش بحال آقایون انشالله حتما مثبت هستید عزيزم، ،، بله حتما به ف ال نیک میگیریم حتما بیاید بگید بب ...

سلام عزیزم بعد انتقال خودم از تخت اومدم پایین و یکم رو صندلی نشستیم بعد دستورات برگشتم خونه 

موقع انتقال فهمیدم عفونت دارم دکتر قرص کلونومفازول اگه درست نوشته باشم 

این دارو هم در بارداری مجاز نیس خیلی نگرانم کرده برام دعا کن

خداجونم شکرت       
سلام ،اگه خدا بخواد امروز رفتم برای سونو اول فقط برای پنج روز لتروزل داده و دیگر هیچ نمیدونم انتقال ...

برای منم سیکل انتقال با کلومیفن و بعدا hmg و سینال اف شروع شد،بعدا استروژن و در نهایت پروژسترون

طی سیکل انتقال امپول hcg و چند تا فولیکول هم داشتم

من وقتی درمورد فرتیا سی ام تو اینترنت تحقیق میکردم تو سایتی یه نفر همینو پرسیده بود یه داروساز بهش ج ...

آخه فرتیل سی ام پروبیوتیک داره پس چرا تو یخچال نگهداری نمیکنن ؟ چون پروبیوتیک تو یخچال نباشه که زود فاسدمیشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من تبریزماینجا گرونترین زیرمیزی ۱۵ تومن واسه سزارینه۲۵ تومن هم گرونترین بیمارستان با اتاق vipیکم قیم ...

چقدرررر خوووب. اره خیلی زیاده در حد ۲۰ ۳۰ تمن باشه میدم ولی ۶۵ اخه دکترم فقط بیمازستانا خصوصی کار میکنه من فقط هزینه بیمارستان رو پرسیدم ۳تا خصوصی داره که یگیش فکر کنم بیشتز از اینا باشه دیگه واسه سرکلاژ رفتم بپرسم قیمت سزارینم گرفتم گفتن ۴۵ برا بیمارستان بقیش هزینه دکتر.  خود سرکلاژ ۲۰ تمن... من اورژانسی سرکلاژ شدم ب دکترم گفتم هزینش زیاده نمیتونم بیام این بیمارستان گفت فقط بخاطر تو میام دولتی با اینکه قرداد ندارم خدا خیرش بده. 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من هردوشون استفاده کردم تفاوت محسوسی نداشت البته من برای اولین بار وقتی طبیعی باردار شدم که اینو فول ...

ممنون آسمان جونم آخه من جنین دارم چرا اینو نوشته اگ میدونستم می‌پرسیدم همونجاعلت تجویزشو فک کردم واسه رحمم داده😤خدایا چرا ب فریادمون نمیرسی ازاین دکترا خسته شدم هردفه کلی داروباکلی هزینه

ممنون آسمان جونم آخه من جنین دارم چرا اینو نوشته اگ میدونستم می‌پرسیدم همونجاعلت تجویزشو فک کردم واس ...

منم این دفعه که برای انتقالم قبلش اوزیتول نوشته که همون فمی بست هست و برای تقویت تخمک و تنبلی تخمدانه و به قول شما منم تعجب کردم که من میخوام انتقال بدم نه پانکچر، امروز که از کارشناس پرسیدم گفت بابت اسیدفولیک که داخلش داره نوشته میخوای همون فولیک اسید معمولیو بخور

من وقتی درمورد فرتیا سی ام تو اینترنت تحقیق میکردم تو سایتی یه نفر همینو پرسیده بود یه داروساز بهش ج ...

جدی خداخیرت بده تویخچاله. انشاءالله ک موثرباشه آسمان جون من همیشه ضخامتم پایینه حالا مایع لعنتی همه چی خراب کرد. دیروزسوم پریودبالابود5وخورده ای بودمیگم روزسوم5خوب نیس آره؟ یعنی بالاست؟ 

2810