2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043087 بازدید | 684285 پست
بچه ها من سونو شدم خدارو هزاران بار شکر ضخامت این دفعه خوب بود😭 باورم نمیشد از بس ک همیشه پایین بود ...

به سلامتی ان شاالله خیلی خوشحال شدم ان شاالله اینسری نتیجه بگیری و تا آخر برات بمونه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم خوبه قبول کرد من به مصطفایی هرچی پیشنهاد میگم اصلا توجه نمیکنه از داروها و ویتامین ها گرفته تا ...

سلام .به سلامتی دارین میرین تو سیکل ان شاالله که نتیجه بگیرین و مثبت بشین .آره دقیقا😃 هیچ اعتقادی به ویتامین نداره به منم هیچی ننیده هر سری میرم پیشش ویزیت  .من که خراش نمیخواستم بدم ولی خودشم گفت نیاز نیست نمیخواد انجام بدی فیزیوتراپی رحم هم بهش گفتم گفت بهت نمیگم انجام ندی خودت دوست داری انجام بده ولی برام ننوشت 🙂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها فقط ی سوال شیاف پروژسترون ۴۰۰ روزی یکی بود قبل انتقال یا دوتا؟هرچی فکر میکنم یادم نمیاد. شیاف ...

من تو سه تا انتقالم قبلش یک شیاف و یکی آمپول داشتم بعد از انتقال دوتا شیاف با یک دونه آمپول داشتم 

فداتشم ❤️ هیچوقت هم موقعیت اقدام ندارم زمان تخمک‌گذاری..اگ اگ فردا شب موقعیت داشتم تخمکی هست؟

خدا نکنه😘

واقعیتش نمی‌دونم تخمک چقدر میمونه.

ولی خب برا احتیاط انجام بده . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی ان شاالله خیلی خوشحال شدم ان شاالله اینسری نتیجه بگیری و تا آخر برات بمونه 🤲🤲

قربوووونت برم رادیس جونم. امیدم ب دعاهای شماست❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تازه دارم میرم خونه ازبدن درد دارم میمیرم😭😭😭😭انقد دلم گرفته ک حدنداره خسته ترازخسته ام

الهی عزیزممم خسته نباشی واقعا میفهمم خیلی خسته کننده است اینهمه معطل شدن .منم قبلا صبرم زیاد بود و راحت میتونستم تحمل کنم ولی جدیدا شدیدا کلافه میشم و اذیت میشم .نتیجه ویزیت دکتر چی شد ؟علتش رو گفت از چیه ؟

من تو سه تا انتقالم قبلش یک شیاف و یکی آمپول داشتم بعد از انتقال دوتا شیاف با یک دونه آمپول داشتم

ممنون جواب دادی عزیزم. 

انشاءالله بسلامتی انتقال میدی عزیزم

ممنونم عزیزم،همچنین شما.دوشنبه قراره برمبرای انتقال توکل بر خدا🙏🏻

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
بسلامتی عزیزم انشالله بهترین ها برات پیش بیاد

همچنین عزیزم برای شما😍دوشنبه میرم برای اناقال کلی ذسترس دارم🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
الهی عزیزممم خسته نباشی واقعا میفهمم خیلی خسته کننده است اینهمه معطل شدن .منم قبلا صبرم زیاد بود و ر ...

دورت بگردم من بخاطر روماتیسمم دیگ جون ندارم  وگرنه قبل روماتیسم عالی بودم اصلأ خستگی معنانداشت برام. عزیزم ارجاع دادب دکتر حق گو مشاوره بشم میشناسی این دکتر؟ 

2810