2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043039 بازدید | 684284 پست

بچه ها فقط ی سوال شیاف پروژسترون ۴۰۰ روزی یکی بود قبل انتقال یا دوتا؟

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد. 

شیافی که الان دارم هم متفاوت با قبلیاست و هم اینکه ۲۰۰ هست. روزی دوتا نوشته . نگرانم که کم نباشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کاری نداره که،توی بیمارستان خصوصی سزارین میکنیناز الان فکر و خیال نکنین

اره عزیزم اتفاقا وقتی سرکلاژ کردم هزینه سزارینم پرسیدم    میشه ۶۵ الا ۷۵ تمن  🫨

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من سونو شدم خدارو هزاران بار شکر ضخامت این دفعه خوب بود😭 باورم نمیشد از بس ک همیشه پایین بود ...

خداروشکر عزیزم بهترینا برات رقم بخوره🥰

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من تازه دارم میرم خونه ازبدن درد دارم میمیرم😭😭😭😭انقد دلم گرفته ک حدنداره خسته ترازخسته ام

دور از جونت عزیزم چرا؟  

درکت میکنم عزیزم حق داری همه ما همینیم خسته و دلی که وقت و بی وقت میگیره...

من خیلی رو خودم کار میکنم اما بازم دو روز خوبم یروز بد

یهو به خودم میام میبینم ساعتها ذهنم درگیر بوده...

یروز امیدوارم یروز ناامید...

اما سعی کردم هدف و فکر جدید برا خودم درست کنم.. تمرکز کنم رو چیز دیگه. هر وقت حالم بد میشه به بزرگی و عظمت خدا فکر میکنم و میبینم مشکل من چقدر کوچیکه در برابر خدایی که دارم. به این فکر میکنم هر سختی و غمی یروزی تموم میشه و خدا خودش گفته بعد هر سختی آسونیه..همینا باعث میشه یکم آروم بشم. خیلی مسیر سختیه گاهی خیلی هم تلخ میشه انشالله تهش برای هممون قشنگ باشه

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب سی و سوم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@پروانه۲۱    

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲🏴
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰
۷_houra1400🏴
🏴۸_پروانه۲۲🏴
🏴۹_داداشممم🏴
🏴۱۰_زین🏴
۱۱_happygirls🏴
12_نگار80🏴
13_عبدالواحد🏴
۱۴_یامنان🏴
۱۵_پونه۰۰🏴
۱۶_فطررس🏴
۱۷_tamana366🏴
18_favali🏴
19_اهسته🏴
۲۰_Artin_arsen_artina🏴
21_poweroflove🏴
🏴22_آسمانیترینم
🏴۲۳_نیاز6973
🏴24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari🏴
۲۶_ssseffat🏴
۲۷_سمی64🏴
۲۸_5golnarges🏴
29_نهال6467🏴
30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴
۳۲_marshmaloo🏴
۳۳_پروانه۲۱🏴
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi
۴۱_shervin68
42_avaaajon
43_بانو۱۱۳
۴۴_گل_ نقره
۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آره عزیزم ولی چون قوطی فرتیل سی ام ۹۰ تایی و روزی سه تا باید بخوریم معمولا نصفش میمونه من از قبل پری ...

عزیزم روقوطی توام نوشته بعداز بازشدن ی ماه تاریخ داره؟ آخه دکترم خیلی نوشته بودبرام الان مونده ازش چیکارکنم استفاده نکنم؟ 

سلام عزيزم، امروز پری شدم یعنی یک روز زودتر ، متاسفانه نمیدونستم باید ۲ ماه زودتر خورد و همین ماه ک ...

نگران نباش عزیزم من دوم سوم پریودی خوردم اثر اشت اکثر دکترا ازدوم سوم پریودی میگن بخوریم تاقبل انتقال فک کنم

2810