2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
من دیروز هیسترو شدم و اینو نوشته بودن و همینطور پولیپهای خیلی ریز داشتم که برام کورتاژ کردن و نمونه ...

تو اینترنت نوشته بود همون ضخیم شدن آندومتره ....یعنی آندومتر مثل اون موقع میشه که بارداری .....ضخیم میشه و کورتاژ میکنن خوب میشه همون هایپرتروفی هست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من دیروز هیسترو شدم و اینو نوشته بودن و همینطور پولیپهای خیلی ریز داشتم که برام کورتاژ کردن و نمونه ...

هیمنطور نوشته بود این ضخیم شدن به خاطر زیاد شدن استروژن هستش که اونم به خاطر داروهای هورمونیه که استروژن زیاد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندازه فولیکولات با آمپول هم پایینه ؟

ذخیره م خوبه منتهی بدون دارو ریزن، با آمپول هم چندان رشد نمیکنه البته تا حدی بود که جنین تشکیل بشه ولی فکر کنم کیفیت نداره که منفی میشم 

تو اینترنت نوشته بود همون ضخیم شدن آندومتره ....یعنی آندومتر مثل اون موقع میشه که بارداری .....ضخیم ...

مرسی عزیزم 😍دیگه هر سری یه چیز جدید پیدا میکنم 🙃

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره چک کن ببین دادی اگه ندادی از دکتر زرنانی وقت بگیر ان مواردی که نیاز هست رو برات بنویسه .آره ضرر ...

رادیس جان برای عفونت واژن هم به غیرازمعاینه وپاپ اسمیر مگه آزمایشی هست ازcdمارکرها؟یامن اشتباه متوجه شدم

هیمنطور نوشته بود این ضخیم شدن به خاطر زیاد شدن استروژن هستش که اونم به خاطر داروهای هورمونیه که است ...

احتنال اینم میتونه باشه وارد فاز یائسگی شده باشم چکن توی ان حالتم سطح استروژن بالا میره .. و در کنارش نتیجه این داروهای هورمونی زیادی که گرفتم  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جان برای عفونت واژن هم به غیرازمعاینه وپاپ اسمیر مگه آزمایشی هست ازcdمارکرها؟یامن اشتباه متوجه ...

نه عزیزم برای عفونت واژن همون پاپ اسمیر و معاینه معمول هست .cd مارکها از طریق آزمایش خون هستش ، برای بررسی عفونت یا التهاب رحم هم از طریق نمونه گیری از آندومتر و چک کردن فاکتور cd138 

سلام بچه ها امیدوارم همگی حالتون خوب باشه!ممنون میشم اگه راهی سراغ دارین که به رشد و غالب شدن فولیکو ...

سلام ،داروهای تقویتی مثل اوابوست ،فرتیل اید ،اگه ذخیره ات کم باشه DHEA،کیوتن،پرگناکر 

بچه ها من امروز دوباره با دکتر زرنانی ویزیت شدم آزمایش جدیدمو فرستادم براش. با اینکه اون آزمایش بالاتر از حد نرمال بود گف چندان اعتقادی ندارم بهش و ب نظرم مشکل ایمنی خاصی وجود نداره خیلی تاکید کردم ک جنین های آخرمه و... هر چی لازمه بدن که گف لازم نیس حتی تاکرولیموس رو هم نگف. فقط وزنمو پرسید فکر کردم سرم میده ولی برا اونم چیزی نگف.

فقط گف این دفعه بجای آمپول gcsf هورمون رشد داخل رحمی بزنن شاید باعث بشه ضخامت بالا بره. 

هورمون رشد با gcsfفرق داشتن؟ من فکر میکردم یکی هستن که.

کسی تجربه ای از هورمون رشد داشته؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بنظرتون طبق تجویز ایمونولوژیست خودم اینجا ک تاکرولیموس داده بود ادامه بدم یا نخورم دیگه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان من نمیدونم از کی دارو هامو شروع کنم به خوردن

مثل اسید فولیک ، اینوفولیک ، و ویتامین ها..

شهریور میرم تو سیکل iui

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من تاحالا نرفتم واقعا دلم با کربلاسهر سالی ک خواستم برم نشده ولی اینبار انگار راهم هموار تره..بابام ...

منم پارسال حس و حال شمارو داشتم

تا حالا کربلا هم نرفته بودم،حتما توصیه میکنم بری عزیزم،نگاه اولت به ضریح،حال و هواش واسه روحیه ات عالیه

من خودمو باخته بودم ولی خدارو شکر برگشتم انگار جون گرفته بودم

حتما زیارت بی بی شریفه برین،معروفه به طبیب اهل بیت،ازش بخواین یه فرزند صالح بده بهتون

خدارو شکر همون آخرای سال نی نی رو باردار شدم

نی نی بیاد باهاش دوباره میرم کربلا پابوس آقا

ذخیره م خوبه منتهی بدون دارو ریزن، با آمپول هم چندان رشد نمیکنه البته تا حدی بود که جنین تشکیل بشه و ...

نه عزیزم منفی شدن به دلایل زیادی بستگی داره ،اگه ذخیره ات خوب باشه ،سنت کم باشه فکر نکنم تخمکت بی کیفیت باشه 

احتنال اینم میتونه باشه وارد فاز یائسگی شده باشم چکن توی ان حالتم سطح استروژن بالا میره .. و در کنار ...

فکر نکنم برای تو به خاطر یائسگی باشه ،به خاطر همین داروهای هورمونی بوده که اونم با همین کورتاژ برطرف میشه نگران نباش 

بسلامتی رادیس جون خداروشکر پاکسازی کردن. عزیزم هیپرتروفی ی بافت بیش ازحد بزرگ میشه هیپرپلازی تعدادبیشترمیشه فرق دارن. نگران نباش انشاءالله واسه توچیزی نیست. ببین بعضی وقتاهم وقتی استروژن زیادباشه پروژسترون کم شایداین اتفاق باعث بزرگوضخیم شدن بافت بشه. الان توخانوماباردارهم هیپرتروفی رخ میده وقتی جنین تورحمه هیپرتروفی ب رحم اجازه میده همراه جنینی ک رشدمیکنه رحم هم رشدکنه ب عملکرد رحم کمک میکنه تاجابازکنه. ان‌شاءالله خیره

2810