2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
سلام ممنونم عزیزم ولی اینم تو قسمت من نبود قلبش تشکیل نشده بود دکترم گفت که داروها رو قطع کنم😔

دورت بگردم ازلحاظ ژنتیکی وکروموزومی بررسی شدین؟ ناهنجاری کروموزومی مادر وپدرهم باعث این اتفاق میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنونم عزیزم ولی اینم تو قسمت من نبود قلبش تشکیل نشده بود دکترم گفت که داروها رو قطع کنم😔

خیلی متاسفم 🥹🥹🥹چه دوران سختی رو میگذرونین 🥹

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان کسی در مورد هایپر تروفی تو آندومتر رحم چیزی میدونه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم خوبی رشدبیش ازاندازه سلول‌ها وتشکیل شدن بافت.

سلام عزیزم خوبین؟

من خواننده خاموش هستم توی پیام ها متوجه شدم که برای درمانتون بیمارستان لاله هستین خواستم بپرسم هنوز دکتر برجیس اونجا هستن؟

سلام عزیزم خوبین؟

من خواننده خاموش هستم توی پیام ها متوجه شدم که برای درمانتون بیمارستان لاله هستین خواستم بپرسم هنوز دکتر برجیس اونجا هستن؟

سلام بچه ها کسی نحوه استفاده از پچ استرادیول رو می‌دونه چجوریه؟ ینی چند روز ی بار؟

من قبلاً مال ترکیه رو گرفته بودم اونو گفته بودن یک روز در میان.

الان آلمانیشو گرفتم دوزش فرق داره یکم . نمی‌فهمم. دکترمم گف اینا دوزشون پایینه ، خیلی شاید اثر نذاره، گف هفته ای دو بار .

ولی احساس میکنم هفته ای دوبار خیلی کمه.

ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه

امروز روز ۱۱ سیکلم بود ضخامت ۵/۲۵ بود و تری لاین. هنوز خیلی پایینه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب بیست و ششم 🖤

به نیت حاجت روایی @   

@ssseffat    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم💔

🏴۲۳_نیاز6973🏴

🏴24_هدیه۹۹🏴

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها امیدوارم همگی حالتون خوب باشه!

ممنون میشم اگه راهی سراغ دارین که به رشد و غالب شدن فولیکول ها کمک کنه، به اشتراک بذارین(غیراز پیاده روی و ورزش و روغن مالی)

سلام عزیزم خوبین؟من خواننده خاموش هستم توی پیام ها متوجه شدم که برای درمانتون بیمارستان لاله هستین خ ...

سلام قربونت عزیز من تابرج4میرفتم ولی دیگ کارم درست نشد نرفتم دیگ خانم دکترارجاع دادن  ب دکتراقصی  شمارش توسایت هست یکشنبه دوشنبه 5شنبه هاهستن ساعت 4تا6فک کنم شما ساعت 3تواین 3روزتماس بگیرین واسه نوبت. عزیزم دکتر برجیس توکلینیک تابان هم هستن حتی یبارب من گفتن برم تابان گفتن لاله خوب نیست وهزینه تابان واقعاخیلی بهترازلاله هست تابان بری بهتره ولی بازخودت تصمیم گیرنده ای انشاءالله کارت بخوبی پیش میره

من دیروز هیسترو شدم و اینو نوشته بودن و همینطور پولیپهای خیلی ریز داشتم که برام کورتاژ کردن و نمونه رو فرستادن پاتولوژی ..مثل  همون هایپر پلازی یا فرق داره ؟ علتش رو میدونی ؟ امیدوارم شرایط رحمم به نابودی نرفته باشه ...هر سری میرم دکتر یه چیز جدید برای من پیدا میشه 

سلام قربونت عزیز من تابرج4میرفتم ولی دیگ کارم درست نشد نرفتم دیگ خانم دکترارجاع دادن ب دکتراقصی شم ...

انشاالله هر چه زودتر نتیجه بگیرید من از شهرستان میام و جنین هام بیمارستان لاله هستن مجبورم اونجا برم

سلام بچه ها امیدوارم همگی حالتون خوب باشه!ممنون میشم اگه راهی سراغ دارین که به رشد و غالب شدن فولیکو ...

اگه ذخیره ات پایینه ،قرص اوابوست بخور 

برای من تاثیر نداشت اما برای خیلیا معجزه کرده 

هر چند من اندازه فولیکولام‌ خوب بودن ولی کیفیت نداشتن پوچ‌ میشدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها امیدوارم همگی حالتون خوب باشه!ممنون میشم اگه راهی سراغ دارین که به رشد و غالب شدن فولیکو ...

اندازه فولیکولات با آمپول هم پایینه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810