2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042787 بازدید | 684272 پست
سلام عزیزم خوبی چه خبر نرفتی برا انتقال؟من میخوام اگر خدا بخواد اوایل شهریور پانکچر بشم امروز همسرم ...

سلام عزیزم بخوبیت ن گلم فعلامشکلم حل نشده. ان‌شاءالله بسلامتی کارات پیش میره. عزیزم بای بارچیزی نمیشه ولی دیگه نزنن

برای من آلمانی بود.من ۶۸ام سه ویال برام نوشت. شاید ۴تا بخوایی حدود یک تومن میشه با تامین، نیروهای م ...

اره 4تانوشته برام .دعاکن پیداکنم عزیزم واقعا بریدم دیگه ازاین همه انتقال ناموفق و نبود هیچ مشکلی.اینم دکتر زرنانی نوشت گفت یک هفته قبل انتقال بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون خیلی خونریزی داشتم کل بارداریو اینکه جفتم 1 مقداریش پایین هست بهم گفتن سزارینخودمم سزارین میخ ...

اها.خوب میکنی..دیه سزارین خیالت راحت زود درش میارن.طبیعی ایقد زور بزنی تا بچه بیاد..

دورت بگردم. نوبت روماتولوژی پربود عزیزم 24 ی نوبت خالی داشت دیگ نگرفتم.اگ نوبت خالی داشت می‌رسیدم چو ...

اشکالی نداره پس دفعه بعدی .ان شاالله همه چیز بخوبی پیش بره 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان عزیزم ببخشید اینجا مطرح میکنم اگر ممکنه برای طفل مریض یکی از دوستانم حمد شفا بخونید خدا خیرتو ...

ان شاالله خیلی زود سلامتیش رو بدست بیاره حتما مهتاب جون 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان عزیزم ببخشید اینجا مطرح میکنم اگر ممکنه برای طفل مریض یکی از دوستانم حمد شفا بخونید خدا خیرتو ...

حتما مهتاب جون ...ان شاالله که سلامتیش رو خیلی زود بدست بیاره 🤲🤲🤲

سلام خواهرمن ۱۲ سال بچه دار نمیشد چند بار هم بچه کاشت ولی نا موفق بود تا اینکه با یه خانمی اشنا شد و از طریق طب سنتی تونست درمان بشه و الان بارداره.  شمارشو بذاتون میزارم بهش پیام بدید 

09011283179      نصیری

سلام بچه ها جاری خواهرم میخواد واسه بچه اوش تعیین جنسیت کنه کلایدونه میخواد.بنظرتون انجام میدن؟ من ک ...

اگر جنین زیاد تشکیل بشه انجام میدن. 

اگر کم باشه چون تو پروسه تعیین جنسیت جنین از بین میره معمولا انجام نمیدن 

یعنی پیشنهاد میشه ک انجام ندن 

ولی باز هم هر چی خواسته طرف باشه. 

اینطور نیست ک بگن اصلا نمیشه. 

سلام بچه ها بی بی روز هشت و نهم انتقالم مثبت شد با هاله کمرنگ اینقدررررر امیدوار شدم امروز دوازدهمم بود دوتا بی بی زدم منفی 😢🖤 خیلی گریه کردم .... تا حالا شده کسی دوازدهم انتقالش منفی بشه اما آزمایش روز چهاردهمش مثبت؟؟؟ احساس میکنم دارم دق میکنم بخدا 

سلام بچه ها جاری خواهرم میخواد واسه بچه اوش تعیین جنسیت کنه کلایدونه میخواد.بنظرتون انجام میدن؟ من ک ...

سلام عزیزم برای اینکه از نظر هزینه براشون بصرفه سه تا باهم انجام میدن بعدم چون هنگام تشخیص جنسیت ممکنه جنین از دست بره اخه ی دونه دیگه چیزی ازش نمیمونه ... برای همین تعداد بیشتری رو تشخیص میدن 

عزیزم مراکز دولتی مثل رویان برای بچه اول تعیین جنسیت نمی‌کنند اما مرکز مام و مراکز خصوصی تعیین جنسیت انجام میدن

انشاءالله بسلامتی همه چی خیلی عالی برات پیش میره عزیزدلم

ممنونم مهربونم منم برای شما بهترینها رو خواهانم❤🧡💚😘

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
2810