2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حق داریکل زندگی من پر از داستان‌های عجیب غریبهیبار زد به سرم تاپیک بزنم تعریف کنم گفتم حتما فک ...

این همه زحمت لکش تو ناز و نعمت بچه بزرگ کن

بعد بده دست یه مشت آدم از خدا بی خبر

این همه زحمت لکش تو ناز و نعمت بچه بزرگ کنبعد بده دست یه مشت آدم از خدا بی خبر

خیلی وقتها میگم دنیا ترسناکه چطور دلم بیاد بچه طفل معصوم بیارم تو دنیایی به این وحشتناکی 

با اینکه نمیدونم باردار میشم یا نه ولی از الان ترس  اینده اش رو دارم

دنیایی که پر از آدم بد هست...

به خدا اگه شرایطش بود میرفتم یکی از این فرشته های شیرخوارگاه رو میگرفتم میرفتم یجای دور زندگی میکردم

هم به آرزوم می‌رسیدم و مادر میشدم و هم آدم بیگناهی رو وارد این دنیا نمیکردم

اما شرایطش نیست و نمیشه..

فاطمه‌ جان من اگه هوا آلوده باشه اینجوری میشم طوری که دیگه مطمئن میشم سرما خوردم ولی بعدش اگه مکان ع ...

نمیدونم عزیزم من گاهی شدید میشه ، گاهی معمولیه

هوای خونه هم عادیه پنجره هام اکثرا بستس..

اما مشکلم همیشگیه تا وقتی که قرص یا آمپول میزنم

برم دکتر ببینم نظرش چیه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شکرگزاری رو نمیگم گلمتمرین های جذب رو میگم من خودم کلاسهاش رو شرکت میکردم عزیزم خیلی هم اعتقاد داشتم ...

نه من منظورم همین شکر گزاریه ...

اینکه ببینی چه نعمت هایی داری و ازشون قافل شی

دیدی مثلا یه خواسته ای رو داری ، وقتی بهش میرسی بعد چند مدت برات عادی میشه

منظورم اوناس

نمیتونم قشنگ توضیح بدم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم همون اسپیلیتم شایدبکنه رطوبت ومیگیره بینیت خشک میشه بخوربده ببین افاقه میکنه اگ اکی بود پس رطو ...

یه بار بخور دادم زیر پتو حسابی عرق کردم 

کولر روشن بود تا از زیر پتو اومدم بیرون باد خورد بهم مریض شدم😂 دیگه بخور ندادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان خوش به سعادتترفتی التماس دعا از الان پاهات رو حنا بذار که یه مقدار پوستش جون بگیره کمتر تا ...

یعنی جوری که قرمز بشه؟

اونوقت تا چندین ماه باید جوراب بپوشم دیده نشه🙈

اصلا با جوراب میونه ی خوبی ندارم همیشه دوست دارم زود برسم خونه تا فوری درش بیارم

ممنون عزیزم ♥️ اگه طلبیده شده باشم 🥹

راستی شما در این مورد چیزی میدونی؟

بابام میگه یه عروسک بخر ببریم زیارت ها بعد با خودت بیار ایران نگهش دار

میگه کسایی که بچه ندارن اینکارو میکنن

شما موضوعشو میدونی؟ کامل توضیح نداد باید چیکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم من سال ۹۴ تو ششمین انتقال دخترم رو باردار شدم که الان شکر خدا ۸ سالشه و برای بچه دوم چهارم ...

هزارماشالا ب ارادت ماشاءالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم. خدابچه های گلتوبراتون نگه داره لذت میبرم آدمایی مثل تومیبینم ازتون درس میگیرم خدانگهدارتون باشه 

سلام بچها کسی تا حالا قرص دزولست برا کیست خورده؟ من دکترم گفت ۲۱قرص بخور بعد ول کن پریود شی باز ازروز ۵پریود بخور بعد قرص و ک گرفتم ۲۱سفید داشت ۷تا سبز همش تموم شد اما من پریود نشدم از طرفی تو خود جعبه قرصه نوشته وقتی قرصا تموم شد بلافاصله بسته بعدی رو شروع کنم کسی تجربه نداره باید چیکار کنم؟ دکترمم تعطیلاته مسافرته مطب نیست ک برم 

یعنی جوری که قرمز بشه؟اونوقت تا چندین ماه باید جوراب بپوشم دیده نشه🙈اصلا با جوراب میونه ی خوبی ندار ...

دقیق حنا رو سرچ کن.

میتونی عروسک بخری ببری میتونی یه دست لباس بچه بخری ببری تبرک کنی بیاری که انشاالله بعدا تنش کنی

2810