2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042911 بازدید | 684276 پست
نه عزیزم به هیچکس نگفتیم وقتی سه قلوها سقط کردم همه پیشنهاد ای وی اف میدادن بهم یعنی ما میدونیم تو ک ...

یه بنده خدایی ۳تا بچه داره همش هم طبیعی باردار شده

ولی بچه سومش اصلا شبیه خانواده نیست

بعد شنیدم برای اهدایی میگردن یکی که شبیه یکی زوجین باشه انتخاب میکنن

واینکه یکی دیگه یه بچه ای رو خریدن روزی که به دنیا اومد مستقیم آوردنش خونه خودشون شاید باورت نشه ولی این بچه کپی مادر جدیدش و اقوام مادریش شده که همه گفتن چون بند نافش تو خونه اینا افتاده شکلشون شده.

عزیزم متاسفم که شما هم از این آدمای سمی دیدی چون میدونم چقدر سخته و چقدر عذاب میدن آدمو ممنونم از حر ...

قربونت برم

بله متاسفانه منم دیدم. و بدتر که بسیار ظاهر خوبی دارن اما درونشون خراب.برای من که اینطوری هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم هستن مادرشوهرایی که خیلی خوب میشنبنظرم اینجور مادرا مادر واقعی هستن که به فکر زندگی بچشون ...

مادر من به خاطر عروسش انقدر خودشو با پسرش بده میکنه. وقتی میگی چرا؟  میگه اینم اولاد مسلمون اون دنیا باید جواب بدم اگر کوتاهی کنم

امان ازحرف مردم آخه چیکار دارین ک ب روی آدم میارین کاشته یانیست میخوان بگه علامه هستن نمیفهمن چ زخمی ...

قربونت برم با دعای قشنگت 

بخدا اصلأ حرف مردم برام مهم نیست کاش شوهرم درست فکر میکرد انشاالله دامن همگی سبز بشه 

یه بنده خدایی ۳تا بچه داره همش هم طبیعی باردار شدهولی بچه سومش اصلا شبیه خانواده نیستبعد شنیدم برای ...

عزیزم خیلیییییییی از این موارد دیدم 

بچه ی خواهرم شبیه بچه پسر عموی پدر شوهرشه 

به شوهرم میگم بازم حرفو خودشو میزنه 

دعا کن خدا دلشو نرم کنه 

نگواینطوری گلم بسپاربخدا خداخودش بهترازمامیدونه چیکارکنه دعای بد یادت بمونه بخودمون برمیگرده خدابهتر ...

عزیزدلم من اصلا دعا بد نمیکنم انشالله همیشه سالم باشه ولی همیشه میگم کاش یکی مثل خودش بیاد تو زندگیش بفهمه چه عذابی به من داده

اتفاقا هیچ درد و مشکل خاصی نداره بهترین شوهر رو داره و شوهر و بچه هاش به حرفشن بعد سالم و پولدار هست اتفاقا از بیکاری زیاده که میشینه برا من نقشه میچینه 

شاید باورتون نشه اما یه دفتر داره دیدم که دارم میگم میشینه فکر میکنه کلی چیز مینویسه مثلا به امین بگم به زنش اینو بگه به امین بگم نذاره زنش فلان کارو انجام بده😶

کل زندگی من سالهاست تو دستاشه مدام زجرم میده منی که شاد و پر از رویا بودم رو افسرده و داغون کرده

قربونت برمبله متاسفانه منم دیدم. و بدتر که بسیار ظاهر خوبی دارن اما درونشون خراب.برای من که اینطوری ...

وای امان از ظاهر امان از ظاهر که چقدر زخم خوردم گول خوردم 

همین ظاهر خوب زندگی منو به اینجا کشونده

مادر من به خاطر عروسش انقدر خودشو با پسرش بده میکنه. وقتی میگی چرا؟ میگه اینم اولاد مسلمون اون دنیا ...

عزیزم خدا خیرش بده خدا حفظشون کنه

کاش مادرشوهر منم یذره وجدان داشت

2810