2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042914 بازدید | 684276 پست
نه عزیزم به هیچکس نگفتیم وقتی سه قلوها سقط کردم همه پیشنهاد ای وی اف میدادن بهم یعنی ما میدونیم تو ک ...

سلام‌ شما تخمک اهدایی گرفتید یا جنین

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاحالا نرفتم واقعا دلم با کربلاسهر سالی ک خواستم برم نشده ولی اینبار انگار راهم هموار تره..بابام ...

منم خیلی دوست دارم برم شوهرم هرساله میره میگم خیلی خیلیییییییی گرمه منم خیلی‌ گرماییم 

اگه گرماش اذیتت نمیکنه برو فاطمه جان 

نه عزیزم به هیچکس نگفتیم وقتی سه قلوها سقط کردم همه پیشنهاد ای وی اف میدادن بهم یعنی ما میدونیم تو ک ...

امان ازحرف مردم آخه چیکار دارین ک ب روی آدم میارین کاشته یانیست میخوان بگه علامه هستن نمیفهمن چ زخمی میزنن آترین جون من قبلا هم گفتم اینجا دیدم تواطرافم کسیکه تخمک یااسپرم اهدای گرفته ولی بچه شبیه گیرنده شده لطف خداست یادیدم ک بچه خود طرف اصلاشبیه پدرومادر نیست بااینکه بچه خودشونه این حرفاوفکرا روبایدبریزیم دوروگرنه ب جایینمیرسیم جلوی موفقیاتامونومیگیره انشاءالله اول اینکه باجنین خودت مامان میشی اگرم نشدخدای نکرده انشاءالله همسرت باهات همکاری میکنه وب زودی خبرمامان شدنتومیدی الهی آمین 

دیگه وقتی فهمیدم اونایی هم که مشکل ایمنی نداشتن و منفی میشدن و با گرفتن سرم مثبت شدن ،میخوام سرمو بک ...

پیدا نمیشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرم هم عکستو یجای خوب تکرار کن هم ی هیسترو تشخیصی بشو انشاالله که به زودی به مرحله انتقال مثبت برس ...

دورت بگردم همچنین آره بایدخودم دست ب کاربشم ازدکتراچیزی درنمیادتوکل بخدا برم ب دکتر بگم  برام عکس رنگی بنویسه برم انجام بدم چاره چیه 

سلام منم تو سیکل انتقالم فعلا شکممو ماساژ میدم با روغن زیتون شما کی انتقال داری بسلامتی؟

ان شالله خیره براتون عزیزم،من یکشنبه باید برم سونو چون اون امپول رو زدم دکتر کفت فعلا پریود نخواهد شد ،ببینم برای کی تعیین می کنه دکتر.من از ماه پیش منیزیوم،ویتامین ای دو روز درمیان میخورم،ویتامین د هرروز هزار میخورم،پیاده روی هم روزانه دارم دیگه نمیدونم چیکار کنم.بعداز انتقال هم نمیتونم خوب استراحد کنم احتمالا اسبابکشی هم شهریور خواهم داشت خلاصه خدا بخیر کنه کلا تو استرس و تنشم این دو ماه😅

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزم برای مهار کردن بعضی هورمونها مثل استروژن

آترین جان یعنی این همون آمپول آزادسازی نیست؟ فقط هورمون رو مهار میکنه؟

یعنی بدون آزادسازی میفرسته منو پانکچر کنم؟

سه تا واریوپپتید گفته بزنم یه دونه سینال فکت همزمان همش به بازو

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
2810