2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
عزیزم خوبی چخبر هنوز ب نتیجه ی نرسیدی ؟میگم کاش لوله هات در میاوردی شاید فرجی بشه این مایه دفع بشه

فدات شم آخه عکس رنگی گف مایع هیدرونیست والامن ازخدا بودبادراوردن لوله اگ درست میشه دربیارم بلاتکلیفم آترین جونم عزیزم ب نظرت امکان داره عکس رنگی دکتره اشتباه انجام داده درست نشون نداده چون دکترش یجوری بوداحساس کردم ناشیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمادوتابچه دارین خداروشکر من فک کردم یه دونس. میخوای چیکارخودتواذیت کنی توای وی اف بدنت تحلیل ...

آخه پسرم خدای نکرده بره دخترم خیلی ضربه میخوره

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلام مهربونم دورت بگردم الحمدلله خوبم واقعااین راه خیلی سخته خدایا واسمون هموارکن هرمرحلش ی خان وبای ...

قربونت بشم مهربونم .من همون روز که رفتم دکتر برای تخمک اهدایی دکتر بهم گفت شوهرت ضعیفه خودت خیلی‌ انتقال دادی دیگه واقعا برات خطر داره نامه داد برو بهزیستی خیلی‌ گریه کردم که شوهرم قبول نمیکنه 

گفت پس آزمایش جدید می‌نویسم ی سری دارو داد ارولوژیست بهش.ازمایش آخرش دید نامه داد.بهش گفتم قبول نکرد.10روز بعدش کارای اداریش تو بیمارستان انجام دادم 

حالا هر کاری میکنم قبول نمیکنه 

میگه زندگیمون ب حاشیه میره 😭ما که خودمون جنین داریم میگم اونا بدرد نمیخورن ضعیفن 

اگه تا شهریور قبول نکرد بعداز شهریور انشاالله برم انتقال ببینم چی میخواد خدا برام 

فدات شم آخه عکس رنگی گف مایع هیدرونیست والامن ازخدا بودبادراوردن لوله اگ درست میشه دربیارم بلاتکلیفم ...

تا حالا هیسترو هم شدی بابت این مایه ؟

آره امکان داره 

انشاالله معجزه ای خدا شاملت بشه 

معجزه های مثل کاربر آسمان ابی مثل لیلا 🥹

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

قبول باشه عزیزم ممنون میشم منم تو دعاهاتون باشم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
انشاالله عزیزم نه خواهر.هذینه ها خیلی زیاد شده لعنت بهش ی انتقال 15.20ملیون کاش میشد

عزیزم میفهمم چی میگی من که دیگه کمرم شکست همش قرض میکنیم حقوق میگیریم پس میدیم هزینه پانکچر ۴۵ میلیون شده تو مرکز مام 

فقط خدا به داد مردمی برسه که هم مشکل ناباروری دارن هم مشکل مالی

آترین همیشه به یادتم واقعا حکمت خدارو نمی‌فهمم فقط ازش میخوام یه جوری دلتو شاد کنه که اون همه سختی که کشیدی رو بشوره ببره

۱۷ سالشه سرطان تو بدنش پخش شده کارش نمیتونیم بکنیم دیگه

از لطف خدا نا امید نباش خواهر به حق نوجوون امام حسین پسرت شفا پیدا میکنه 

خدا بزرگه 

2810