2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042705 بازدید | 684270 پست
ممنون گلم😘😘😘.اره ۸ روزه بدنیا اومده هنوز بخیه هام خوب نشدن..دلارام گذاشتمش..

مبارک باشه خدانگهدار باشه زیرسایه پدرومادر ان شاءالله 

نامدارباشه خانم گل.

بخیه کشیدن هییچ دردی نداره

فقط حتما اگر آمپول انوکسا دادبزن ویتامین هاتو ادامه بده

کلسیم حتما حتما بخور.

اگر شیرت کم بود شیرافزا بخور.مایعات زیادبخور چای کم رنگ آب سیب.شیر زیادمیکنه آناناس نخور نفخ زیاد دخملمون اذیت میشه.تغذیه خوب داشته باش

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
حرف شماهم درسته ولی فکر کنم اینبار باید آزمایش ایمنی بدم و اگه لازم باشه سرم بگیرم،دیگه این آخرین کا ...

به نظرم چون جنین داری رحم و بدنت رو آماده کن

انشاالله که الان مامانی.کاربری لیلا روز ۱۱ منفی بود ولی آزمایش مثبت شد

اگر خدای ناکرده منفی بودی به این فکرکن که وقتی دحم و بدن رو اماده کنی با همونی که داری شاید مثبت بشی و نیاز به داروی اضافی پانکچر نباشه

اگر خدای ناکرده اونوقت نشد برو پانکچر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونی خودتون دوتایی باید شرایط رو بسنجید. ولی من موافق تسلیم و انصراف نیستم. اطرافیان منم همش میگن ...

ماهم مثل شما، شش سال همه کاری کردیم تا آی وی اف نکنیم که آخر منجر شد به همین! 

درسته! منم آدمی نیستم که بتونم کلا بیخیال بشم با اینکه زود خسته میشمو غر میزنم ولی مجبوریم ادامه بدیم ولی حداقل یه بار باردار نشدم دلم خوش بشه

به نظرم چون جنین داری رحم و بدنت رو آماده کنانشاالله که الان مامانی.کاربری لیلا روز ۱۱ منفی بود ولی ...

چیکار باید بکنم عزیزم؟ رحمم که دکتر میگه عالیه، اینبار کلی اب انار خوردم، پیاده روی کردم، خراش انجام دادم، دیگه فکر نمیکنم کاری از دستم بربیاد

ماهم مثل شما، شش سال همه کاری کردیم تا آی وی اف نکنیم که آخر منجر شد به همین! درسته! منم آدمی نیستم ...

ان شالله خیلی زود ی بارداری پایدار داشته باشی و نی نی گلتو بغل کنی😍

گفت پیغمبر که چون کوبی دری

عاقبت زان در برون آید سری😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنین! من یه جنین دیگه دارم، به نظرتون شهریور انتقال بدم و اگر ...

آتی جانم🥲 اول که ایشالا آزمایشت مثبت میشه.

ولی اگر خدایی نکرده نشد به نظر من فورا آزمایشات ایمنی رو تکمیل کن. اولش بهت دارو میده طبیعی اقدام کنی. تو این مدت حتما یه مکمل مثل فرتیل اید بخور مردانه شو برای همسرت هم بگیر. من  تقویتی نخوردم تو اشتباه منو تکرار نکن. سه ماه زمان بده به خودتون برسید بعد مجدد پانکچر کن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آتی جانم🥲 اول که ایشالا آزمایشت مثبت میشه.ولی اگر خدایی نکرده نشد به نظر من فورا آزمایشات ایمنی رو ...

باشه عزیزم ولی اگه منظورت از دارو برای ایمنی، پردنیزولونه که الان برای این انتقالمم میخوردم! خودت در چه حالی،خوبی؟ 

باشه عزیزم ولی اگه منظورت از دارو برای ایمنی، پردنیزولونه که الان برای این انتقالمم میخوردم! خودت در ...

نه داروی قوی تر مثل تاکرولیموس

پردنیزولون خیلی موثر نیست مخصوصا بعد انتقال خیلی دکترا زودتر شروعش می کنن تا موعد انتقال اثرش رو بذاره. 

منم می گذرونم چاره ایی ندارم یک جورایی منتظر معجزه ام.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چیکار باید بکنم عزیزم؟ رحمم که دکتر میگه عالیه، اینبار کلی اب انار خوردم، پیاده روی کردم، خراش انجام ...

من برای انتقال دوم ایمنی و انعقادی رو داده بودم که نشد

و چون کیست آندومتریوز داشتم سیکل قبل از انتقال آمپول وریال پپتیل بهم زدن که نگو این قند رو میبره بالا و همزمان پردنیزلون هم داد که اونم میبره بالا .بدون اینکه متفورمین بده

دست تقدیر باعث شد انتقال سوم دکترم تغییرکنه .ایشونم به خاطر کیست آمپول رو داد با این تفاوت که متفورمین هم داد گفت چون کورتون قند میره بالا.اینجا بود که من متوجه خطای انتقال قبلی شدم

از سه ماه به انتقال هم رژیم مخصوص آی وی اف رو که طب سنتی بهم داده بود رعایت کردم. به همراهش هم یه شربت گیاهی داده بود برای کبد بود.

یه بنده خدایی بود که چندین بار آی وی اف ناموفق داشت فقط چون شنیده بود من پیش فلان دکتر طب سنتی رفتم ایشونم رفته و همون رژیم رو انجام داده و مثبت شده.

ولی خبر نداره من هم آی وی اف کردم.همه فکرمیکنن طبیعی هست😉

درکنارش هرشب روغن نارگیل درون ناف ریختم ودور ناف رو چرب کردم

زیر دلم هم با روغن سیاه دانه

۷کیلوهم وزن کم کردم

من برای انتقال دوم ایمنی و انعقادی رو داده بودم که نشدو چون کیست آندومتریوز داشتم سیکل قبل از انتقال ...

وای چقدر نکات کلیدی اینجا گفتی ،دمت گرم واقعا 

کاش این اطلاعات زودتر میدونستم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شالله خیلی زود ی بارداری پایدار داشته باشی و نی نی گلتو بغل کنی😍گفت پیغمبر که چون کوبی دریعاقبت ...

آلا جان به یاد شما و فردایی روشن اومدم اینجا.

الهی زودتر خبر نی نیهاتون رو بیاد بدید خوشحالمون کنید

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام

من امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب فرشته کوچولوم تشکیل شده بود بخدا تو اون لحظه همش بفکر شماها بودم از باب الحوائج امام حسین خواستم تمام منتظران خیلی زود مثل من دلشون  شاد بشه

فردایی روشن . سپیدار جوجو . Alaae . Rose 710 . Atitalebi

رادیس۱۲ . Nesa66  و بقیه دوستان که تو این تایپیک هستند

2810