2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042813 بازدید | 684273 پست
آفرین توقوی هستی میفهمم چی میگی آدم ناراحت میشه بچس دیگ بی قراری میکنه انشاءالله درست میشه نگران نبا ...

امروز بعد از مشاوره اومدم.رو ی سینه کار کردم.گرفت سیر خورد.خیالم راحت شد.از شوق فقط سوره میخوندم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله سبب ساز بشه براتون. اگه ممکن بود برا همسرتون سلنا پلاس و ویتامین ای هم اضافه کنین. ال کارن ...

ممنون عزیزم

این مسیر واقعا سخته من بعد دوتا پانکچر و دوتا انتقال موهای سرم شده 1/3،همش ریخته از نظر روحی هم خیلی آسیب دیدم،امیدوارم این دفعه نتیجه بگیریم

اره واقعا..امروز رفتم پیش مشاور..گفت حتی شده با سرنگ و قطره چکون و فنجان شیر.شیر بده ب بچه ت ولی شیش ...

ای جان مبارک باشه گلم نی نی بدنیا اومد چند وقتشه

اسمش چیه جوجه کوچولو

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره واقعا..امروز رفتم پیش مشاور..گفت حتی شده با سرنگ و قطره چکون و فنجان شیر.شیر بده ب بچه ت ولی شیش ...

تبریک میگم عزیزم❤️🤩

آفرین بهت 

خیلی عالی شد🤩

واقعا برات خوشحالم

به نی نی که شیر میدی منتظرا رو دعا کن🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

ای قربون نی نی جون گفتنت

اینطور تعریف کردن قسمت همه ایشالا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
تبریک میگم عزیزم❤️🤩آفرین بهت خیلی عالی شد🤩واقعا برات خوشحالمبه نی نی که شیر میدی منتظرا رو دعا کن� ...

قربوت گلم..

چشم‌نازنینم🥰

اگه بدونی مامانم چقد ذوق کرد..چون میدید شبا چطو‌اذیت بودم.گفتم دیگه دیسک کمر و گردنو میگیرم..داغون بودم.گریه نی نی هم عصبیم میکرد هم ناراحت میشدم

ممنون گلم😘😘😘.اره ۸ روزه بدنیا اومده هنوز بخیه هام خوب نشدن..دلارام گذاشتمش..

به به چه اسم قشنگی خوش نام باشه انشاالله 

بحق همین روزهای عزیز خداوند نگهدار فرشته کوچولوت باشه

سلام دخترا خوبین عذاداریتون قبول باشهآنروز جاتونخالی نذری قیمه پختم به یادتون بودم براتون دعاکردم.م ...

😍😭🫂

قبول باشه عزیز دلم 

ممنون که به یادمون بودی اجرت با اقا امام حسین ع

انشالله بهترین برای شما و بچه های نازنینت رقم بخوره ✨💗

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزماین مسیر واقعا سخته من بعد دوتا پانکچر و دوتا انتقال موهای سرم شده 1/3،همش ریخته از نظر ر ...

ان شالله ان شاالله 😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزماین مسیر واقعا سخته من بعد دوتا پانکچر و دوتا انتقال موهای سرم شده 1/3،همش ریخته از نظر ر ...

ببخشید دارو رو اشتباهی تایپ کردم سلنا پلاس. منظورم سلنیوم بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من همیشه دوفاستون رو که قطع میکردم پس فرداش پریود میشدم الان ۵ روزه قطع کردم هیچ خبری نیس. همون روز دوم ی لک دیدم و تمام. حاالمم جسمی خیلی بده همش خستم حالت تهوع میگیرم سریع، ببخشید روده هم ریخته بهم.

کسی می دونه از چی می‌تونه باشه مشکل؟

تا حالا اینجوری سابقه نداشته

2810