2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043069 بازدید | 684285 پست
کسی بادکترطرازی و رزاقی بوده؟ تجربه دکترا در چ حدیه؟ تواین تاپیک سال‌های گذشته خیلیا تعریف این دوتاد ...

اما بازم بهت میگم به مام سر بزن کاشکی بتونی تو مرداد که دکتر نصر میاد بری پیشش یعنی واقعن کار بلده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی ولی خداییش از یه دکتر زنان بیشتر همه چی رو چک میکنه من حتی ازمایش اسسپر ...

انشاءالله ک این دفه خدامیخوادبرات عزیزم. یعنی دکتر زرنانی ازمایعی ک تورحمم جمع شده چیزی سردرمیاره ب نظرت؟ 

دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی ولی خداییش از یه دکتر زنان بیشتر همه چی رو چک میکنه من حتی ازمایش اسسپر ...

انشاءالله ک این دفه خدامیخوادبرات عزیزم. یعنی دکتر زرنانی ازمایعی ک تور ح م م جمع شده چیزی سردرمیاره ب نظرت؟ 

هفته ی چندمین اگه سونو ان تی دادین دقیقش وونو زایمانم با تاریخ ان تی میزنن

هفته ی ۲۱ اره عزیزم دادم با پریودم برابر 

ممنونم که جواب دادی 

خدا شوکه مون کرده بعد چند سال ناباروری تو ماهی که نه رابطه ی درست حسابی بوده و نه تخمک خوبی بهمون نی نی داده🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رکسانا جون تو میگفتی دکتر برات سرم نوشته به خاطر بیماری ،منظورت از بیماری همون اگزما بود ،چون یادمه ...

عزیزم منم گاهی دستام اگزما میزنه خیلی کمه ولی گاهی هست یعنی رو انتقال تاثیر داره؟

چرا خیلی کارا کردم ،خیلی ویتامین مصرف کردم ،طب سوزنی رفتم و.... برای من تنها چیزی که تأثیر داشت همین ...

ممنونم عزیزم 

می‌خوام برم dhea+کوکیوتن +اوابوست بگیرم 3ماه بخورم تو این دوران اقدام طبیعی هم داشته باشم

اصلاح سبک رو خودم چند ماهه دارم ولی همسرم تازه شروع کرده 

امیدوارم که جواب بده

الان باردارید؟

دو شنبه پیش رفتم سونو و ساک جنین رو دیدم به قطر ۹ میلی متر و شنبه سونو بشم که قلبش تشکیل شده یا نه؟ 

بتام خیلی دیر بالا رفت برای همین خیلی نگرانم که نکنه رشد نکرده باشه انشاالله امام حسین شفاعت منو بکنه چون دیگه کاری نمونده که نکرده باشم

2810