2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042979 بازدید | 684278 پست
الهی آمین عزیزم آزمایش های مخصوص بیماری شماچیه؟ من صورتم دوطرف احساس میکنم لک سفید دارم چ آزمایشی بد ...

ازمایشی بابت بیماریم ننوشت چون من روی زانوم کامل.ازمایش انعقادی و ژنتیکی  نوشت دکتر زرنانی ک چندتاش قرمز بود اماگفت چون تخمک اهدایی اختلالی براانتقال نداری ازنظرانعقادی

فدای دل مهربونت عزیزممنکه قابل نیستم ولی دعاگوتون هستم

قربونت برم خیلیم قابلی توخیلی مهربونی آتی جونم خیلی قلب پاکی داری ازنوع کلماتی ک استفاده میکنی  اینارودریافت کردم مثل ی بچه معصوم وپاکی.ازخدابهتریناروبرای تو وبقیه دوستان میخوام. ذکرصلوات هر روزبفرست  چن روزپیش توخاب ذکرصلوات دیدم ک فک کنم روی پرچم ایران بود نمیدونم شایدنشونه باشه ک این ذکروزیادبگیم حاجت بگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایشی بابت بیماریم ننوشت چون من روی زانوم کامل.ازمایش انعقادی و ژنتیکی نوشت دکتر زرنانی ک چندتاش ...

ممنون رکساناجان. ان‌شاءالله بهترینادرانتظارته. عزیزم مگه چن سالته ک تخمک اهدایی گرفتی

ازمایشی بابت بیماریم ننوشت چون من روی زانوم کامل.ازمایش انعقادی و ژنتیکی نوشت دکتر زرنانی ک چندتاش ...

اولین بارته میخوای ای وی اف کنی؟ دکتر زرنانی کجاست؟ دکتر خوبیه؟ علم سوادش درچ حدیه عزیزم؟ 

ممنون رکساناجان. ان‌شاءالله بهترینادرانتظارته. عزیزم مگه چن سالته ک تخمک اهدایی گرفتی

من 28سالمه و5ساله بچه میخوام دوسال اول مشکل ازهمسرم بود منتها انقد دکترا همزمان باهمسرم بهم دارو دادن ک ذخیره منم ب شدت پایین اومد

اولین بارته میخوای ای وی اف کنی؟ دکتر زرنانی کجاست؟ دکتر خوبیه؟ علم سوادش درچ حدیه عزیزم؟

نه عشقم من باراول یه اهدایی گرفتم ک 3بسته جنین داد انتقال اول مثبت شد و سقط دوتابعدی منفی بازم پارسال جنین گرفتم ماه قبل انتقال دادم و منفی شد.این پنجمین انتقالم میشه دیگه

من 28سالمه و5ساله بچه میخوام دوسال اول مشکل ازهمسرم بود منتها انقد دکترا همزمان باهمسرم بهم دارو داد ...

ای وای امان ازاین داروهای هورمونی عب نداره عوضش خیالت راحت تخمک سالمیه بیماری ب ارث نمیرسه بهش والاماهادیگ بااین داروها داغون شدیم 

تهرانه عزیزم بیمارستان امید.خیلی دکتر باسوادیه همه دکترا تهران فقط اونو قبول دارن

ممنون عزیزم. دارم تحقیق میکنم ببینم کارم دست کدوم دکتر گره گشایی میشه البته اول خدا. ان‌شاءالله ک دکترعلیرضایی بتونن باعلمی ک خدابهشون داده مشکلموحل کنن 

ممنون عزیزم. دارم تحقیق میکنم ببینم کارم دست کدوم دکتر گره گشایی میشه البته اول خدا. ان‌شاءالله ک دک ...

دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی ولی خداییش از یه دکتر زنان بیشتر همه چی رو چک میکنه من حتی ازمایش اسسپرم همسرمم چک کرد حتی نتیجه هیستروسکپی رو چک کرد من هیچوقت انتقالام کنسل نشده بدنم براانتقال عالیه حتی 25کیلو هم کم کردم اماخب فعلا خدابرام نخواسته

کسی بادکترطرازی و رزاقی بوده؟ تجربه دکترا در چ حدیه؟ تواین تاپیک سال‌های گذشته خیلیا تعریف این دوتاد ...

بنظرم دکتر رزاقی از ایران رفتن متخصص کسایی بود که سقط مکرر داشتند فقط سقط مکرر 

دکتر طرازی هم خیلی دکتر خوبیه من پیشش رفتم اینقدر دکتر آرومیه که نگو البته اگر ایران باشه چون من پارسال میخاستم برم ایران نبود

2810