2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042705 بازدید | 684270 پست
آخی عزیزم، چرا قبول نمیکنن مشکل اصلی اسپرم هست؟

خود مادر شوهرم سعیدو بعد دوسال باردار شد

میگه دعا گرفتم چِل بری کردم و فلان...

کلا به دکتر اعتقادی نداره🥲 میگه همه ی اینا وسیله ای برای رسیدن به خواسته هامونه...

منم دلشو نمیشکنم اعتقاد ندارم ولی خب حرفشم گوش میکنم بالاخره مادره

شناختی از اسپرم نداره فک کنم🤭

ولی خب رو اصل ماجرا فرقی نداره ، با اسپرم اهدایی هم منفی شدم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جون چندسالته؟

عزیزم بقول دوستان سنی ندارم متولد ۷۷ هستم

ولی خیلی از ازدواجم گذشته 

۱۰ ساله بچه میخوام اقدام کردم نشده

کلا رسم داریم زود ازدواج میکنیم متاسفانه...

منم مجبور به ازدواج شدم وگرنه به رسم نگاه نمیکردم😁🙈

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میفهممت🥲🫂ولی من هنوز کودک درونم فعاله😁❤️

چقدر خوب آفرین خداروشکر😍 خیلی خوبه آدم خودشو کنترل کنه.. چون انشالله این روزا تموم شه و نی نی بیاد یه مامان شاد و پر انرژی میخواد. با غصه خوردن الکی فقط خودمونو افسرده میکنیم

من قبلا زیادی از حد خوش خیال و شاد بودم خیلیم لوس بودم😂 یه آمپول برا سرماخوردگی میخواستم بزنم شوهرم میومد دستمو میگرفت که نترسم😂 تازه اشکمم در میومد😐

اما برا پانچکر تند تند آمپول میزدم با لبخند🥲 و بدون هیچ ترسی! شوهرم یبار گفت چقدر عوض شدی دیگه واقعا مامان شدی💔 چون قوی شدی دیگه...🥲

الانم وقتایی که شوهرم کنارمه مثل قبل میشم چون تا ببینه من تو خودمم اونم حالش بد میشه منم نقش بازی می‌کنم...

ممنون عزیزم ♥️ اواخر مرداد مجدد میرم تو سیکل اهدایی خدا بخواد مثبت بشم

عزیزم دلم خیلی روشنه برات مطمئنم خدا کمکت میکنه و بزودی میای خبر بارداریت بهمون میدی😍 انشالله با اولین انتقال مثبتی🙏🩵

اصلا ناامید نشو بیخیال نشو میدونم سخته اما انشالله نی نیت بیاد بغلت تموم این روزا یادت میره

سلام احوال شما.خوبین؟؟ نی نی خوبه؟؟. شما هنوز حالت تهوع داری؟

سلام عزیزم

قربونت. نی نی شما خوبه؟

یه مقدار دارم

بیشتر بی اشتها هستم

واینکه هنوز مثل سر بچه اولم نشدم که از بوها وغذاها بدم بیاد‌فکرکنم هنوز مونده😊

شما چه خبر؟ 

عزیزم شما که خودتون باردار شدین، سونو که میکردین بدون دارو فولیکول داشتین؟ من اگه انتقالهام نتیجه ند ...

من قبل از اقدام جدی با دکتر ینی همین iui/ivf همیشه فولیکول غالب داشتم، اصلا اولین بار که رفتم مشاوره iui فرستادنم سونو ببینن وضعیتم چطوره یادمه روز ۱۶ سیکلم بود،بدون هیچ دارویی یه فولی ۲۰ داشتم دکتر گفت فردا صبح بیا برای تزریق که من نرفتم! 

ولی متاسفانه ثمره ی  تمام این دوا درمونا برام پلی کیستیک شدن بود! 🤦‍♀️💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خونه ی مادر شوهرمم ..بعد امروز همسایشون رو صدا زد رو نافم رو لیوان انداخت :)بنظرتون خوبه؟من شدم موش ...

فاطمه اگر همون بادکش منظورته خوبه 

ان شا الله به زودی دلت شاد بشه عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من قبل از اقدام جدی با دکتر ینی همین iui/ivf همیشه فولیکول غالب داشتم، اصلا اولین بار که رفتم مشاوره ...

چه بد! ولی دیگه که بدون دارو سونو ندادی چند وقته،شاید هنوزم داشته باشی.

خیلی حالم بده نساجون، دلم مرگ میخواد، چرا زیر بار این همه فشار هنوز زنده ایم!!!!

من ویتیلیگو دارم عزیزم .لکه های سفید روی بدن.اگزمام رو دید اماگفت برا استرس .درکل دکتر زرنانی میگفت ...

به نظرت برای منم سرم میداد اگه میگفتم اگزما دارم ؟ 

ولی پردنیزولون با همون شرایطی که میگی نوشته بود برام 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😍😍😍 چقدر قشنگخدا حفظش کنه براتون عزیزم منم یکماه فرصت دارم بتونم درست میکنم ..اگ تازشو پیدا نکردم ...

ممنون عزیزم 

تازه شو پیدا نکردی خشکش رو بکوب یه قاشق بریز لیوان آبجوش بریز دم بکشه صافش گن عسل بزن بخور دمنوشش رو بخور فقط زیاد نخور که فشارت بالا نره

ان شالله نتیجه بگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بد! ولی دیگه که بدون دارو سونو ندادی چند وقته،شاید هنوزم داشته باشی.خیلی حالم بده نساجون، دلم مرگ ...

این ماه میرم سونو روز ۱۴ سیکلم ببینم چطوریه اوضاعم. ولی دیگه دور درمانو خط کشیدم که بی فایده است.

واقعا سخته.

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم بقول دوستان سنی ندارم متولد ۷۷ هستمولی خیلی از ازدواجم گذشته ۱۰ ساله بچه میخوام اقدام کردم نشد ...

ای جونم تو ک ازمنم کوچیکتری چقد زود ازدواج کردی ماهم دختر رو زود شوهرمیدن  من 10ساله ازدواج کردم و 18ساله بودم و بهم میگفتن ترشیدی🤣🤣🤣🤣امیدوارم امروزامام حسین پیش خداضامنت بشه ک دلت شاد بشه عزیزم

2810