2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
منم وقتی بقیه رو میبینم که به راحتی و با برنامه ریزی باردار میشن،حتی همون تاریخی که میخوان میشه یا ف ...

بله این برای منم جالبه تاریخ تولد تنظیم میکنن🤭🤭🤭🤭

قربون خدا برم چه چیزای راحتی برامون آرزوی دست نیافتنی شده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم تعزیتون قبول ببخشید کسی بوده همسرش آزواسپرمی(اسپزم صفر) بوده ولی باردار شده؟

اینجا قبلا از بچه های تاپیک بودن همسرشون آزو اسپرم بود ،اتفاقا دوتاشونو یادمه دوقلو باردار شدن 

اینجا قبلا از بچه های تاپیک بودن همسرشون آزو اسپرم بود ،اتفاقا دوتاشونو یادمه دوقلو باردار شدن

توروخدا؟

چقدر امیدوارم کردین خدا حاجتتونو بده به حق امام حسین 

بخدد شب و روزم شده گریه و زاری 

دکترا جوابمون کردن میگن جز اهدایی چاره ای نیست ولی من به معجزه خدا ایمان دام

ای که دستت میرسد کاری بکن...
بله این برای منم جالبه تاریخ تولد تنظیم میکنن🤭🤭🤭🤭قربون خدا برم چه چیزای راحتی برامون آرزوی دست ن ...

میگه که وقتی رفتم اون دنیا قبل این که خدا بگه چرا من بهش میگم چرا؟؟؟

توروخدا؟چقدر امیدوارم کردین خدا حاجتتونو بده به حق امام حسین بخدد شب و روزم شده گریه و زاری دکترا جو ...

آخه تا حالا ای وی اف کردین ؟

آخه آزو اسپرم هم باشه قبل ای وی اف کردن که نمیگن اهدایی چون نهایتش دیگه تسه انجام میدن 

والا یکی از کاربرا بود یادمه آزو بودن حالا خودشم تخمک ضعیف بود و چندتا مشکل دیگه ،دوقلو دختر و پسر شد یعنی واقعا معجزه بود 

تو این تاپیک که تا حالا زیاد بودن با آزو اسپرمی باردار شدن

آخه تا حالا ای وی اف کردین ؟آخه آزو اسپرم هم باشه قبل ای وی اف کردن که نمیگن اهدایی چون نهایتش دیگه ...

تسه هم منفی شد گلم 

الان داریم طب گیاهی استفاده میکنیم توکل بخدا

به به خوش به سعادتشون انشالله قسمت همه چشم انتظارها

میگه که وقتی رفتم اون دنیا قبل این که خدا بگه چرا من بهش میگم چرا؟؟؟

😂😂😂😂حالا خدا با این همه امتحان کردنش قربونش برم طلب کار هم هست ؟

😂😂😂😂حالا خدا با این همه امتحان کردنش قربونش برم طلب کار هم هست ؟

🥲 الان وضعیت من خیلی داغونه 

اصلا انگار یه کافر به تمام معنا شدم🫣

دیگه انگار چیزی رو قبول ندارم 

ولی دیشب.... انقد گریه کردم باهاش حرف زدم ازش خواستم معجزه کنه...

جدیدا باز حالم خیلی بده 🥲

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تسه هم منفی شد گلم الان داریم طب گیاهی استفاده میکنیم توکل بخدابه به خوش به سعادتشون انشالله قسمت هم ...

نگران نباش گلم ،انشالله که میشه ،خدا بزرگه 

اگه چیزی تو قسمتمون باشه بلاخره میشه ،اگرم خدایی نکرده نباشه که هیچ ،ولی ما داریم تلاشمون رو‌میکنم انشالله خدا هم کمکمون می‌کنه 

اصلا ناامید نشو ،زیادم به حرف دکترا اهمیت نده ،تلاش کن ،گریه رو هم بذار کنار ،به غیر اینکه مریضت کنه و انرژیت رو بگیره کاری نمیکنه 

نگران نباش گلم ،انشالله که میشه ،خدا بزرگه اگه چیزی تو قسمتمون باشه بلاخره میشه ،اگرم خدایی نکرده نب ...

قبلا خیلی ناامید بودم ولی تازگیا روزنه امیدی تو دلم هست 

خدا خودش به داد دلمون برسه چشم انتظاری خیلی سخته هر ماه که میبینم خبری نیست خودمو شوهرم داغون میشیم 

بمیرم برا دلش. بیچاره همش غصه منو میخوره😔

ااای جاااااان دلم. چقددددد خووووووب.حتما برو ، ان شاالله حاجت روا برگردی😍امسال خییییلی ناراحت بودم ...

دورت بگردم 🥹🫂

قسمتم باشه میرم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه الان ی چیزی یادم افتاد من قبلا مثل توبودم مدام مریض میشدم ی آزمایشی بود ب اسم As0ک بالابودن نم ...

باشه عزیزم شات گرفتم ممنون ازت😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲 الان وضعیت من خیلی داغونه اصلا انگار یه کافر به تمام معنا شدم🫣دیگه انگار چیزی رو قبول ندارم ولی ...

فاطمه جان نمیدونم هر چقدرم ای وی اف تو‌ منفی شده تا حالا بازم دلم برات روشنه ،احساس میکنم خدا خیلی خوب سورپرایزت می‌کنه 

منم تو عزاداری که این روزا هست هر چقدر می‌خوام دعا کنم نمیتونم ،نه اینکه اعتقاد نداشته باشم ولی چون تا حالا صدامو نشنیده‌ حس میکنم بازم نمیشنوه بی فایده است ،اگه شنیده بود تا حالا باید یه کاری میکرد

عزیزم انشاءالله قسمتته😍😍😍 انشاءالله دست پربرمیگردی التماس دعاواسه هممون فاطمه عزیزم

♥️🫂

فداتشم مهربون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810