2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042979 بازدید | 684278 پست

دوستانی ک ای یو ای کردید حموم مشکلی نداره ؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها..دخترم سه روزه ک مدفوع نکرد..نمیدونم چکار کنم..خیلی ناراحتم براش..کسی تجربه اینجور داره؟ فقط ...

ماهور جان ،دختر خواهرم اینجوری شده بود ۱۳ سال پیش ،اینقدرم تو بیمارستان دکترا ما رو ترسوندن ،بعد دیدیم هیچ مشکلی نبوده خود به خود درست شد 

والا اینجور مواقع قدیمیا یه ذره کره میدادن به بچه ،الان دیگه نمی‌دونم چیکار میکنن 

ولی مشکلی نیست نگران نباش خیلی از بچه ها اینجوری میشن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها هر کی در مورد پست قبلی من اطلاعی داره لطفاً بگه خیلی ضروریه 

در مورد قرص sitagliptin 100mg

و قرص Quercetin 400 mg

دوستانی ک ای یو ای کردید حموم مشکلی نداره ؟

معمولا بعد نزدیکی که احتمال باردار شدن هست میگن با آب گرم دوش نگیرید چون جنین از گرما خوشش نمیاد 

ولی با آب ولرم مایل به سردی دوش بگیر ،سردم نباشه ها ولی گرم نباشه دیگه 

خودم تا حالا ای یو ای نکردم عزیزم ،اینارو می‌دونم ،بازم دوستایی که ای یو ای کردنم میان میگن

بچه ها هر کی در مورد پست قبلی من اطلاعی داره لطفاً بگه خیلی ضروریه در مورد قرص sitagliptin 100mgو قر ...

سلام عزیزم 

قرص اولی که یه مدل متفورمینه 

و دومی هم برای بهبود عملکرد تخمدانها با تنظیم هورمون ها در سیکل براتون تجویز شده

هردو دارو بطور غیر مستقیم برای تنظیم هورمونها و تقویت تخمدان و تشکیل فولیکول با کیفیت هست.

سیکل پانکچر هستید یا انتقال؟

در هر دو صورت تنظیم هورمونها مهمه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم قرص اولی که یه مدل متفورمینه و دومی هم برای بهبود عملکرد تخمدانها با تنظیم هورمون ها در س ...

سیکل انتقالم مهتاب جان 

اون اولی رو گفته سه ماه قبل انتقال 

دومی رو گفته دو ماه قبل انتقال مصرف کن 

دکتر زنانم گفت ببین اگه واجب نباشه سه ماه انتقال رو به خاطر اینا به تاخیر ننداز چون ما اینارو به مریضا نمیدیم 

الان نمی‌دونم چیکار کنم 

آخه من دیابت نداشتم توی آزمایشهای روتین‌ که همیشه برای ای وی اف میدادم الان نمی‌دونم چرا اینارو برام نوشته 

سلام عزیزم قرص اولی که یه مدل متفورمینه و دومی هم برای بهبود عملکرد تخمدانها با تنظیم هورمون ها در س ...

تازه مهتاب جون sitagliptin رو اصلا ننوشته روزی چندتا باید بخورم ،دکتر خودمم گردن نگرفت الان اصلا نمی‌دونم روزی چندتاست؟

اون یکیم که اصلا تو شهر ما پیدا نمیشه 

ایمونولوژیستا همیشه داروها رو نسخه نمیکنن ،میفرستن دکتر زنان نسخه کنه ؟ دکتر من که اصلا قبول نکرد 

اینجا دکتر زرنانی برای کسی قرص Quercetin 400 mg قرص Sitagliption 100 mg تجویز کرده ؟ اینا برای چی ه ...

برا من فلوکسید اویل و سیتاگیلیپتین نوشته بود. دو ماه قبل انتقال باید بخورم. دفعه پیش ک دکتر رفتم برا شروع سیکل چون اینارو نخورده بودم شروع نکرد برام و دو ماه عقب انداخت 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینجا دکتر زرنانی برای کسی قرص Quercetin 400 mg قرص Sitagliption 100 mg تجویز کرده ؟ اینا برای چی ه ...

فک کنم فقط برا قند نیس. چون منم قندم مشکل نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تازه مهتاب جون sitagliptin رو اصلا ننوشته روزی چندتا باید بخورم ،دکتر خودمم گردن نگرفت الان اصلا نمی ...

برا من اینو روزی ی دونه نوشته قبل ناهار. 

فک کنم فقط برا قند نیس. چون منم قندم مشکل نداره

آها پس برای توام نوشته ؟ خدا خیرت بده که جواب دادی 

پس دکتر تو میگه باید بخوری ؟ برای من یه ننه من غریبم بازی درآورد حس میکردم بمب اتم دارم تو دستم به جای نامه دکتر 

برا من اینو روزی ی دونه نوشته قبل ناهار.

برای توام ۱۰۰ mg هستش ؟ 

پس منم روزی یکی بخورم تا چهارشنبه زنگ بزنم ببینم چی میگه 

به نظرت زنگ بزنم راهنمایی میکنن؟

از الان شروع کنم میشه یا باید حتما قبل ناهار باشه ؟

معمولا بعد نزدیکی که احتمال باردار شدن هست میگن با آب گرم دوش نگیرید چون جنین از گرما خوشش نمیاد ولی ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی😘😘

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
2810