2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
عزیزم ممنونم از حرفهات و دلداریت.. مرسی که درکم کردی درسته شایدم منظوری نداشته باشن بعضیا ولی چون دف ...

عزیز دلم اینو مادر بزرگ خدا بیامرزم وقتی پدر مادرم جدا شده بودن و من خیلی بی تابی میکردم بهم گفت

همیشه ک میرم حموم غسل « صبر » میکنم ، بنظر خودم که این ارامشی ک دارم رو مدیون این غسلم...

شایدم قدرت تلقین باشه ولی یه مدت امتحان کن انشالله جواب بده🫀😘

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چه جالب .ان شاالله که سری بعدی حتما نتیجه بگیری و راحت بشی از این درمانها .حالا کی به سلامتی میخوای ...

ممنون مهربونم 🫀

بهم گفت یه ماه استراحت کن ماه بعدی بیا..

ک میشه اواخر مرداد ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ان شاالله ان شاالله .😍😍الهی عزیزم انقدر که تو فکر هستی خواب میبینی ان شاالله که خیر

خخخ همیشه خوابای قشنگ تر میدیدم 😁

سهم منم از مادر شدن شده این خواب ها🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکل بخدا انشاءالله این دفه مامان بشی. میدونی من سرچی میگم آز بده توگفتی بی‌بی یکیش هاله انداخت بعدم ...

اره راست میگی 🤨🤍 

خودمم همش بهش فکر میکنم...

گاهی میگم خب شاید اون بیبی چکه ، مثبت کاذب داده !

اخه چطور میشه فقط یه بیبی هاله بده فرداش ک بزنم هیچی ب هیچی

بلاخره از ۲۰ تا بیبی شاید یکیش خراب باشه

اینا همه فکرای منه نمیدونم کدوم درسته...

اما به هرحال اینبارم iui میکنم شاید تحلیل هام درست باشه 😄

چشم عزیزم 😍🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سنش ۲۰تا۳۲ سال باشه با قد و وزن مناسب گروه خونی مثبتیک فرزند سالم داشته باشه و سابقه سقط نداشته ب ...

ممنون عزیزم ♥️ 

برای یکی از فامیلام پرسیدم چون بهم گفت تو ک میری مراکز ناباروری ببین کسی رحم اجاره نمی‌خواد ‌‌..

ولی سنش بیشتر از این هاست ... ۳ تا بچه داره 

گمون نمیکنم مناسب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربون محبتت چرا مزاحم تو مراحمی عزیزدل فاطمه شب روضه حضرت رقیه انقد دعات کردم انشالله نتیجه بگیری 🌹 ...

مرسی قشنگم 🥹🤍 من تا ابد مدیون شماهام انقد ک مهربونید

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره فداتشم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه یادت باشه منم نرمال بود دیگه ازمایش ندادم دکتر هم برام نمی نوشت توی انتقال پنجم ازمایش دادم دیدم ...

وای چه جالب مرسی که گفتی🥹🤍

خدا دخملی هارو حفظ کنه انشالله موفقیت هاشون رو جشن بگیری 🧿 🫀 

میگم شرایط پرولاکتین چی بود یادم رفته..

چند سیکل بدیم فرقی نداره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم🥲❤️انشالله بزودی نی نی دار بشین همه این سختی‌ها تموم بشهخدایی سخته خدا خیلی سخت داره امتحانم ...

هعییییی💔🫂 کاملا میفهمتت ولی حرفی برای تسکین دردت ندارم چون دل خودمم از این حسرت خونِ

فقط خدا بهمون نگاه بندازه..

به هرکی که در آرزوی مادر شدنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم..نی نی پدرمونو درآورده بخدا ۱۰ماهه شدن ولی تواین ۱۰ ماه هرهفته دکتر بودیم...کمکی فقط فرنی ...

نئوزینک بهش بده بهتره ان شاءالله اشتهاش بیشترمیکنه 

سعی کن غذا مزه دارانی کمی .سوپ رقیق باعصاره بلدرچين بهش بده.سیب زمینی شیرین.سرلاک آماده از بیرون بخر .بيسکوئيت  وسرلاک مارک هیپ.زوری بهش نده اندازه دوقاشق هم خورد کافیه بعد دوباره شروع کن.البتا این روش درستی نیست ولی برلش کورتون کو کو ملون بزار موقع غذا بی تاثیر نیست.رنگ ومدل غذاهاش تغیربده ظرف غذا قاشقشو عوض کن بده دست خودش قاشق بگیره.آب سیب هم خیلی خوبه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دست گلت دردنکنه بابت توضیحات قشنگت عزیزم...فقط اینکه معدشون اذیت میشه نمی‌کشه اونو چیکارکنم

نه چرا اذیت بشه؟ دکتر ما میگه تا یکسالگی سعی کنید همه چی به بچه بدید که بعدا بزرگ شد بدنش حساسیت نده. من غذا  دخترم رو از ۵ ماهگی شروع کردم، اول همه چی رو جدا جدا میدادم، مثلا دو سه روز فقط هویج بعد فقط سیب زمینی و... همینجوری ادامه دادم و بعد یکماه دیگه چندتا چندتا با هم درست میکردم. دیگه ۶ ماهگی همه وعده ها غذا میدادم. ولی نوشتم برات هنوز هم فقط غذای میکس شده میخوره.

دخترم تا یکسالگی شدیدا معده درد داشت، یعنی شبی نبود این بچه انقباض معده نداشته باشه و گریه نکنه. الان خدا رو شکر کمتر شده ولی هنوز هم گاهی داره ولی چون بزرگتر شده تحمل دردش هم قطعا بیشتر شده.

حتی یه بار اونقدر حالش بد بود که یکساعت گریه کرد و نمیتونستم آرامش کنم، بعدش آورد بالا. من از ترس بلافاصله بردمش بیمارستان. ولی دکتر چکار کرد؟ هیچی نداد گفت معده درد داره ولی خوب میشه غذاهای سبک بده. توی این ۱۵ ماه من ۱۰۰ بار دخترم رو دکتر بردم. ولی اصلا داروی معده ندادند. گفتند وزن میگیره و غذا خوب میخوره  و دفع هم مشکلی نداره، تحمل کنید تا خوب بشه. دخترم از اول هم کولیک داشت و هم رفلاکس😩

الان هر وقت ببینم واقعا دلش درد میکنه چیزهای نفاخ بهش نمیدم. مثل نخود سبز و لوبیا و این جور چیزها. 

دست گلت دردنکنه بابت توضیحات قشنگت عزیزم...فقط اینکه معدشون اذیت میشه نمی‌کشه اونو چیکارکنم

کم کم بهش بده، زیاد نده، آب رو هم یا یکساعت قبل غذا یا نیم ساعت بعد غذا بده.

الان میتونی بهش سه وعده غذایی صبحانه و نهار و شام و دو تا میان وعده و دو تا هر چندبار خودش تقاضا داره شیر شب بدی. اگه توی طول روز شیر میدی حتما یکساعت بین غذا و شیر حتما فاصله بده.

عزیزدلم انشالله خدا کوچولوت برات حفظ کنه و صحیح و سالم بغلش بگیری 🌹🌹 الان توی رنج نرمال هست ولی با ...

مرسی عزیزم.

برای تیروئید  دیروز فرستاد پیش داخلی که اونم معاینه ظاهری رو گفت خوبه ولی یه سری آزمایش نوشت

2810