2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042825 بازدید | 684273 پست
عزیزم حیف نیست بخاطرهمچین حرفایی خودت آزاربدی میدونم آدم دلش میشکنه ولی بایدتمرین کنی قوی باشی ماهاس ...

درسته عزیزم موافقم باهات

منم تا الان خیلی حرف شنیدم اصلا برام مهم نبود چقدر گیر میدادن هر دفعه بچه بیار چرا بچه نمیاری یا مثلا دفعه بعد دیگه باید بچه دار شده باشی🙄 اصلا برام مهم نبود

یا مادرشوهرم که سنگ تموم گذاشته بود برام تا قبل اینک مشخص نشده بود شوهرم مشکل داره حرف نبود که به من نزنه تازه هر دفعه میگفت پریودی اگه میگفتم اره کلی بد رفتاری میکرد🫠 اما من فقط بی توجهی میکردم حتی یبارم به شوهرم نگفتم که اعصابش بهم بریزه 

اما سر این حرف خیلییی دلم شکست نمیدونم چرا اون همه حرف شنیدم تونستم تحمل کنم اما این حرف اینجوری دلمو سوزوند..

اما دیگه بهش فکر نمی‌کنم سپرده ام به خدا امیدوارم آخر قصه هممون قشنگ باشه🥲🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بار سوم انتقالم کنسل شد و هر بار ی مشکل جدید ای کاش میدونستم کی باید تلاش کنم کی باید راضی باشم ...

عزیزم نمیدونم خداچی خیریتی گذاشته منم همش کنسل میشه انشالله تو شرایط عالی معجزشوببینی بخاطرضخامت رحمت کنسل شده؟ 

درسته عزیزم موافقم باهاتمنم تا الان خیلی حرف شنیدم اصلا برام مهم نبود چقدر گیر میدادن هر دفعه بچه بی ...

آفرین بیخیال باش ک بیخیالی سپرهردردیست خدای ماهم بزرگه. دخترمگ فردا انتقال نداری بروبخواب نینیا مامان سرحال میخوان

سلام دوستای گلم من ساعت ۱۱ صبح ای یو ای شدم اومدم خونه دیدم لباس زیرم لک شده طبیعیه ؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من اشتباه متوجه شدم ازالان معلوم نیست مثبت شدنم تگ کردم😜🤣🤣🤣🤣🤣اشتباهموب خیرمیبینم انشالله 🥹🤣

انشالله که مثبت میشی گلم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستای گلم من ساعت ۱۱ صبح ای یو ای شدم اومدم خونه دیدم لباس زیرم لک شده طبیعیه ؟

سلام مبارکه عزیزم بسلامتی. ای وی افی هاهم روزانتقال لک بینی دارن بعضیاشون فک کنم طبیعیه بازبچه هابیشترمیدونن میان میگن 

طبیعی زایمان کردم..مردم و زنده شدم

بسلامتی عزیزم خداروشکر انشالله خدا نگهدار خودت و دخترت باشه برا منم دعا کن عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
بسلامتی انشاءالله هیسترو خوبه رحمتو پاکسازی میکنه خیلی عمل راحتیه

سلامت باشی عزیزم 

چه خوب خدا کنه آسون باشه🥲دکترم گفت یه دیواره مادرزادی تو رحمت هست اونو باید برادرم و آسونم هست اما من یکم استرسشو دارم☹️

از تخمک کشی سخت تره یا مثل همونه؟

2810