2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042827 بازدید | 684273 پست
قربونت برم الهی آمینشما رو هیچ وقت فراموش نمیکنمچون همیشه براتون دعا میکردم و میکنم❤️

ممنون مهتاب مهربون. سلامت باشی.

من همیشه به یاد این جمع هستم و همیشه از خدا میخوام اون طوری که صلاح و مصلحت و خیر براتون هست، دلتون رو شاد کنه. گاهی میام و پیام ها رو میخونم، گاهی خوشحالم که بعضی از دوستان باردارند و یا بچه هاشون به دنیا آمده. و گاهی غمگین میشم از غم دوستان منتظر.  ان شااله که خدا به همه دوستان این جمع معجزه هایی میده که دیگه هیچکس وقت نداره که فکر کنه چه روزهای سختی رو پشت سر گذاشته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله به حق همین شبهای عزیز همه ی منتظرا مخصوصا بچه های این تایپک شیرینی مادر شدن و بچشن منم ...

ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزم❤️❤️

عزیزم واقعا سخت بوده... خداروشکر که تهش قشنگ شده خدا نی نیت رو برات حفظ کنه انشالله به موقع و بسلامت نی نیت رو بغل بگیری و همیشه شاهد سلامتی و خوشبختیش باشی

امشب نذر میکنم برا همه خانمای تایپک انشاالله تا محرم سال بعد هر کی مثبت شد منو تگ کنه اسمشو بنویسم ب ...

عزیزدلم قربون دل بزرگ و مهربونت🥲❤ممنونم ازت انشالله نی نیت رو سالم و سلامت و به موقع بغل بگیری  برای سلامتیش و به موقع اومدنش صلوات میفرستم😘

برای بار سوم انتقالم کنسل شد و هر بار ی مشکل جدید ای کاش میدونستم کی باید تلاش کنم کی باید راضی باشم ...

عزیزم🥺😔 حق داری.. کاری جز دعا ازم بر نمیاد انشالله به حق این شبهای عزیز خدا برات معجزه کنه

قربونت برم عزیز مهربون❤️به یاد شما که مخصوص هستم همش منتظرم بیای اینجا بگی کارای انتقال جور شده و ان ...

دورت بگردم خیلی محبت داری عزیزدلم چقدرحالموخوب کردی😍🥰🥹خیلی خیلی ممنونم ازت الهی بحق این روزهای عزیزهممون حس شیرین مادری راتجربه کنیم الهی آمین انشاءالله فرداانتقال عالی داشته باشی همون لحظه انتقال نینیا محکم ب دلت بچسبن 😍😍😍

فداتشم عزیزم❤️ ممنونم از دعای قشنگت انشالله همچنین شما بیای و خبر بارداریت بدیدیشب تا صبح نخوابیدم ق ...

عزیزم حیف نیست بخاطرهمچین حرفایی خودت آزاربدی میدونم آدم دلش میشکنه ولی بایدتمرین کنی قوی باشی ماهاسختیهایی کشیدیم ک این حرفاهیچه پیشش. بزاره کی هرچی میگه بگه اون بالایی خودش غیرت توهستش خودش ازحقت دفاع میکنه پس بیخیالی طی کن من اولا حساس بودم الان پوست کلفتم هرچی بشنوم برام مهم نیست فقط ب راهی ک درپیش دارم فک میکنم ولاغیررهاکن حرفای غیرمهم روانشاالله دست پری ب امیدخدا

فدات شم انشاءالله مثبت شم و بمونن برام انتقالم فرشه برام دعا کن

چشم عزیزم توفقط فکرای مثبت کن فک کن روز انتقال همون لحظه انشاءالله جنین چسبیده بهت وتومامانی بانینی هات برمیگردی خونه چراغ خونت پرفروغترازقبل میشه

2810