2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042947 بازدید | 684276 پست
سلام دوستان فردا میرم برای ای یو ای صبونه بخورم یانه برای نهارش چی درست کنم کسی هست راهنماییم کنه

به سلامتی ان شاالله .ناشتا که قاعدتا نیاز نیست باشید .نمیدونم میخواین همون کارایی که برای ivf  انجام میدن رو انجام بدین  مثلا صبحانه کله پاچه ،نشاسته ،نهارم ماکارونی و غذاهای نشاسته دار بخورین ولی فکر کنم تغذیه خیلی تاثیری نداشته باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا بندرت سر میزنن

مرسی عزیز...میخاستم ببینم جای دیگه ای جمع نشدن مامانا...خیلی کم وزنه بچم ۱۰ماهس ۶کیلو مونده نمیدونم چیکارکنم...همه یه چیزی میگن...وقتی نمیشد یه چیزی میگفتن الانم شده اینجوری..

مرسی عزیز...میخاستم ببینم جای دیگه ای جمع نشدن مامانا...خیلی کم وزنه بچم ۱۰ماهس ۶کیلو مونده نمیدونم ...

تو نمودار نیست یعنی ؟ بزارین من از دوستای خودم بپرسم ببینم کمکی میتونن در این رابطه بکنن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیز...میخاستم ببینم جای دیگه ای جمع نشدن مامانا...خیلی کم وزنه بچم ۱۰ماهس ۶کیلو مونده نمیدونم ...

عزیزم ماشاالله غذا خور شده دیگه

اگر کم غذا میخوره سعی کن غذاهاش رو مقوی تر بشه بدی که اگر دوتا قاشق خورد ولی حسابی باشه

تو غذاهاش از کره و گوشت با استخوان استفاده کن.بعش شیربادام یا حریره بادام حتما بده

بهداشت که میبری بپرس خوب راهنماییت میکنن

تو نمودار نیست یعنی ؟ بزارین من از دوستای خودم بپرسم ببینم کمکی میتونن در این رابطه بکنن

قوربان دستتون...نه زیرنموداره...نارس بدنیا اومده ۳۳هفته..ولی الان ۱۰ماهس بایدحداقل ۸کیلو میشد ولی ۶هستش...شیر نمیخوره دیگه روزی بخوره ۲۰۰یا۳۰۰سی سیه

عزیزم ماشاالله غذا خور شده دیگهاگر کم غذا میخوره سعی کن غذاهاش رو مقوی تر بشه بدی که اگر دوتا قاشق خ ...

عزيزم رفلاکس پنهان داره یکم فرنی میدم معده درد میگیره نمیخوره موندم چیکارکنم..ان شاالله قسمت همه منتظران بشه..خواب وخوراک ندارم مثل من باشن حسرت خوابو بکشن

قوربان دستتون...نه زیرنموداره...نارس بدنیا اومده ۳۳هفته..ولی الان ۱۰ماهس بایدحداقل ۸کیلو میشد ولی ۶ه ...

گفتن دکتر بردین و چک کردین ببینن کمبود آهن داره یا نه یا اینکه ویتامین دی بدنش چطوره چون دخترش کمبود آهن داشت خوب وزن نمیگرفت که آهن دوبرابر کردن و زینک دادن خداروشکر بهتر شده .

سلام به همگیبچه ها بعد ازمایش قند دکتر برام انسولین نوشتالان چند روزه میزنمبا اینکه رعایت غذایی میکن ...

تحت نظر دکتر غدد هستی؟

حتما با دکتر غدد ویزیت بشین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره همون ورودی رحم...ک باید باز بشه...اینقد اعصابم خراب شد..از اینور هم خیلی میترسم اذیت بشم.از بش ش ...

الهی بگردم عزیزم اره اینجوری تایم درد کشیدن زیاده 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
فاطمه جون بهترشدی عزیزم جای زخمای آبله‌ خوب شده؟

اره بهترم عزیزم 

صورتم رو ترمیم کننده زدم

بدنم رو نزدم زیاد بود حوصلم نمی‌کشید 

مرسی قشنگم از احوال پرسیت ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم انشالله سال دیگه با نی نیت بری هیئتمنم این روزا خیلی بیشتر از قبل دلم شکسته روز اول محرم نذر ع ...

دورت بگردم انشالله نذرت قبول شده و تا محرم جدید بچه ب بغلی 🥹🐣

فکر کنم از این فامیلای بیشعور هممون داریم 😄

من خودم ک بی حس شدم برام مهم نیست حرفاشون 

به سعید همش میگن اره تو بچه نداری نمی‌فهمی ما چی میگیم حسمون چیه، یه روز سعید انقد ناراحت شده بود اومد خونه گلایی کرد ، گفت دفعه بعدی ک گفت منم میگم اره توام مادر نداری نمیدونی مادر داشتن چه حسیع😑

انگار با بچه طرفم کلی طول کشید متقاعدش کردم دل نشکنه...

پسر داییم ۵ سالشه همش میگه شما بچه ندارین فلان..

خب معلومه مامان باباش همش تو خونه راجب ما حرف میزنن😄

من گاو پیشونی سفیدم همه میدونن ناباروری دارم 

خودم گفتم ... چون اینطوری دیگه جلوی روم حرف نمیزنن

پشت سر هم ک نمیشنوم

حالت چهرمم همیشه طوریه ک فکر میکنن برام مهم نیست بچه نداشتن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810